Eenoudervakantiegids.nl

Eenoudervakantie Zonnig Genieten Costa Blanca

Wil je in alle rust zonnen, dan ben je in Albir, de sfeervolle kustwijk van Alfaz del Pi, op de juiste plek. Het kleinschalige kustplaatsje ligt tussen het stadje Altea en de bruisende badplaats Benidorm. Het is heerlijk vertoeven aan het langgerekte strand in de azuurblauwe baai.

Voor het nodige vermaak zorgen de fraaie wandelboulevard en de hoofdstraat met talrijke winkels, mooie boetiekjes, restaurants en gezellige terrassen. Op de boulevard vind je zelfs een heuse 'Walk of Fame' waar bekende Spaanse acteurs en actrices een eigen tegel hebben. Zin in wat meer drukte en bedrijvigheid? Pak dan de bus naar de op enkele kilometers afstand gelegen badplaatsen Benidorm of Altea. Costa Blanca (Spaans voor witte kust) is eigenlijk de perfecte bestemming voor jong en oud!

Wij bieden hier het 4-sterren hotel Sun Palace Albir aan waar het je op basis van All inclusive aan niets ontbreekt. Het hotel heeft een prachtig uitzicht over zee en bergen. Er heerst hier een ontspannen en gezellige sfeer.

Verzorging:  
Je verblijft in Sun Palace Albir op basis van All Inclusive: Ontbijt (08.00-10.30), lunch (12.30-14.30) en diner (19.30-21.30), alle in buffetvorm met showcooking. Diverse snacks (11.00-12.00 en 17.00-18.00). Alle door het hotel geselecteerde lokale alcoholische en alcoholvrije drankjes van 10.00 tot 23.00 uur. Tegen betaling: import drankjes, roomservice en alle consumpties na 23.00 uur. 

Eenoudervakantie Zonnig Genieten Costa Blanca
Eenoudervakantie Zonnig Genieten Costa Blanca

Ouder & Kids

Kids programma Light 
De reisleiding zorgt voor een leuk programma. Immers…als de kinderen de hele dag de grootste lol hebben met hun nieuwe vakantievriendjes, dan kan jouw vakantie toch eigenlijk ook niet meer stuk? Onze reisleiding maakt een weekprogramma dat past bij de bestemming en de leeftijd van de kinderen. Er wordt altijd rekening gehouden met de wensen van de kinderen!

De reisleiding organiseert (afhankelijk van animo en excursies) 6 dagen per week, 2x per dag animatie. Afhankelijk van de leeftijden van de kinderen is het mogelijk dat de groep wordt opgesplitst, zodat er voor elke leeftijdscategorie leuke animatie is! Denk hierbij aan; allerlei spelvormen in het water. Van tikspelen tot de mooiste duik en van waterpolo tot de spartelcompetitie. Maar denk ook aan een minidisco, spelletjes middag of aan een gezellige chips & cola of bonte avond, dus neem je verkleedspullen mee.

Deze activiteit is gratis:
Sun Palace Albir beschikt over een overheerlijke spa. Terwijl de kinderen vermaakt worden mag jij lekker twee uurtjes bijkomen in de Spa!

De volgende excursies kun je ter plaatse boeken:

Waterpark Aqualandia 
Aqualandia is een van de grootste waterparken in de wereld.

Themapark Terra Mitica
Dit park is een echt familiepark, waar jong en oud zich zullen vermaken. Voor de allerjongsten is er een apart themagebied “Rome”, waar allerlei attracties te vinden zijn voor kinderen tot pakweg een jaar of 8.

Jeepsafari 
Aan de Costa Blanca zijn verschillende soorten jeepsafari’s te boeken. De perfecte manier voor een dag vol avontuur en plezier. Per jeep rij je door de mooie en ongerepte natuur van de Costa Blanca. Prachtige ritten over onverharde bergwegen langs vergeten bergdorpjes, diepe ravijnen en een oase van bronnen en watervallen. Natuurlijk kan je onderweg stoppen maken om de bergdorpjes te bezoeken of een frisse duik te nemen onder de heldere watervallen.

Fuentes de Algar (watervallen)
Tijdens deze excursie maak je kennis met een prachtig groen landschap vol ongerepte natuur, frisse lucht en heerlijk helder water om in af te koelen...... De Algar watervallen, dat is het geheim dat we tijdens deze excursie onthullen.

Guadelest
Bovenop een berg vind je het bergdorpje Guadelest. Het plaatsje met het ‘hangende kasteel’ is  in 1974 tot monument verklaard. Er is hier meer dan genoeg te beleven. Je kijkt neer op de vallei van de Guadalest rivier. Even bijkomen? Proef van de lokale keuken in een van de restaurantjes.

Peacock boottocht 
Het is een hele ervaring om Benidorm even vanuit zee te zien. Op dit eilandje maak je een leuke wandeling.

Eenoudervakantie Zonnig Genieten Costa Blanca
Eenoudervakantie Zonnig Genieten Costa Blanca

Verblijf

Verblijf Sun Palace Albir

Beschrijving

Waarom hotel Sun Palace Albir aan de Costa Blanca?

Sun Palace Albir is gelegen op een heuvel, op ongeveer 500 meter van het centrum van Albir en op circa 700 meter van het strand, beide te bereiken via een hellende weg. Op loopafstand vind je winkeltjes, restaurants, bars en een bushalte. Het hotel biedt een frequente gratis shuttleservice aan naar het strand en centrum van Albir (elke 2 uur van 10.00-14.00 & 16.00-20.00). Het levendige centrum van Benidorm ligt op ongeveer 8 kilometer en het sfeervolle centrum van Altea ligt op ca. 5 km., beide gemakkelijk bereikbaar (tegen betaling) via de lokale bus of “hop-on-hop-of bus”.

Faciliteiten: 
Sun Palace Albir telt 216 kamers verdeeld over één gebouw met 4 verdiepingen en 5 liften. In het buffetrestaurant El Far kan je terecht voor alle maaltijden en terwijl je geniet van je drankje bij Rick’s Coffee bar kan je genieten van het prachtige uitzicht. Het hotel heeft een zwembad en een apart kinderbadje met zonneterras, waar de ligbedden en parasols gratis voor je klaarstaan. Het hotel biedt een handdoekenservice (met borg).

In de openbare ruimtes kan je gratis gebruikmaken van wifi.

Hotelkamer:
De standaardkamer is comfortabel ingericht en beschikt over airconditioning, satelliet televisie (met Nederlandse zenders), telefoon, minibar (tegen betaling), huurkluisje, gratis wifi en een balkon met zitje. De badkamer is voorzien van een bad/douche, toilet en föhn.

Sport & Ontspanning:
Je kan in Sun Palace Albir gratis gebruikmaken van de professionele fitnessruimte. 
Het Spa Center met sauna, hamam, binnenzwembad, massages en schoonheidsbehandelingen zijn tegen betaling en op afspraak. Speciaal voor Maris Life gasten is de entree van de Spa met gebruik van het binnenzwembad 1x per verblijf gratis!

Aan bovenstaande informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Sun Palace Albir
Sun Palace Albir

Belangrijk

Boek nu, betaal later!
Bij ons kun je boeken zónder direct te betalen. Je ontvangt een definitieve bevestiging/factuur per mail waarop staat welk bedrag je wanneer moet betalen.

Belangrijke info over deze reis

Prijzen onder voorbehoud
De prijzen op de website zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Indien er een vluchttoeslag van toepassing is communiceren we deze eerst met jou. Je hebt vervolgens 3 dagen de tijd om te beslissen of je hiermee akkoord gaat. Zonder reactie van jouw kant is de boeking definitief.

Reisleiding
De reisleiding staat 24/7 voor je klaar, zodat het je aan niks zal ontbreken tijdens de vakantie. De reisleiding kent de bestemmingen als geen ander en kan jou de leukste tips geven. Bovendien organiseert de reisleiding leuke activiteiten tijdens de vakantie: van speurtocht tot jeepsafari! Natuurlijk kan er altijd iets gebeuren tijdens je vakantie, dus mocht je onverhoopt een arts nodig hebben, dan is de reisleiding er voor jou.

Sfeer
Elke bestemming is anders, maar één ding is overal gelijk: de sfeer is ontspannen en relaxt, niets moet en alles mag! Terwijl de kids lekker aan het spelen zijn, heb jij even een moment voor jezelf. Je kan lekker op je gemak een boek lezen, een mooie strandwandeling maken of gezellig een borrel drinken met andere eenouders.

Baby
Reis je met een baby (0 t/m 1 jaar)? Neem dan contact met ons op en dan laten we je onze speciale baby-tarieven weten!

Onze garantie
Kies je voor deze alleenstaande ouder vakantie dan kies je voor een groepsreis waarbij je de volledige vrijheid hebt. Het woord “moeten” bestaat niet en jij bepaalt de invulling van jouw vakantie. Kids maken snel nieuwe vriendjes en omdat de kinderen genieten, geniet jij ook. Je hebt gezelligheid met andere ouders maar onthoud; niets moet, alles mag. Meedoen aan activiteiten of excursies is vrije keuze want het is per slot van rekening jouw vakantie! Bovendien zijn er nooit extra toeslagen: onze prijs is onze prijs! Dus je kan met een gerust hart direct boeken!

Speciaal voor deze eenoudervakantie!
- De aanbetaling is maar 30% en de rest betaal je pas 6 weken voor je vakantie! - Andere vakantieplannen of wil je graag naar een andere bestemming? Je kunt tot 6 weken voor vertrek gratis omboeken naar een aantal andere bestemmingen. Neem contact met ons op als je dit graag wilt.

Wel inbegrepen

Niet inbegrepen

Eenoudervakantie Zonnig Genieten Costa Blanca
Eenoudervakantie Zonnig Genieten Costa Blanca

Data & prijzen

Vertrek Terugkomst Dgn Prijs Verblijf Vervoer Verzorging

NB de genoemde prijs is een indicatie, check de website voor jouw gezinssamenstelling

c