Wintersport met andere eenouders & kidsVeel kan, niets moet, niksen mag

Boek nú, betaal later

Wintersportvakanties voor alleenstaande ouders en kinderen

Als alleenstaande ouder met de kinderen naar de wintersport? Dan boek je een eenoudervakantie! Een ideale wintersportvakantie met andere eenouders én kinderen. Alles is op-en-top geregeld zodat jullie allemaal een fantastische wintersportvakantie hebben. Samen en afzonderlijk. Die leuke wintersportvakanties voor eenoudergezinnen in Oostenrijk, Duitsland, Frankrijk, Italië, Zweden of andere wintersportgebieden, vind je hier tegen betaalbare prijzen. Kun jij kiezen?

Met andere alleenstaande ouders en hun kinderen
Een wintersportvakantie is een actieve doe-vakantie. Ideaal om tijd met de kinderen door te brengen maar ook om eens gezellig met andere volwassenen te kunnen praten. En voor de kinderen om met leeftijdsgenootjes te kunnen spelen in de sneeuw of samen skitochtjes te maken. Doordat je samen met andere eenoudergezinnen deze wintersportreis maakt, is dat allemaal mogelijk. Tijd voor jou en tijd voor elkaar. De wintersport als fijne, actieve vakantie voor alleenstaande ouders met hun kids dus!

Volop activiteiten voor jong en oud
De eenoudervakanties die we voor de wintersport selecteren, bevatten volop leuke activiteiten voor de kinderen zelf en om als gezin samen te ondernemen. Natuurlijk zijn er skilessen voor beginnende skiërs maar ook worden leuke wedstrijdjes georganiseerd voor jong en oud, zijn er een fakkel- of lampionnentochten of slee-afdalingen. En wil je een gezellig familiespelletje spelen of aan een quiz meedoen? Ook dan kun jij met of zonder jouw kinderen aanschuiven. Er is genoeg vermaak voor iedereen waarbij je altijd mee mag doen maar nooit hoeft.

Prachtige skigebieden
Met prachtige skigebieden in Oostenrijk, Italië, Duitsland, Tsjechië en Zweden hebben we een divers aanbod. Ook als jouw kinderen nog moeten leren skiën is er daarin volop keus. En zijn jullie al meer ervaren? Dan zijn er genoeg gebieden met uitdagende skipistes om samen actieve skitochten te ondernemen. Zijn jullie wat meer avontuurlijk aangelegd? Kies dan een eenoudervakantie met een skisafari of een huttentocht. Wedden dat jouw kinderen daar nog lang over zullen napraten?!

Samen met andere alleenstaande ouders
De wintersportvakantie kun je net zo actief en avontuurlijk maken als jullie zelf willen, maar het hoeft in ieder geval niet te avontuurlijk te worden omdat je alles alleen moet regelen. Doordat je samen met andere alleenstaande ouders op vakantie bent, is er altijd wel iemand die ook even op de kinderen kan letten als dat nodig is. En er zijn er genoeg met wie je een gezellige après-ski kunt doen terwijl de kinderen zich met elkaar vermaken.

Wintersport tijdens schoolvakanties voor eenouders en hun kinderen
De wintersportvakanties voor eenouders zijn er tijdens de schoolvakanties; je kunt met jouw kinderen op wintersport met kerst, oud en nieuw en natuurlijk tijdens de voorjaarsvakantie. Zie jij als alleenstaande ouder een sportieve wintersportvakantie met jouw kinderen wel zitten? Dan zien we jullie graag op de wintersport bij een van onze eenoudervakanties!

Lees meer >
Sorteren op

Eenoudervakantie Winters Avontuur in Zweden

8.3
Johannisholm Adventure *

Wil je eens een hele andere winterbeleving? Deze avontuurlijke winterreis naar Zweden neemt je mee op ontdekkingstocht. Een huskysafari, sneeuwscootersafari, ijsvissen en een skipas zijn alvast inbegrepen maar er is nog veel meer.. Check de Corona-voorwaarden en maatregelen onder het kopje 'Belangrijk!' van deze reis.

  • Vertrekgarantie
  • Last minute
Voeg toe aan favorieten
vanaf op aanvraag
Zweden - Dalarna - Johannisholm
Reisthema's:
Verblijf:
Stuga
Verzorging:
Kinderen:
0 - 0 jaar
Vervoer:
  • 1 vertrekdata
  • Eerste vertrekdatum: 26-12-2021
  • Laatste vertrekdatum: 26-12-2021
Waardering door ouders: 7.5
Sorteren op
Moment geduld...
0

Favoriete vakanties

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete vakanties
0 Mijn favoriete reizen