Eenoudervakantiegids.nl

Eenoudervakantie Zonvakantie op Mallorca, Spanje

Optimaal genieten op het prachtige Spaanse eiland Mallorca tijdens deze eenoudervakantie. Vlieg de zon, het helderblauwe water van de mooiste verborgen baaitjes en de leukste activiteiten tegemoet voor een onvergetelijke week vol gezelligheid voor jou en je kind(eren). Als kers op de taart, om de vakantie compleet te maken, verblijven we in het heerlijke Soft All-Inclusive familieresort Fergus Club Europa met tal van faciliteiten voor jong en oud.

Mallorca is het grootste eiland van de Balearen en is een heerlijke zonbestemming voor in de zomer. Het eiland heeft een overschot aan mooie zandstranden en deze zijn ideaal voor de jongere kinderen vanwege de ondiepe en langzaam aflopende zee, waardoor ouders onbezorgd kunnen relaxen.

Er zijn enorm veel leuke activiteiten en excursies die we kunnen doen tijdens de reis. Van de glijbanen testen bij het hotel of in 1 van de waterparken op het eiland tot het maken van een boottocht op zee, snorkelen of zelfs dolfijnen spotten, een jeeptocht, kajakken, paardrijden of wat cultuur snuiven binnen de rijke geschiedenis van Mallorca, want die is goed bewaard gebleven!

Ook in en rondom het stadje Paguera valt er genoeg te beleven dus wat kies jij? Lekker actief een dagje erop uit of heerlijk ontspannen op het strand of aan het zwembad van het hotel met spetterende splash pool en meerdere waterglijbanen, wij weten zeker dat je jullie je geen moment hoeven te vervelen!

Eenoudervakantie Zonvakantie op Mallorca, Spanje
Eenoudervakantie Zonvakantie op Mallorca, Spanje

Ouder & Kids

Genieten staat centraal tijdens jullie vakantie. In het hotel kun je onbeperkt genieten van het zwembad en de Soft All-Inclusive verzorging. Op ca. 1 kilometer van het hotel ligt het zandstrand (gratis shuttle vanaf het hotel), voor nog meer waterplezier. Uiteraard is er naast relaxen ook nog van alles te doen. De Nederlandse reisleiding zal zorgen voor leuke activiteiten, zoals verschillende spelletjes en uitstapjes.

Jullie vakantie begint op het afgesproken meetingpoint op Amsterdam Schiphol Airport, waar jullie de andere ouders en kids zullen ontmoeten. Meer informatie over het meetingpoint staat beschreven in de reisdocumenten welke je een week voor vertrek per e-mail zal ontvangen. De vakantie kan beginnen!

Optioneel

Genieten staat centraal tijdens jullie vakantie. Rondom het hotel kun je onbeperkt genieten van het zwembad, de glijbanen en sportieve activiteiten. Binnen no-time ben je ook aan het strand (gratis shuttle). Uiteraard is er naast relaxen ook nog van alles te doen. De Nederlandse reisleiding organiseert leuke activiteiten, zoals verschillende spelletjes en uitstapjes. Tijdens deze reis zijn er ter plaatse diverse optionele excursies bij te boeken. Zo kun je zelf jouw vakantieprogramma beslissen. Zo zijn er bijvoorbeeld de volgende mogelijkheden.

Boottocht
Maak een mooie boottocht langs de prachtige kustlijn van Mallorca.

Watersport
Er zijn vele mogelijkheden zoals snorkelen, kajakken en bijv. suppen

Bezoek Palma de Mallorca
Gezelligheid en volop historie vind je in de hoofdstad Palma de Mallorca. Je vindt er vele bezienswaardigheden zoals de 13e eeuwse kathedraal en een paleis van de koninklijke Spaanse familie van Spanje. Het historische centrum is goed bewaard gebleven centrum en je vindt hier veel kleine straatjes, leuke winkeltjes en terrasjes.

Meer excursiemogelijkheden volgen nog.

Aangegeven prijzen zijn richtprijzen. Informatie en verdere mogelijkheden ontvang je ter plaatse van onze reisleiding!

Bovenstaande prijzen zijn richtprijzen. Informatie en verdere mogelijkheden ontvang je ter plaatse van onze reisleiding!

Eenoudervakantie Zonvakantie op Mallorca, Spanje
Eenoudervakantie Zonvakantie op Mallorca, Spanje

Verblijf

Verblijf Hotel Fergus Club Europa

Beschrijving

Algemeen en ligging
Hotel Fergus Club Europa is heerlijk modern 4-sterren familiehotel. Het is gelegen net buiten het gezellige centrum van Paguera op ca. 1 kilometer afstand van het Palmira zandstrand. Het is gebouwd tegen een heuvel en wordt omgeven door mooie tuinen en bossen. Met meerdere zwembaden, glijbanen, animatie en een uitgebreide Soft All-Inclusive verzorging is het een ideale locatie voor een heerlijke vakantie met andere eenoudergezinnen.

Faciliteiten
Het hotel beschikt over twee mooie zwembaden en een apart kinderbad met spetterende splash-pool, waterspeeltoestellen en diverse glijbanen. Rondom het zwembad kun je heerlijk relaxen en zijn ligbedden en parasols beschikbaar. Het zandstrand vind je op ca. 1 kilometer afstand en hier zijn ligbedden en parasols te huur. Zowel naar het strand als het centrum van Paguera rijdt een gratis shuttle-dienst van het hotel. Het hotel biedt vele sportieve mogelijkheden zoals tennis, tafeltennis, voetbal-, basketbal- en volleybalveld, darts en boogschieten. Ook een gameroom en minibioscoop zijn aanwezig. Het animatieteam van het hotel biedt dagelijks afwisselend entertainment. Voor eten en drinken kun je terecht in diverse restaurants en (snack)bars die op het hotelcomplex aanwezig zijn.

Kamers
Het hotel beschikt over ca. 500 kamers verspreid over 1 hoofdgebouw en diverse bijgebouwen. De kamers zijn voorzien van tv, airco, gratis Wi-Fi en een minibar/koelkastje. Tegen betaling is ook een kluisje beschikbaar. De badkamer is uitgerust met een douche, toilet en haardroger. De kamers zijn voorzien van een balkon of terras. De kamers zijn geschikt voor 2-3 personen, de 3e persoon op de kamer mag maximaal 14 jaar oud zijn.

Verzorging
Jullie verblijven in Hotel Fergus Club Europa op basis van de Soft All-Inclusive formule van het hotel. Deze houdt in:

• Ontbijt in buffetvorm (07.30-10.30 uur)
• Lunch in buffetvorm (12.30-14.30 uur)
• Diner in buffetvorm (18.00-21.00 uur)
• Snacks (11.00-18.00 uur)
• Koffie, thee en koekjes (17.00-18.00 uur)
• IJs (11.00-18.00 uur)
• Geselecteerde lokale alcoholische en alcoholvrije drankjes van 11.00 tot 23.00 uur

Het arrangement start met het diner en eindigt met het ontbijt.

Tegen betaling:
Drankjes na 23.00 uur, sterke dranken en mixdrankjes.

Aan bovenstaande informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Hotel Fergus Club Europa
Hotel Fergus Club Europa

Belangrijk

Boek nu, betaal later!
Bij ons kun je boeken zónder direct te betalen. Je ontvangt een definitieve bevestiging/factuur per mail waarop staat welk bedrag je wanneer moet betalen.

Belangrijke info over deze reis

Allergie, dieet, medicatie of beperkingen?
Heb je een allergie of volg je een dieet? Gebruik je medicatie, heb je last van gezondheidsproblemen, fysieke of mentale beperkingen? Dan is het van groot belang dat je dit in het boekingsformulier vermeld bij 'Opmerkingen', zodat wij kunnen bepalen of het invloed heeft op de uitvoering van de reis of de groep. Deze informatie zal uiteraard vertrouwelijk worden behandeld. Neem bij twijfel contact met ons op.

Verplichte SGR bijdrage
Voor deze reis wordt een verplichte 'SGR bijdrage' van €5 per persoon in rekening gebracht. Deze bijdrage wordt afgedragen aan Stichting Garantiefonds Reisgelden: de stichting die garant staat voor de door jou betaalde reissom.

Betalingsvoorwaarden
Kijk jij al uit naar uit naar jouw nieuwe vakantie? Boek je nu jouw reis, dan betaal je slechts de aanbetaling van 25% van de reissom. Het restant van de reissom betaal je pas 3 weken voor vertrek.

Het begin van jullie vakantie
Jullie vakantie begint op het afgesproken meetingpoint waar je jullie reisgenoten zullen ontmoeten. Meer informatie wordt nader beschreven in de reisdocumenten welke je een week voor vertrek per e-mail zult ontvangen. In de meeste gevallen reist de reisleiding met jullie mee. Het kan voorkomen dat de reisleiding al op bestemming is en zal jullie dan op het vliegveld verwelkomen. Boeken jullie deze reis kort voor vertrek? Dan kan het voorkomen dat jullie een ander vluchtschema volgt dan de rest van de deelnemers.

Groepssamenstelling
De aangegeven leeftijdscategorie informeert je over de doelgroep voor deze eenouderreis. Wanneer de inhoud van het programma jullie aanspreekt, jullie enthousiast zijn en nieuwe gezellige mensen willen leren kennen in een ongedwongen sfeer, dan verwelkomen wij jullie graag op deze eenouderreis en maken wij van deze ervaring de leukste vakantieherinnering.

Reisdocumenten
Voor deze reis is het van belang dat je in het bezit bent van een geldig legitimatiebewijs. Dit kan een paspoort of identiteitskaart zijn. Je legitimatiebewijs dient geldig te zijn tot en met het einde van je vakantie.

Luchthavenbelasting en ruimbagage
Inbegrepen in de prijs zijn luchthaven- en passagiersbelasting en bijbehorende toeslagen, voor zover van toepassing en onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen. Ook is er minimaal 20 kilo ruimbagage inbegrepen. Het precieze aantal kg's is afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij. Wil je meer bagage meenemen tegen een toeslag? Neem dan even contact met ons op.

Corona maatregelen
Meer informatie over het reisadvies van deze bestemming kun je terugvinden op de website van NederlandWereldwijd.

Voorbehoud
Reisprogramma onder voorbehoud van wijzigingen.

Annulering
Mocht het voorkomen dat een reis onvoldoende deelnemers heeft, dan laten wij dit uiterlijk 21 dagen voor vertrek weten.

Verzekeringen
Een meepakker is de reis- en/of annuleringsverzekering. Mocht je deze niet hebben dan is het misschien een tip deze tegelijk met het boeken af te sluiten. 

Vertrekgarantie
Op het moment dat er voldoende deelnemers zijn voor een vertrekdatum, krijgt de reis 'Vertrekgarantie'. Je kunt dit terugvinden in het overzicht met de data en prijzen. De vertrekgarantie staat los van de reisadviezen m.b.t. het corona-virus.  Mocht het voorkomen dat een reis onvoldoende deelnemers heeft, dan laten wij dit uiterlijk 21 dagen voor vertrek weten. Voor weekendjes weg en midweken, zal dit uiterlijk 7 dagen voor vertrek het geval zijn.

Alles mag, niets moet
Graag willen wij nog eens benadrukken wanneer je met ons op vakantie gaat, je dan kiest voor een groepsreis waarbij jij je eigen invulling aan jouw vakantie geeft. Ook als het programma grotendeels vastligt of wanneer er optionele excursies worden aangeboden. De ervaring leert dat de groep – of een deel ervan – kiest voor het ene of andere uitstapje.  Meedoen is ieders vrije keuze. ‘Alles mag, niets hoeft’. Het is tenslotte jullie vakantie! Wij streven ernaar om het iedereen naar de zin te maken. Ook de allerkleinste en individuele reiswensen komen hierbij aan bod. Denk hierbij aan een leuke excursie, een tip voor spelletjes of activiteiten.

Reisleid(st)er
Het succes van onze reizen is mede te danken aan de enthousiaste reisleiding die klaar zal staan voor de groep en jou ter plaatse wegwijs zal maken. Hij /zij organiseert de leukste activiteiten en zal een programma opstellen op basis van de wensen van de groep.  Dit resulteert in het ultieme groepsgevoel waarbij individuele vrijheid vanzelfsprekend is. 

Tijd voor en met elkaar
Geniet van de quality time met je kid(s) tijdens deze eenoudervakantie. Tijdens onze reizen vinden wij het belangrijk dat ouders en kinderen samen kunnen genieten. We maken van jou  en je kids onze hoofdzaak en zorgen ervoor dat alle organisatorische zaken uit handen zullen worden genomen.De reisleiding informeert je over de  leukste uitstapjes, organiseert verrassende activiteiten en gezellige spelletjes. Tijdens onze eenoudervakanties worden er activiteiten georganiseerd welke veelal door ouder én kind samen ondernomen zullen worden. Je bent natuurlijk ook vrij om samen met je kid(s) wat te ondernemen of gewoon lekker een boekje te lezen en te relaxen. Terwijl de kinderen zich met hun nieuwe vakantie vrienden vermaken, kun jij je met de andere ouders even lekker ontspannen en genieten.  ‘We go with the flow!’

Wel inbegrepen

Niet inbegrepen

Eenoudervakantie Zonvakantie op Mallorca, Spanje
Eenoudervakantie Zonvakantie op Mallorca, Spanje

Data & prijzen

Vertrek Terugkomst Dgn Prijs Verblijf Vervoer Verzorging

NB de genoemde prijs is een indicatie, check de website voor jouw gezinssamenstelling

c