Eenoudervakantiegids.nl

Eenoudervakantie Zonnig Genieten op Samos

De beroemde filosoof Pythagoras werd er zo’n 2500 jaar geleden geboren, vijf eeuwen later maakte apostel Paulus er een tussenstop en in 1475 werd het eiland zelfs veroverd door de Turken. In de tijden van weleer was Samos al een gewilde plek. Tegenwoordig sluiten vakantiegangers dit vakantie-eiland direct in hun hart na het zien van de prachtig groene natuur. Hoge bergen, valleien, kliffen, bossen en baaitjes met relaxte zand- of kiezelstranden. Ook de vele schilderachtige plaatsjes, pittoreske vissershavens, panorama’s met witte kerkjes, het heerlijke eten, de gezellige sfeer en typisch Griekse gastvrijheid spelen hierin een belangrijke rol. Spreekt dit u aan? Wacht dan niet langer en boek snel een vakantie naar het wonderschone Samos!

Eenoudervakantie Zonnig Genieten op Samos
Eenoudervakantie Zonnig Genieten op Samos

Ouder & Kids

Kids programma
Het team zorgt op deze bestemming voor één groot "vakantiefeest" voor jouw kinderen. Maar stiekem is dit natuurlijk net zo’n groot feest voor jou als vader of moeder. Want zeg nou zelf; als de kinderen de grootste lol hebben met hun nieuwe vakantievriendjes en de coole jongens en meiden van het Kids & Co Team, dan kan jouw vakantie toch eigenlijk ook niet meer stuk? 

Ons team maakt een weekprogramma dat past bij de bestemming, de leeftijd van de kinderen en het team houdt altijd rekening met de wensen van de kinderen! Het team organiseert 6 dagen per week, 4x per dag animatie. Denk hierbij aan allerlei spelvormen in het water zoals tikspellen, de mooiste duik, waterpolo en de spartelcompetitie. Maar denk ook aan een minidisco, spelletjes middag of een gezellige chips & cola of bonte avond (dus verkleedspullen mogen mee!).

Speciaal Tiener entertainment
"Nu mijn dochter in de puberteit raakt, wil ze eigenlijk niks anders meer doen dan chillen. En chillen houdt in: continue met haar telefoon bezig zijn en dan vooral samen met leeftijdsgenootjes de nieuwste vlogs of laatste instagram post checken!" aldus veel ouders die we ontmoet hebben op onze reizen hebben dit probleem ook. We zijn het natuurlijk allemaal eens dat dit tot een bepaalde hoogte prima is, maar toch heb je als ouder het gevoel dat de tieners ook een deel van de vakantiepret missen. We hebben daarom besloten om vanaf zomer 2018 een speciale Tiener Entertainer mee te sturen op onze reizen. Deze entertainer zal ervoor zorgen dat zelfs de aller-chillste tiener de telefoon af en toe vergeet en echt een top vakantie zal hebben met de andere leeftijdsgenootjes!"

Excursies
Bezienswaardigheden die je gezien moet hebben:

Mogelijke excursies:


Eenoudervakantie Zonnig Genieten op Samos
Eenoudervakantie Zonnig Genieten op Samos

Verblijf

Verblijf Samos Sun Hotel

Beschrijving

Tijdens deze reis verblijven we in het Samos Sun Hotel. Een heerlijk 4-sterrenhotel op basis van Soft All Inclusive op ca. 2 kilometer van de gezellige badplaats Pythagorion. Het wordt omringd door een mooie tuin en biedt een geweldig panoramisch uitzicht. Het strand ligt op ca. 1 kilometer afstand en het hotel biedt een gratis shuttleservice aan (ma - vr). Een openbare bushalte bevindt zich op 200 meter van het hotel. Houd er rekening mee dat dit hotel niet geschikt is voor mensen die slecht ter been zijn.

Faciliteiten
Het hotel bestaat uit een aantal naast elkaar gelegen gebouwen met twee verdiepingen. In totaal zijn er 66 kamers. Het beschikt over een 24-uursreceptie, lounge en bagageruimte. Het hotel is mooi gelegen en biedt een geweldig uitzicht over de omgeving. In de mooie tuin bevindt zich het 280m² grote zoutwaterzwembad omgeven door een terras met gratis ligbedden en parasols. Het hotel biedt een gratis transferservice aan naar het strand (behalve op zaterdag/zondag). Ligbedden en parasols op het strand zijn tegen betaling beschikbaar. In het (buffet)restaurant en aan de poolbar kun je terecht voor de maaltijden en een lekker drankje. Het hotel beschikt verder over een fitnessruimte, tafeltennis, biljart (tegen betaling) en gratis Wi-Fi. Gedurende het seizoen is er minimaal 1x per week live muziek.

Kamers
De kamers zijn sfeervol ingericht en beschikken over tv, airco, telefoon, koelkastje en gratis Wi-Fi. Een kluisje is tegen betaling beschikbaar. De badkamer is voorzien van douche, toilet en haardroger. Alle kamers zijn voorzien van een balkon met zitje.

Kamertype
Bij deze reis heb je de keuze uit een eigen kamer of een gedeelde kamer. Wanneer je kiest voor een eigen kamer, heb je een kamer voor alleengebruik tot je beschikking. Vind je het gezelliger om een kamer te delen? Dan deel je een kamer met iemand van hetzelfde geslacht. Wij reserveren dan uiteraard een kamer met twee losse bedden.

Verzorging
In het buffetrestaurant staat ’s morgens een heerlijk ontbijtbuffet voor je klaar. ’s Middags en ’s avonds kun je hier ook terecht voor een heerlijke lunch en diner met zowel typisch regionale als internationale gerechten.

Je verblijft op basis van de Soft All Inclusive-formule van het hotel. Deze houdt in:

  • Ontbijt in buffetvorm
  • Lunch in buffetvorm (of lunchpakketje bij excursies)
  • Diner in buffetvorm
  • Koffie/thee en koekjes tussen 11:00u en 12:00u
  • Diverse snacks tussen 15:00u en 17:00u
  • Geselecteerde ijssoorten tussen 10:00u en 23:00u
  • Geselecteerde lokale alcoholische drankjes (bier, huiswijn, ouzo en raki) en alcoholvrije drankjes van 10:00u tot 23:00u 

Tegen betaling
Importdrankjes, sterke dranken, cocktails en alle consumpties na 23:00 uur.

Aan bovenstaande informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Samos Sun Hotel
Samos Sun Hotel

Belangrijk

Boek nu, betaal later!
Bij ons kun je boeken zónder direct te betalen. Je ontvangt een definitieve bevestiging/factuur per mail waarop staat welk bedrag je wanneer moet betalen.

Belangrijke info over deze reis

Prijzen onder voorbehoud
De prijzen op de website zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Indien er een vluchttoeslag van toepassing is communiceren we deze eerst met jou. Je hebt vervolgens 3 dagen de tijd om te beslissen of je hiermee akkoord gaat. Zonder reactie van jouw kant is de boeking definitief.

Reisleiding
De reisleiding staat 24/7 voor je klaar, zodat het je aan niks zal ontbreken tijdens de vakantie. De reisleiding kent de bestemmingen als geen ander en kan jou de leukste tips geven. Bovendien organiseert de reisleiding leuke activiteiten tijdens de vakantie: van speurtocht tot jeepsafari! Natuurlijk kan er altijd iets gebeuren tijdens je vakantie, dus mocht je onverhoopt een arts nodig hebben, dan is de reisleiding er voor jou.

Sfeer
Elke bestemming is anders, maar één ding is overal gelijk: de sfeer is ontspannen en relaxt, niets moet en alles mag! Terwijl de kids lekker aan het spelen zijn, heb jij even een moment voor jezelf. Je kan lekker op je gemak een boek lezen, een mooie strandwandeling maken of gezellig een borrel drinken met andere eenouders.

Baby
Reis je met een baby (0 t/m 1 jaar)? Neem dan contact met ons op en dan laten we je onze speciale baby-tarieven weten!

Onze garantie
Kies je voor deze alleenstaande ouder vakantie dan kies je voor een groepsreis waarbij je de volledige vrijheid hebt. Het woord “moeten” bestaat niet en jij bepaalt de invulling van jouw vakantie. Kids maken snel nieuwe vriendjes en omdat de kinderen genieten, geniet jij ook. Je hebt gezelligheid met andere ouders maar onthoud; niets moet, alles mag. Meedoen aan activiteiten of excursies is vrije keuze want het is per slot van rekening jouw vakantie! Bovendien zijn er nooit extra toeslagen: onze prijs is onze prijs! Dus je kan met een gerust hart direct boeken!

Speciaal voor deze eenoudervakantie!
- De aanbetaling is maar 30% en de rest betaal je pas 6 weken voor je vakantie! - Andere vakantieplannen of wil je graag naar een andere bestemming? Je kunt tot 6 weken voor vertrek gratis omboeken naar een aantal andere bestemmingen. Neem contact met ons op als je dit graag wilt.

Wel inbegrepen

Niet inbegrepen

Eenoudervakantie Zonnig Genieten op Samos
Eenoudervakantie Zonnig Genieten op Samos

Data & prijzen

Vertrek Terugkomst Dgn Prijs Verblijf Vervoer Verzorging

NB de genoemde prijs is een indicatie, check de website voor jouw gezinssamenstelling

c