Eenoudervakantiegids.nl

Eenoudervakantie Zonvakantie Calabrie, Italie

Lekker eten, mooie dorpen, prachtige natuur, witte stranden en gezellige boulevards? Dat is Calabrië! Zie jij jezelf al zitten? Geniet van een heerlijke cocktail terwijl de kinderen zich vermaken met het animatieteam. Wat is het leven toch mooi! Samen met een gezellige groep verblijven we op basis van soft All Inclusive, je hoeft je dus helemaal nergens zorgen over te maken! Er is genoeg te beleven: lekker kanoën, Suppen, een toffe boottocht en het centrum van Tropea bezoeken. Een rustige Italiaanse badplaats met een breed zandstrand op korte afstand de wereld bekende badplaats Tropea.

In Tropea gaan we op zoek naar één van de lekkerste ijsjes, de locals hebben er al vele prijzen mee gewonnen, er zijn vele gelateria’s waar we uit kunnen kiezen. Ga jij mee?
Calabrië is al jarenlang een populaire vakantiebestemming en mag dan ook zeker niet ontbreken. Calabrië is bekend om zijn prachtige steden en adembenemende natuur. Daarom is deze vakantie de ideale vakantie voor een leuke mix van gezelligheid, fun, strand en cultuur!

Tijdens jullie vakantie verblijf je in het gezellige Green Garden Club hotel. Voor jou en je kind(eren) ideaal, want het complex is heel ruimtelijk opgezet en heeft o.a. een hele leuke mini club voor de kinderen, een zwembad en het ligt ook aan een mooi en breed zandstrand. Op het strand staat een bedje tot  jullie beschikking en de verzorging is op basis van soft all inclusive. 

Er worden verschillende activiteiten georganiseerd. Het animatieteam organiseert leuke spelletjes bij het zwembad, het strand of in de speeltuin en voor de allerkleinsten worden ook leuke activiteiten georganiseerd.

Eenoudervakantie Zonvakantie Calabrie, Italie
Eenoudervakantie Zonvakantie Calabrie, Italie

Ouder & Kids

Genieten staat centraal tijdens jullie vakantie. In het hotel kun je onbeperkt genieten van de prachtige zee. Ontspannen doen jullie aan het zwembad. Uiteraard is er naast relaxen ook nog van alles te doen. De Nederlandse reisleiding zal zorgen voor leuke activiteiten, zoals verschillende spelletjes en uitstapjes.

Enkele mogelijkheden tijdens de vakantie:
Prijzen voor 2023 zijn op dit moment nog niet bekend, de genoemde richtprijzen waren geldig in 2022.

Boottocht
Lekker genieten op het water? Ga mee op een van de leuke boottochtjes. Dolfijnen spotten, snorkelen, zwemmen in kristalhelder water, genieten van het prachtige uitzicht langs de kust. De boot stopt op verschillende leuke plekjes. Vanaf €55 per persoon. 

Kanotocht 
Bij het hotel kun je gratis kano's huren. Ga lekker zelf op pad en ontdek de mooie baai bij het hotel. (gratis) 

Waterfiets
Waterfietsen op de zee, super leuk voor de kinderen! Je huurt al een waterfiets bij het hotel voor €7,50 per half uur.

Suppen
Een heerlijk middagje op het water? suppen is de perfecte manier om te relaxen en actief bezig te zijn tegelijkertijd. Op een paar minuutjes lopen van het hotel vind je de ideale plek om te suppen (vanaf €12,50 per persoon). 

Tropea
Bezoek de mooiste badplaats van Calabrië: Tropea. Met de taxi ben je vanuit het hotel in ca. 20 minuten in deze stad. Tropea ligt op een berg aan de kust, met een prachtig uitzicht over de Tyreense Zee. Op het strand zijn tal van voorzieningen en goed uitgeruste strandtenten!
Ook kun je er uren slenteren door de kleine steegjes met 17e- en 18e eeuwse herenhuizen, bijzondere smaken ijs proeven, winkelen en genieten van prachtige uitzichten. Je kunt dit op ook op eigen gelegenheid ondernemen.

Bovenstaande prijzen zijn richtprijzen. Informatie en verdere mogelijkheden ontvang je ter plaatse van onze reisleiding!

Eenoudervakantie Zonvakantie Calabrie, Italie
Eenoudervakantie Zonvakantie Calabrie, Italie

Verblijf

Verblijf Hotel Green Garden Club

Beschrijving

In de prachtige baai van Briatico, met haar kristalheldere water en goudgele stranden, vind je 3-sterren Hotel Green Garden Club. De Green Garden Club is gelegen in een rustige omgeving met olijfbomen en sinaasappelboomgaarden en heeft een oppervlakte van ongeveer 30.000 vierkante meter. Het kleine centrum van Briatico ligt op ca. 500 meter en Tropea op ongeveer 10 km van het hotel.

Faciliteiten
Het hotel beschikt over een zwembad met een zonnige ligging. Rondom het zwembad staan ligbedden en parasols waar je gratis gebruik van kunt maken. Er is ook een schaduwrijke tuin, vol prachtige bloemen en planten. Ook kun je heerlijk bubbelen in het bubbelbad. Het zwembad is geopend tussen 09:00 – 13:00 en 15:00 en 19:00 uur (badmuts verplicht). Binnen enkele stappen sta je op het zandstrand. Ook hier kun je gratis gebruik maken van een ligbedje en parasol. Naast relaxen kun je hier ook terecht voor een potje beachvolleybal. Bij de beach bar kun je terecht voor een drankje.

Voor de  kinderen is er elke dag animatie aanwezig. Het animatie-team geeft o.a. leuke shows, organiseert spelletjes en zorgt dat de kinderen heel de dag bezig kunnen zijn. Bij het hotel is er ook een buitenspeeltuin waar de kinderen zich kunnen vermaken. Ook voor de ouders die in beweging willen blijven staat het animatie-team klaar.

In het hoofdgebouw vind je de centrale bar, de Amerikaanse bar met een eetruimte en een terras met uitzicht op de baai. Cocktails, granité, drankjes en snacks: je bent hier aan het juiste adres. In het restaurant word je iedere avond verwend met heerlijke Italiaanse of Calabrische gerechten.

Bij het hotel kun je ook kano’s huren (gratis) voor een tochtje door de prachtige baai, tafeltennissen en boogschieten. (Water)fietsen zijn tegen betaling te huur. In de openbare ruimte van het hotel heb je de beschikking over Wi-Fi (tegen betaling).

Kamers
Tijdens deze reis verblijven we op de standaard kamers van Hotel Green Garden Club, voornamelijk gelegen op de begane vloer. De kamers zijn stijlvol en comfortabel ingericht. Alle kamers zijn voorzien van airconditioning, een eigen badkamer met föhn, televisie, minibar, telefoon en een kluisje.

Verzorging
Jullie verblijven in Hotel Green Garden Club op basis van de Soft All-Inclusive formule van het hotel. Deze houdt in:

• Ontbijt in buffetvorm
• Lunch in buffetvorm of een lunchpakket (op reservering)
• Diner in buffetvorm
• Fris, water, huiswijn en bier tijdens de maaltijden
• Fris, sap, water, huiswijn en tapbier tussen 09:30 – 21:30 bij de hoofdbar
• Fris, sap, water, huiswijn en tapbier tussen 09:30 – 18:30 bij de beach bar

Tegen betaling
Overige snacks en drankjes buiten het genoemde aanbod of buiten genoemde tijden zijn voor eigen rekening en kun je ter plaatse direct afrekenen. Je kunt ook een polsbandje krijgen om het op je kamernummer te zetten en aan het einde van de week af te rekenen

Aan bovenstaande informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Hotel Green Garden Club
Hotel Green Garden Club

Belangrijk

Boek nu, betaal later!
Bij ons kun je boeken zónder direct te betalen. Je ontvangt een definitieve bevestiging/factuur per mail waarop staat welk bedrag je wanneer moet betalen.

Belangrijke info over deze reis

Allergie, dieet, medicatie of beperkingen?
Heb je een allergie of volg je een dieet? Gebruik je medicatie, heb je last van gezondheidsproblemen, fysieke of mentale beperkingen? Dan is het van groot belang dat je dit in het boekingsformulier vermeld bij 'Opmerkingen', zodat wij kunnen bepalen of het invloed heeft op de uitvoering van de reis of de groep. Deze informatie zal uiteraard vertrouwelijk worden behandeld. Neem bij twijfel contact met ons op.

Verplichte SGR bijdrage
Voor deze reis wordt een verplichte 'SGR bijdrage' van €5 per persoon in rekening gebracht. Deze bijdrage wordt afgedragen aan Stichting Garantiefonds Reisgelden: de stichting die garant staat voor de door jou betaalde reissom.

Betalingsvoorwaarden
Kijk jij al uit naar uit naar jouw nieuwe vakantie? Boek je nu jouw reis, dan betaal je slechts de aanbetaling van 25% van de reissom. Het restant van de reissom betaal je pas 3 weken voor vertrek.

Het begin van jullie vakantie
Jullie vakantie begint op het afgesproken meetingpoint waar je jullie reisgenoten zullen ontmoeten. Meer informatie wordt nader beschreven in de reisdocumenten welke je een week voor vertrek per e-mail zult ontvangen. In de meeste gevallen reist de reisleiding met jullie mee. Het kan voorkomen dat de reisleiding al op bestemming is en zal jullie dan op het vliegveld verwelkomen. Boeken jullie deze reis kort voor vertrek? Dan kan het voorkomen dat jullie een ander vluchtschema volgt dan de rest van de deelnemers.

Groepssamenstelling
De aangegeven leeftijdscategorie informeert je over de doelgroep voor deze eenouderreis. Wanneer de inhoud van het programma jullie aanspreekt, jullie enthousiast zijn en nieuwe gezellige mensen willen leren kennen in een ongedwongen sfeer, dan verwelkomen wij jullie graag op deze eenouderreis en maken wij van deze ervaring de leukste vakantieherinnering.

Reisdocumenten
Voor deze reis is het van belang dat je in het bezit bent van een geldig legitimatiebewijs. Dit kan een paspoort of identiteitskaart zijn. Je legitimatiebewijs dient geldig te zijn tot en met het einde van je vakantie.

Luchthavenbelasting en ruimbagage
Inbegrepen in de prijs zijn luchthaven- en passagiersbelasting en bijbehorende toeslagen, voor zover van toepassing en onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen. Ook is er minimaal 20 kilo ruimbagage inbegrepen. Het precieze aantal kg's is afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij. Wil je meer bagage meenemen tegen een toeslag? Neem dan even contact met ons op.

Corona maatregelen
Meer informatie over het reisadvies van deze bestemming kun je terugvinden op de website van NederlandWereldwijd.

Voorbehoud
Reisprogramma onder voorbehoud van wijzigingen.

Annulering
Mocht het voorkomen dat een reis onvoldoende deelnemers heeft, dan laten wij dit uiterlijk 21 dagen voor vertrek weten.

Verzekeringen
Een meepakker is de reis- en/of annuleringsverzekering. Mocht je deze niet hebben dan is het misschien een tip deze tegelijk met het boeken af te sluiten. 

Vertrekgarantie
Op het moment dat er voldoende deelnemers zijn voor een vertrekdatum, krijgt de reis 'Vertrekgarantie'. Je kunt dit terugvinden in het overzicht met de data en prijzen. De vertrekgarantie staat los van de reisadviezen m.b.t. het corona-virus.  Mocht het voorkomen dat een reis onvoldoende deelnemers heeft, dan laten wij dit uiterlijk 21 dagen voor vertrek weten. Voor weekendjes weg en midweken, zal dit uiterlijk 7 dagen voor vertrek het geval zijn.

Alles mag, niets moet
Graag willen wij nog eens benadrukken wanneer je met ons op vakantie gaat, je dan kiest voor een groepsreis waarbij jij je eigen invulling aan jouw vakantie geeft. Ook als het programma grotendeels vastligt of wanneer er optionele excursies worden aangeboden. De ervaring leert dat de groep – of een deel ervan – kiest voor het ene of andere uitstapje.  Meedoen is ieders vrije keuze. ‘Alles mag, niets hoeft’. Het is tenslotte jullie vakantie! Wij streven ernaar om het iedereen naar de zin te maken. Ook de allerkleinste en individuele reiswensen komen hierbij aan bod. Denk hierbij aan een leuke excursie, een tip voor spelletjes of activiteiten.

Reisleid(st)er
Het succes van onze reizen is mede te danken aan de enthousiaste reisleiding die klaar zal staan voor de groep en jou ter plaatse wegwijs zal maken. Hij /zij organiseert de leukste activiteiten en zal een programma opstellen op basis van de wensen van de groep.  Dit resulteert in het ultieme groepsgevoel waarbij individuele vrijheid vanzelfsprekend is. 

Tijd voor en met elkaar
Geniet van de quality time met je kid(s) tijdens deze eenoudervakantie. Tijdens onze reizen vinden wij het belangrijk dat ouders en kinderen samen kunnen genieten. We maken van jou  en je kids onze hoofdzaak en zorgen ervoor dat alle organisatorische zaken uit handen zullen worden genomen.De reisleiding informeert je over de  leukste uitstapjes, organiseert verrassende activiteiten en gezellige spelletjes. Tijdens onze eenoudervakanties worden er activiteiten georganiseerd welke veelal door ouder én kind samen ondernomen zullen worden. Je bent natuurlijk ook vrij om samen met je kid(s) wat te ondernemen of gewoon lekker een boekje te lezen en te relaxen. Terwijl de kinderen zich met hun nieuwe vakantie vrienden vermaken, kun jij je met de andere ouders even lekker ontspannen en genieten.  ‘We go with the flow!’

Wel inbegrepen

Niet inbegrepen

Eenoudervakantie Zonvakantie Calabrie, Italie
Eenoudervakantie Zonvakantie Calabrie, Italie

Data & prijzen

Vertrek Terugkomst Dgn Prijs Verblijf Vervoer Verzorging

NB de genoemde prijs is een indicatie, check de website voor jouw gezinssamenstelling

c