Ontdek onze vakanties en beleef Comblain-au-Pont met elkaar

Boek nú, betaal later

Eenoudervakantie Comblain-au-Pont

Comblain-au-Pont is een plaatsje in de provincie Luik en ligt in het stroomgebied van de Ourthe en Amblève. Een verblijf in dit idyllische stadje is perfect om de Ardennen te leren kennen. Een eenoudervakantie bied je al veel gezelligheid samen met de andere eenouders en kinderen. Maar er is in deze omgeving ook genoeg te beleven. Breng bijvoorbeeld een bezoekje aan het Kenniscentrum van de Vleermuis. Ook vind je in Comblain-ou-Point het Museum van het Land van de Ourthe en de Amblève, waar ook kinderanimatie aanwezig is. In het natuurgebied Les Tartines vind je een gelijknamige rotsformatie die er uitziet als rechtopstaande sneden brood. Hier kun je lekker wandelen met de andere eenoudergezinnen en de kinderen zullen zich ook prima vermaken. Willen jullie toch liever op een excursie? Ga dan eens naar de Grot van Abîme. In een leuke sfeer zullen enthousiaste animators alle geheimen van deze grot onthullen. Na afloop kunnen de kids met houten spelletjes spelen en kun jij samen met de alleenstaande ouders een lokaal biertje proeven in de natuur. Ga ook mee met een van onze eenoudervakanties naar de Ardennen en ervaar dat je dicht bij huis toch het buitenland gevoel ervaart, terwijl je je eigen taal kunt spreken.

Sorteren op

Eenoudervakantie Actieve vakantie op campingplek Belgische Ardennen meivakantie

7
Camping le Confluent

Kom even lekker tot rust op camping le Confluent, een familiecamping met verwarmd buitenzwembad, midgetgolf en restaurant/bar in het mooie dorpje Comblain-au-Pont. Een weekend/midweek met je eigen kampeermiddel (tent, vouwwagen of caravan). We hebben een gezellig campinglaantje helemaal alleen voor eenoudergezinnen.

  • Vertrekgarantie
  • Last minute
Voeg toe aan favorieten
vanaf € 95,50
België - Ardennen - Comblain-au-Pont
Reisthema's:
Verblijf:
Campingplek (eigen tent of caravan)
Verzorging:
Logies
Kinderen:
0 - 21 jaar
Vervoer:
  • 2 vertrekdata
  • Eerste vertrekdatum: 27-04-2018
  • Laatste vertrekdatum: 30-04-2018
Nog geen waardering

Eenoudervakantie Actieve vakantie in Coco sweet Belgische Ardennen meivakantie

7
Camping le Confluent

Verblijf deze meivakantie een midweek/ weekend op camping le Confluent in deze compleet ingerichte Coco sweet huurtent. Deze gezellige en mooie accommodatie biedt het comfort van een stacaravan, maar de sfeer van kamperen. De perfecte plek voor een actieve en ontspannen 1-oudervakantie niet ver van huis. Enjoy..!

  • Vertrekgarantie
  • Last minute
Voeg toe aan favorieten
vanaf € 194,55
België - Ardennen - Comblain-au-Pont
Reisthema's:
Verblijf:
Coco sweet
Verzorging:
Logies
Kinderen:
0 - 21 jaar
Vervoer:
  • 2 vertrekdata
  • Eerste vertrekdatum: 27-04-2018
  • Laatste vertrekdatum: 30-04-2018
Nog geen waardering
Sorteren op
Moment geduld...
0

Favoriete vakanties

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete vakanties
0 Mijn favoriete reizen