Ontdek onze eenouder vakanties en beleef Comblain-au-Pont met elkaar

Boek nú, betaal later

Geniet van bosrijk Combain-au-Pont samen met andere alleenstaande ouders

Comblain-au-Pont is een plaatsje in de provincie Luik en ligt in het stroomgebied van de Ourthe en Amblève. Een verblijf in dit idyllische stadje is perfect om de Ardennen te leren kennen. Een eenoudervakantie bied je al veel gezelligheid samen met de andere eenouders en kinderen. Maar er is in deze omgeving ook genoeg te beleven.

Breng bijvoorbeeld een bezoekje aan het Kenniscentrum van de Vleermuis. Ook vind je in Comblain-ou-Point het Museum van het Land van de Ourthe en de Amblève, waar ook kinderanimatie aanwezig is. In het natuurgebied Les Tartines vind je een gelijknamige rotsformatie die er uitziet als rechtopstaande sneden brood. Hier kun je lekker wandelen met de andere eenoudergezinnen en de kinderen zullen zich ook prima vermaken.

Willen jullie toch liever op een excursie? Ga dan eens naar de Grot van Abîme. In een leuke sfeer zullen enthousiaste animators alle geheimen van deze grot onthullen. Na afloop kunnen de kids met houten spelletjes spelen en kun jij samen met de alleenstaande ouders een lokaal biertje proeven in de natuur. Ga ook mee met een van onze eenoudervakanties naar de Ardennen en ervaar dat je dicht bij huis toch het buitenland gevoel ervaart, terwijl je je eigen taal kunt spreken.

Lees meer >
Sorteren op

Eenoudervakantie Actieve vakantie in huurtent Belgische Ardennen

7.2
Camping le Confluent

Samen met je kinderen genieten van een vakantie op een mooie camping in de Ardennen. Logeer in een tent volledig ingericht met echte bedden en eigen keukentje. Voor de kinderen zijn er verschillende activiteiten en ook aan de ouders is gedacht. Annulering door Corona? Je ontvangt binnen 14 dagen je geld retour.

  • Vertrekgarantie
  • Last minute
Voeg toe aan favorieten
vanaf € 239,07
België - Ardennen - Comblain-au-Pont
Reisthema's:
Verblijf:
Freecamp Classic Huurtent
Verzorging:
Logies
Kinderen:
0 - 18 jaar
Vervoer:
  • 11 vertrekdata
  • Eerste vertrekdatum: 10-07-2021
  • Laatste vertrekdatum: 14-08-2021
Waardering door ouders: 7.2

Eenoudervakantie Actieve vakantie Campingplek in België

7.2
Camping le Confluent

Geniet met je kinderen van een fantastische kampeervakantie in de Belgische Ardennen. Neem je eigen tent/ caravan mee en ontdek de omgeving. Voor de kinderen zijn er verschillende activiteiten en ook aan de ouders is gedacht. Annulering door Corona? Je ontvangt binnen 14 dagen je geld retour.

  • Vertrekgarantie
  • Last minute
Voeg toe aan favorieten
vanaf € 160,07
België - Ardennen - Comblain-au-Pont
Reisthema's:
Verblijf:
Campingplek (eigen tent of caravan)
Verzorging:
Logies
Kinderen:
0 - 18 jaar
Vervoer:
  • 11 vertrekdata
  • Eerste vertrekdatum: 10-07-2021
  • Laatste vertrekdatum: 14-08-2021
Nog geen waardering
Sorteren op
Moment geduld...
0

Favoriete vakanties

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete vakanties
0 Mijn favoriete reizen