Ontdek onze eenoudervakanties en beleef Dalsland met elkaar.

Boek nú, betaal later

Vakantie in waterrijk Dalsland met een groep alleenstaande ouders

Dalsland, waar we met onze eenoudervakanties naartoe gaan, is een prachtig landschap in het Zuiden van Zweden. Het wordt vaak Zweden in het klein genoemd. Het bestaat voor een groot deel uit bos met landbouwgrond, maar is ook een van de waterrijkste  landschappen van Zweden. Er zijn veel langgerekte meren en het grootste meer van Zweden, het Vanermeer, ligt hier ook.

Dalsland is een ideale plek voor allerlei activiteiten in de natuur door de hoogteverschillen, klimaatzones en de rijke dierenwereld. Zo kun je er goed raften, klimmen, vissen, kanoën of een bever- en elandensafari maken. Een van de grootste bezienswaardigheden van Dalsland, die je zeker gezien moet hebben, is het aquaduct in Haverud. Het in 1868 gebouwde aquaduct is een combinatie van een brug voor het wegverkeer, een spoorwegbrug en een aquaduct. Zijn jullie opzoek naar een alleenstaande ouder vakantie vol avontuur en zijn jullie liefhebbers van de natuur? Dan ben je  in Dalsland in Zweden aan het juiste adres!

Lees meer >
Sorteren op

Eenoudervakantie Kanotrekking in Zweden

Wildkamperen Zweden

Geniet tijdens deze eenoudervakantie met de kano van de Zweedse natuur. Kampeer op tal van kleine eilandjes, lekker zwemmen in het helderste water, op zoek naar dierensporen en lekker uitrusten in een hangmat. Annulering door Corona? Je ontvangt binnen 14 dagen je geld retour.

  • Vertrekgarantie
  • Last minute
Voeg toe aan favorieten
vanaf € 1748,00
Zweden - Dalsland - Gustavsfors City
Reisthema's:
Verblijf:
Huurtent
Verzorging:
All Inclusive
Kinderen:
9 - 17 jaar
Vervoer:
  • 2 vertrekdata
  • Eerste vertrekdatum: 29-07-2021
  • Laatste vertrekdatum: 05-08-2021
Nog geen waardering
Sorteren op
Moment geduld...
0

Favoriete vakanties

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete vakanties
0 Mijn favoriete reizen