Eenoudervakantiegids.nl

Eenoudervakantie Zonnig Genieten op Ibiza

IBIZA! Alleen de naam al heeft iets magisch. Ons hotel is gelegen in San Antonio. San Antonio heeft verschillende strandjes die lopend vanuit het centrum goed te bereiken zijn. Noordelijk ligt het rustigere en kindvriendelijke strand Cala Gracio, waar je goed kunt snorkelen. Ook kindvriendelijk zijn de geleidelijk in zee aflopende Playa es Puet in de baai van San Antonio en Cala Pinet. In de badplaats zijn verschillende centra waar je de leukste souvenirs kunt scoren. Daarnaast zijn er verschillende markten waar groente, fruit en souvenirs verkocht worden. Tijdens zo’n dagje shoppen lekker uit lunchen? Geniet dan van een biologische brunch in Café Meke. Huur ook eens een auto om de rest van het eiland te verkennen. Zo ontdek je het prachtige binnenland, romantische baaitjes, lokale restaurantjes, gezellige hippiemarktjes en andere leuke badplaatsen. En wat dacht je van een uitstapje naar de hoofdstad van het eiland Ibiza-Stad? 

Goudgele zandstranden, knusse baaitjes, een azuurblauwe zee, idyllische dorpjes, maar ook hippies, jetset en spectaculaire nachtclubs. Dit alles maakt Ibiza tot misschien wel het meest kleurrijke en trendy eiland van dit moment.

Kortom genoeg redenen om mee te gaan naar San Antonio op het magische eiland Ibiza! 

Eenoudervakantie Zonnig Genieten op Ibiza
Eenoudervakantie Zonnig Genieten op Ibiza

Ouder & Kids

Kids programma
Het team zorgt op deze bestemming voor één groot "vakantiefeest" voor jouw kinderen. Maar stiekem is dit natuurlijk net zo’n groot feest voor jou als vader of moeder. Want zeg nou zelf; als de kinderen de grootste lol hebben met hun nieuwe vakantievriendjes en de coole jongens en meiden van het Kids & Co Team, dan kan jouw vakantie toch eigenlijk ook niet meer stuk? 

Ons team maakt een weekprogramma dat past bij de bestemming, de leeftijd van de kinderen en het team houdt altijd rekening met de wensen van de kinderen! Het team organiseert 6 dagen per week, 4x per dag animatie. Denk hierbij aan allerlei spelvormen in het water zoals tikspellen, de mooiste duik, waterpolo en de spartelcompetitie. Maar denk ook aan een minidisco, spelletjes middag of een gezellige chips & cola of bonte avond (dus verkleedspullen mogen mee!).

Speciaal Tiener entertainment
"Nu mijn dochter in de puberteit raakt, wil ze eigenlijk niks anders meer doen dan chillen. En chillen houdt in: continue met haar telefoon bezig zijn en dan vooral samen met leeftijdsgenootjes de nieuwste vlogs of laatste instagram post checken!" aldus veel ouders die ik ontmoet heb op onze reizen, hebben dit probleem ook. We zijn het natuurlijk allemaal eens dat dit tot een bepaalde hoogte prima is, maar toch heb je als ouder het gevoel dat de tieners ook een deel van de vakantiepret missen. We hebben daarom besloten om vanaf zomer 2018 een speciale Tiener Entertainer mee te sturen op onze reizen. Deze entertainer zal ervoor zorgen dat zelfs de aller-chillste tiener de telefoon af en toe vergeet en echt een top vakantie zal hebben met de andere leeftijdsgenootjes!"

Eenoudervakantie Zonnig Genieten op Ibiza
Eenoudervakantie Zonnig Genieten op Ibiza

Verblijf

Verblijf Marble Stella Maris

Beschrijving

Tijdens deze vakantie verblijf je in hotel Marble Stella Maris. Op loopafstand vind je de prachtige zandstranden van Cala Gracio en Cala Gracioneta. Het mooie complex ligt op een met pijnbomen begroeide heuvel en wordt omgeven door een mediterrane tuin. De hoger gelegen hotelkamers zijn bereikbaar via een gratis hotelshuttle. Het hotel is rustig gelegen op ca. 3 km van San Antonio en 20 km van Ibiza-Stad. Je verblijft in het hotel op basis van All Inclusive.

De kamers zijn modern en sfeervol ingericht. Lichte zandkleuren, stevig geweven stoffen met linnen look, een vloer met een Ibiza patroon en robuuste houten meubels zorgen voor een sfeervol en relaxt verblijf. Je kan kiezen tussen een kamer op indeling of een kamer voor alleengebruik. De kamers voor alleengebruik hebben een éénpersoons bed.

Je kamer heeft de volgende faciliteiten:

Het hotel heeft de volgende faciliteiten:

  • Gratis high speed wifi
  • 24-uurs receptie
  • Fitness
  • Souvenirshop
  • Tennisbanen
  • Beachvolleybalveld
  • Mountainbike/fietsverhuur
  • Gratis handdoekenservice
  • 3 bars
  • Buffet- en à-la-carterestaurant

Je verblijft op basis van All Inclusive en die voor komend jaar nog verder verbeterd is!

  • Marble buffetrestaurant: ontbijt 07.30 - 10.30 uur, lunch 12.30 - 14.30 uur en diner 18.30 - 21.30 uur
  • Snackcorner in de Foodcourt met o.a. hotdogs, tosti's, friet, pasta en kipsnacks 12.30 - 17.00 uur
  • Ijs in Piazetta poolbar 14.00 – 16.00 uur
  • Geselecteerde lokale (non-)alcoholische drankjes 10.00 - 00.00 uur

Tegen betaling:

  • Import bier & cocktails
  • Snacks in Coffee Bazar Good Things, o.a. patisserie, croissants, en gebakjes 10:00 – 18.00 uur
  • Don's Kitchen à la carte met o.a. huisgemaakte houtoven pizza's: 12.30 - 21.30 uur
  • Las Tapas à la carte voor een avond in Spaanse sferen: 19.00 - 22.00 uur

Betaalmethode restaurants en bars: pinpas of creditcard.

Openingstijden en concept restaurants en bars onder voorbehoud.

Aan bovenstaande informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Marble Stella Maris
Marble Stella Maris

Belangrijk

Boek nu, betaal later!
Bij ons kun je boeken zónder direct te betalen. Je ontvangt een definitieve bevestiging/factuur per mail waarop staat welk bedrag je wanneer moet betalen.

Belangrijke info over deze reis

Prijzen onder voorbehoud
De prijzen op de website zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Indien er een vluchttoeslag van toepassing is communiceren we deze eerst met jou. Je hebt vervolgens 3 dagen de tijd om te beslissen of je hiermee akkoord gaat. Zonder reactie van jouw kant is de boeking definitief.

Reisleiding
De reisleiding staat 24/7 voor je klaar, zodat het je aan niks zal ontbreken tijdens de vakantie. De reisleiding kent de bestemmingen als geen ander en kan jou de leukste tips geven. Bovendien organiseert de reisleiding leuke activiteiten tijdens de vakantie: van speurtocht tot jeepsafari! Natuurlijk kan er altijd iets gebeuren tijdens je vakantie, dus mocht je onverhoopt een arts nodig hebben, dan is de reisleiding er voor jou.

Sfeer
Elke bestemming is anders, maar één ding is overal gelijk: de sfeer is ontspannen en relaxt, niets moet en alles mag! Terwijl de kids lekker aan het spelen zijn, heb jij even een moment voor jezelf. Je kan lekker op je gemak een boek lezen, een mooie strandwandeling maken of gezellig een borrel drinken met andere eenouders.

Baby
Reis je met een baby (0 t/m 1 jaar)? Neem dan contact met ons op en dan laten we je onze speciale baby-tarieven weten!

Onze garantie
Kies je voor deze alleenstaande ouder vakantie dan kies je voor een groepsreis waarbij je de volledige vrijheid hebt. Het woord “moeten” bestaat niet en jij bepaalt de invulling van jouw vakantie. Kids maken snel nieuwe vriendjes en omdat de kinderen genieten, geniet jij ook. Je hebt gezelligheid met andere ouders maar onthoud; niets moet, alles mag. Meedoen aan activiteiten of excursies is vrije keuze want het is per slot van rekening jouw vakantie! Bovendien zijn er nooit extra toeslagen: onze prijs is onze prijs! Dus je kan met een gerust hart direct boeken!

Speciaal voor deze eenoudervakantie!
- De aanbetaling is maar 30% en de rest betaal je pas 6 weken voor je vakantie! - Andere vakantieplannen of wil je graag naar een andere bestemming? Je kunt tot 6 weken voor vertrek gratis omboeken naar een aantal andere bestemmingen. Neem contact met ons op als je dit graag wilt.

Ecotax
Ter plaatse dien je aan de accommodatie de ecotax te betalen. De tax geldt voor iedereen van 16 jaar en ouder. Vanaf de 9de dag van je verblijf worden de kosten gehalveerd. Voor Hotel Marble Stella Maris betaal je € 4,40 per persoon per dag.

Ibiza
Let op: Als je vanaf Brussel vliegt dan kan je kiezen voor een 8- of 11-daagse vakantie. Prijzen voor de 11-daagse vakantie vanaf Brussel zijn op aanvraag.

Wel inbegrepen

Niet inbegrepen

Eenoudervakantie Zonnig Genieten op Ibiza
Eenoudervakantie Zonnig Genieten op Ibiza

Data & prijzen

Vertrek Terugkomst Dgn Prijs Verblijf Vervoer Verzorging

NB de genoemde prijs is een indicatie, check de website voor jouw gezinssamenstelling

c