Eenoudervakantiegids.nl

Eenoudervakantie Zonnig Genieten in Turkije

Alanya is een sfeervolle badplaats en voor de meeste Nederlanders ook één van de meest geliefde bestemmingen in Turkije. Dat is natuurlijk niet zo maar. Alanya is een uitgestrekte stad, die langs een kristalheldere baai is gebouwd. De haven van Alanya is idyllisch. Hier liggen veel luxe schepen en plezierjachten aangemeerd.  Rondom de haven zijn er vele leuke barretjes en goede restaurants.  Aan de voet van de met dennen- en pijnbomenbossen bedekte heuvels staan talrijke vakantie resorts.

Nog twijfels? Denk dan aan de overheerlijke Turkse keuken. Het beste van de Turkse keuken vind ik de meze, heerlijke hapjes die op zichzelf al een maaltijd vormen of als voorgerecht worden gegeten. Met de meze stellen de Turkse koks hun fantasie en creativiteit op de proef, bijvoorbeeld 101 variaties met aubergine. De meze zijn bij uitstek geschikt voor vegetariërs, börek (pasteitjes gevuld met kaas en kruiden), dolma (druivebladeren gevuld met rijst), auberginedips en salades, yoghurt en knoflooksausjes.  Ik weet zeker dat je in Turkije zult genieten van het eten, het strand, de cultuur en indien gewenst het bruisende nachtleven. Ga je mee?

Verzorging Zomer 2018: Club Paradiso
Je verblijft in Club Paradiso op basis van Ultra All Inclusive: Ontbijt (07.00-10.00), laat ontbijt (10.00-11.00), lunch (12.30-14.00) en diner (18.30-21.00), alle in buffetvorm. Patisserie (14.30-21.00), diverse snacks (12.00-17.00) en nachtsnack (24.00-07.00). Je kunt 1 keer per verblijf dineren in één van de à-la-carterestaurants (met reservering en met borg). Alle door het hotel geselecteerde lokale alcoholische en lokale alcoholvrije drankjes gedurende 24 uur per dag zijn inbegrepen. Tegen betaling: import drankjes, roomservice en verse vruchtensappen.

Eenoudervakantie Zonnig Genieten in Turkije
Eenoudervakantie Zonnig Genieten in Turkije

Ouder & Kids

Tijdens deze reis weet je zeker dat er andere alleenstaande ouders mee zullen gaan door onze Gelijkgestemden Garantie. Maris Life zorgt er voor dat je voor en tijdens de reis makkelijk contact kunt leggen met deze ouders. Meld je bijvoorbeeld voor vertrek aan voor de besloten Facebook pagina en tijdens de reis kan je met de andere ouders makkelijk contact leggen via Whats App groep. Zo kan je makkelijk afspreken wat je gedurende de dag gaat doen en je samen veel gezellige dingen kunt ondernemen.

Door de reisleiding van Corendon wordt bovendien een speciale welkomstmeeting georganiseerd. Tijdens deze meeting en de gezellige borrel erna kan je direct kennismaken met de andere ouders.

Tijdens deze eenoudervakantie kan je (tegen betaling) mee op één van onze mooie excursies. Wat dacht je bijvoorbeeld van een boottocht of een jeep safari? Of wordt het toch een bezoekje aan het Aquapark Water Planet? Uiteraard is het bezoeken van het centrum van Alanya ook meer dan de moeite waard. Bekijk de rode toren en de citadel!

Eenoudervakantie Zonnig Genieten in Turkije
Eenoudervakantie Zonnig Genieten in Turkije

Verblijf

Verblijf Hotel Club Paradiso

Beschrijving

Dit zeer populaire hotel wordt door onze klanten positief beoordeeld, met een gemiddeld cijfer van 8. Club Paradiso staat bekend om haar vriendelijke personeel, lekker eten en ruime kamers. Waarschuwing! Als je eenmaal naar Club Paradiso geweest bent wil je nooit meer een ander hotel. 

Ligging: Club Paradiso nabij Alanya
Club Paradiso is bovenop een heuvel gelegen waardoor je een fantastisch uitzicht over de zee en de stad hebt. Het privé zandstrand is slechts op een afstand van ca. 900 m gelegen. In de zomerperiode biedt hotel Club Paradiso een gratis shuttleservice naar het strand. Voor het hotel ligt een winkelstraatje. Het centrum van Alanya is op ca. 7 km gelegen. Het hotel biedt tegen betaling een shuttleservice naar het centrum. 

Faciliteiten: Club Paradiso
Club Paradiso is een zeer ruim complex en beschikt over 310 kamers die zijn ondergebracht in een hoofdgebouw en 10 bijgebouwen, 5 verdiepingen, 12 liften en een goed onderhouden tuin. De 24-uurs receptie, de ruime lobby met zitjes, televisiekamer, binnen- en buitenrestaurant bevinden zich in het hoofdgebouw. Verder beschikt Club Paradiso over diverse bars (o.a. pool bar en beach bar op het strand), een BBQ en een vis à-la-carterestaurant (beide vooraf reserveren), 4 grote buitenzwembaden (waarvan 1 met glijbanen, op vaste tijden geopend), 3 aparte kinderzwembaden, een binnenzwembad, ligbedden en parasols zijn gratis te verkrijgen, handdoekenservice (eerste handdoek gratis met borg, handdoekwissel is tegen betaling), speeltuin, babysitservice (tegen betaling en dien je vooraf te reserveren), discotheek (23.00-02.00), winkeltjes (kleding, minimarkt, souvenirs), kapper en er is een dokter aanwezig. Vanuit het hotel wordt voor de kinderen het volgende georganiseerd: een miniclub (4-12 jaar), een teenageclub (12-16 jaar) en een minidisco. Door het team wordt er uiteraard ook animatie verzorgd! In de lobby kun je gratis gebruikmaken van wifi. Let op: Dit hotel is niet geschikt voor mindervaliden. 

Hotelkamer:
Alle ruime standaardkamers (2 personen) in Club Paradiso zijn voorzien van een badkamer met toilet, douche en föhn, kluisje (tegen betaling), telefoon, satelliet televisie, minibar (gratis water) en airconditioning (centraal geregeld). Het merendeel van de kamers is voorzien van balkon of terras met zitje, niet alle kamers hebben zeezicht. 
Daarnaast beschikt het hotel over ruime familiekamers. Deze beschikken alle over dezelfde faciliteiten als de standaardkamers, maar hebben een slaapkamer, woonkamer met slaapbank en een badkamer. 

Sport & Ontspanning:
In Club Paradiso kun je gratis gebruikmaken van tennis (verlichting tegen betaling), tafeltennis, fitness, biljart (met borg), volleybal en tafelvoetbal. Aan het strand worden diverse watersporten tegen betaling aangeboden door particulieren. Verder kun je ontspannen in het Turks bad, jacuzzi en de sauna (alle gratis). In het Beautycentrum kun je genieten van verschillende massage- en schoonheidsbehandelingen (tegen betaling). Dagelijks is er een gevarieerd animatieprogramma voor jong en oud, amfitheater waar dagelijks shows worden gegeven door het internationale animatieteam en 1 x per week live muziek.

Aan bovenstaande informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Hotel Club Paradiso
Hotel Club Paradiso

Belangrijk

Boek nu, betaal later!
Bij ons kun je boeken zónder direct te betalen. Je ontvangt een definitieve bevestiging/factuur per mail waarop staat welk bedrag je wanneer moet betalen.

Belangrijke info over deze reis

Prijzen onder voorbehoud
De prijzen op de website zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Indien er een vluchttoeslag van toepassing is communiceren we deze eerst met jou. Je hebt vervolgens 3 dagen de tijd om te beslissen of je hiermee akkoord gaat. Zonder reactie van jouw kant is de boeking definitief.

Reisleiding
De reisleiding staat 24/7 voor je klaar, zodat het je aan niks zal ontbreken tijdens de vakantie. De reisleiding kent de bestemmingen als geen ander en kan jou de leukste tips geven. Bovendien organiseert de reisleiding leuke activiteiten tijdens de vakantie: van speurtocht tot jeepsafari! Natuurlijk kan er altijd iets gebeuren tijdens je vakantie, dus mocht je onverhoopt een arts nodig hebben, dan is de reisleiding er voor jou.

Sfeer
Elke bestemming is anders, maar één ding is overal gelijk: de sfeer is ontspannen en relaxt, niets moet en alles mag! Terwijl de kids lekker aan het spelen zijn, heb jij even een moment voor jezelf. Je kan lekker op je gemak een boek lezen, een mooie strandwandeling maken of gezellig een borrel drinken met andere eenouders.

Baby
Reis je met een baby (0 t/m 1 jaar)? Neem dan contact met ons op en dan laten we je onze speciale baby-tarieven weten!

Onze garantie
Kies je voor deze alleenstaande ouder vakantie dan kies je voor een groepsreis waarbij je de volledige vrijheid hebt. Het woord “moeten” bestaat niet en jij bepaalt de invulling van jouw vakantie. Kids maken snel nieuwe vriendjes en omdat de kinderen genieten, geniet jij ook. Je hebt gezelligheid met andere ouders maar onthoud; niets moet, alles mag. Meedoen aan activiteiten of excursies is vrije keuze want het is per slot van rekening jouw vakantie! Bovendien zijn er nooit extra toeslagen: onze prijs is onze prijs! Dus je kan met een gerust hart direct boeken!

Speciaal voor deze eenoudervakantie!
- De aanbetaling is maar 30% en de rest betaal je pas 6 weken voor je vakantie! - Andere vakantieplannen of wil je graag naar een andere bestemming? Je kunt tot 6 weken voor vertrek gratis omboeken naar een aantal andere bestemmingen. Neem contact met ons op als je dit graag wilt.

Gelijkgestemden garantie
Tijdens deze reis weet je zeker dat er andere alleenstaande ouders mee zullen gaan. Van tevoren wordt er een whats app groep aangemaakt zodat je makkelijk af kan spreken met de andere ouders en samen veel gezellige dingen kunt ondernemen tijdens je vakantie. In het restaurant zijn bovendien tafels voor onze ouders en kinderen gereserveerd dus je kunt altijd bij elkaar aanschuiven! 

Kamer
Je verblijft op een standaard kamer. Een familiekamer is op aanvraag en hiervoor geldt een toeslag.

Wel inbegrepen

Niet inbegrepen

Eenoudervakantie Zonnig Genieten in Turkije
Eenoudervakantie Zonnig Genieten in Turkije

Data & prijzen

Vertrek Terugkomst Dgn Prijs Verblijf Vervoer Verzorging

NB de genoemde prijs is een indicatie, check de website voor jouw gezinssamenstelling

c