Ontdek onze vakanties en beleef Gümbet met elkaar

Boek nú, betaal later

Eenoudervakantie Gümbet

Prachtige stranden. Genieten van de zon. Kinderen die lekker spelen in het water. Dit vind je allemaal in Gümbet, een gemoedelijke zonbestemming aan de Egeïsche kust in Turkije! Dit heerlijk rustige dorpje ligt tussen beboste bergen en de prachtige blauwe zee. Gooi er nog een flinke dosis zon bij en je hebt een geweldige bestemming voor zowel ouder als kind!

Je kids kunnen zich uren vermaken op het strand: lekker zwemmen, meedoen met diverse watersporten, zandkastelen bouwen en nog veel meer! De tieners kunnen langsgaan bij de diverse leuke winkels en gezellige cafés en kroegjes. Natuurlijk kunnen de ouders hier ook van genieten. Of misschien wil je gewoon even op het strand relaxen, weg van de dagelijkse sleur? Vergeet in dat geval je grote strandhanddoek niet, want je kunt hier uren op het prachtige gouden zand liggen en een mooi kleurtje verdienen! Nadat je tot rust bent gekomen, wil je vast wel met de andere alleenstaande ouders iets leuks doen.

Gelukkig zijn er leuke boottochten die je samen met de gezellige groep kunt ervaren. Maar er zijn ook jeepsafari’s, bustours en nog veel meer andere excursies waarbij je het mooiste van de omgeving tot je kunt nemen en de kinderen zich de gehele tijd kunnen verwonderen. Ideaal toch? Als de avond aanbreekt, kun je met je kinderen of de anderen uit de groep aanschuiven bij een mooi restaurant of een gezellig café, waar je de overheerlijke Turkse keuken kunt ervaren. Dat wordt smullen! En als de bengeltjes op bed liggen, kunnen de oudere jeugd en ook de ouders nog lekker een drankje gaan doen bij verscheidene pubs, kroegen en disco’s. De dagen vliegen zo voorbij tijdens een eenoudervakantie naar Gümbet, want in dit plaatsje bevinden zich grootse activiteiten! Wat denk je ervan? Is Gümbet jouw volgende vakantiebestemming?

Sorteren op

Eenoudervakantie Genieten van zon en strand in Bodrum

7.3
Hotel Palm Garden

Willen jullie genieten van een eenoudervakantie met de luxe van een all inclusive hotel? Ga dan mee naar Bodrum! Zon, zee, strand, gezelligheid, Nederlandse reisleiding en een fijn hotel... Laat de vakantie maar beginnen!

  • Last minute
Voeg toe aan favorieten
vanaf € 1899,00
Turkije - Egeische kust - Gümbet
Reisthema's:
Verblijf:
Hotel
Verzorging:
All Inclusive
Kinderen:
6 - 18 jaar
Vervoer:
  • 7 vertrekdata
  • Eerste vertrekdatum: 22-07-2017
  • Laatste vertrekdatum: 12-08-2017
Bekijk vertrekdata & groepsinfo
Sorteren op
Moment geduld...
0

Favoriete vakanties

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete vakanties
0 Mijn favoriete reizen