Eenoudervakantiegids.nl

Eenoudervakantie Zonnig Genieten op Kreta

Kreta is het grootste eiland van Griekenland en er wonen meer dan 600.000 mensen op dit prachtige eiland. Sommige gebieden zijn dan ook dichtbevolkt, maar je vindt ook totaal verlate plekjes en je kan uren rondrijden zonder ook maar iemand tegen te komen! Kreta is heel zuidelijk gelegen, dus met het weer zit het hier eigenlijk altijd goed! Iedere dag kan je wel op pad gaan en iets nieuws ontdekken. Hoe je je vakantie wil indelen is uiteraard aan jou! We bieden een paar mooie excursies aan, maar gewoon een weekje zwembad en strand kan natuurlijk ook.

De vlucht naar Heraklion duurt ongeveer 3,5 uur en daarna is het ongeveer 30 minuten naar dit gezellige complex. Je zult je direct thuis voelen in dit gezellige en gemoelijke complex! De vriendelijke staff staat voor je klaar en de reisleiding zal ervoor zorgen dat het aan je aan niets zal ontbreken tijdens deze heerlijke vakantie.

De centrale plek is het zwembad en het is hier echt heerlijk toeven. Er staan voldoende parasols, dus aan een beetje schaduw geen gebrek. Terwijl de kids lekker aan het zwemmen zijn, kan jij eindelijk dat ene boek uitlezen, relaxen, genieten van de zon of gezellig kletsen met andere ouders. 

Op een paar minuten lopen vind je het authentieke centrum van Piskopiano en op ca. 700 meter vind je het strand en het centrum van Chersionissos. Dus je kan de drukte opzoeken of gewoon genieten van ultieme rust! De stranden die net buiten Chersonissos liggen zijn waanzinnig mooi en heel geschikt voor kleine kinderenm, dus een bezoek meer dan waard.

Eenoudervakantie Zonnig Genieten op Kreta
Eenoudervakantie Zonnig Genieten op Kreta

Ouder & Kids

Kids programma Light 
De reisleiding zorgt voor een leuk programma. Immers…als de kinderen de hele dag de grootste lol hebben met hun nieuwe vakantievriendjes, dan kan jouw vakantie toch eigenlijk ook niet meer stuk?

Onze reisleiding maakt een weekprogramma dat past bij de bestemming en de leeftijd van de kinderen. Er wordt altijd rekening gehouden met de wensen van de kinderen!

De reisleiding organiseert (afhankelijk van animo en excursies) 6 dagen per week, 2x per dag animatie. Afhankelijk van de leeftijden van de kinderen is het mogelijk dat de groep wordt opgesplitst, zodat er voor elke leeftijdscategorie leuke animatie is! Denk hierbij aan; allerlei spelvormen in het water. Van tikspelen tot de mooiste duik en van waterpolo tot de spartelcompetitie. Maar denk ook aan een minidisco, spelletjes middag of aan een gezellige chips&cola of bonte avond (dus neem je verkleedspullen mee!).

Een prachtige eilandtour is tijdens deze eenoudervakantie gratis! We nemen je mee naar de mooiste plekken van Kreta: een dag die je niet snel zal vergeten! Tijdens deze excursie is de lunch exclusief.

Waar deze mooie eilandtour precies heen zal gaan is nu nog niet bekend, maar we weten zeker dat jij en je kinderen een heerlijke dag gaan hebben! Meer info volgt binnenkort.

Ter plaatse zijn natuurlijk nog veel meer excursies mogelijk. De reisleiding kan jullie hier ter plaatste over informeren. We hebben alvast de volgende mogelijkheden voor jullie op een rijtje gezet:

Boottocht
Er gaat echt niets boven een heerlijke boottocht! De kapitein vaart langs de kust en we meren op verschillende plekken aan. Op een verlaten strandje gaan we heerlijk BBQen. Dit is een dag waar je echt van zult genieten!

Knossos - Heraklion
Als je cultuur en shoppen wil samenvoegen dan is dit een hele goede combi. In de ochtend gaan we naar de archeologische site van Knossos. We bezichtigen hier het Minoïsche paleis van koning Minos (ongeveer 4.000 jaar oud). Daarna rijden we naar Heraklion waar je volop vrije tijd hebt om deze mooie stad te ontdekken of om gewoon lekker te gaan winkelen!

Wandeling door de Imbroskloof
Als je kinderen van wandelen houden dan gaan jullie een heerlijke dag hebben! De wandeling is 8 km lang en het is een goede manier om de prachtige natuur van Kreta te ontdekken. Deze activiteit is niet geschikt voor hele kleintjes.

Jeepsafari
Dit wordt echt een onvergetelijke dag vol spanning en sensatie! Je mag zelf rijden als je wil en de gids neemt je mee op deze ontdekkingstocht door de bergen van Kreta. Via onverharde wegen kom je op de mooiste plekken van Kreta.

Huur een auto
En ontdek dit prachtige eiland! Onze reisleiding geeft je graag tips.

Waterpark
Dit wordt een dag vol plezier voor de hele familie! Durf jij van de Crazy River, de Kamikaze Hydrotube of van de Spacebowl af? Klinkt je dit te spannend dan kan je ook genieten van een hydromassage of lekkere dobberen in de Lazy River! 

Eenoudervakantie Zonnig Genieten op Kreta
Eenoudervakantie Zonnig Genieten op Kreta

Verblijf

Verblijf Sissi Bay & Spa

Beschrijving

Waarom Sissi Bay & Spa op Kreta?

Sissi Bay & Spa is een mooi, familie gerund hotel op Kreta dat bekend staat om haar gastvrijheid en vriendelijke sfeer. Dankzij de ligging in het sfeervolle vissersdorpje Sissi en goede faciliteiten is het een geliefd onderkomen en uitermate geschikt voor kinderen.

Ligging: Sissi Bay & Spa in Sissi
Sissi Bay & Spa in Sissi ligt direct aan de kust en ca. 300 m van het strand. Het centrum van Sissi ligt op ongeveer 200 m afstand. Er is een bushalte op ca. 50 m afstand. Malia is ca 7 km verwijderd van Sissi Bay & Spa. Het hotel verzorgt regelmatig een (gratis) shuttleservice naar het strand. 

Faciliteiten: Sissi Bay & Spa
Sissi Bay & Spa is een sfeervol complex en beschikt over een receptie en een lobby. Verder biedt het complex je een bar, een buffetrestaurant en 2 pool-/snackbars.

In de tuin vind je een jacuzzi, een grote zonneweide en maar liefst 3 zwembaden, waaronder een relax bad en een kinderbad (allemaal met zout water). Het kinderbad heeft speeltoestellen en een waterglijbaantje. Alle zwembaden worden omgeven door ligbedden en parasols. Handdoekenservice is tegen betaling.

Tevens biedt Sissy Bay & Spa een TV lounge. In een aantal openbare ruimtes kun je gebruikmaken van gratis wifi. Aan de kinderen is ook gedacht, naast de kinderbaden is er ook een speeltuintje en van ca. 15 juni tot en met 15 september 2017 is er 6 dagen per week een miniclub van het hotel (4-10 jaar) met een minidisco. 

Jouw hotelkamer:
De standaardkamers (2-3 personen) van Sissi Bay & Spa zijn zeer comfortabel en mooi ingericht. Alle kamers beschikken over een balkon of terras, badkamer met bad of douche, toilet en föhn, een koelkastje, airconditioning (tegen betaling), satelliet televisie en een huurkluisje.

Ben je met 4 personen? Dan verblijf je in een familiekamer. Deze kamer bestaat uit 2 ruimtes. 

Sport & Ontspanning:
In Sissi Bay & Spa is genoeg te beleven! Het complex beschikt over een biljarttafel (tegen betaling), volleybalveld en basketbal. Op korte afstand vind je een mini-golfbaan, een tennisbaan en watersporten bij het strand (alle tegen betaling). In de Spa & Wellness Club kunnen gasten tegen betaling gebruikmaken van de fitnessruimte, sauna, hamam, binnenzwembad en jacuzzi, en genieten van massages en andere schoonheidsbehandelingen. Iedere week wordt een Griekse avond georganiseerd met live muziek en een barbecue (tegen betaling). 

 

Bewaren

Aan bovenstaande informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Sissi Bay & Spa
Sissi Bay & Spa

Belangrijk

Boek nu, betaal later!
Bij ons kun je boeken zónder direct te betalen. Je ontvangt een definitieve bevestiging/factuur per mail waarop staat welk bedrag je wanneer moet betalen.

Belangrijke info over deze reis

Prijzen onder voorbehoud
De prijzen op de website zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Indien er een vluchttoeslag van toepassing is communiceren we deze eerst met jou. Je hebt vervolgens 3 dagen de tijd om te beslissen of je hiermee akkoord gaat. Zonder reactie van jouw kant is de boeking definitief.

Reisleiding
De reisleiding staat 24/7 voor je klaar, zodat het je aan niks zal ontbreken tijdens de vakantie. De reisleiding kent de bestemmingen als geen ander en kan jou de leukste tips geven. Bovendien organiseert de reisleiding leuke activiteiten tijdens de vakantie: van speurtocht tot jeepsafari! Natuurlijk kan er altijd iets gebeuren tijdens je vakantie, dus mocht je onverhoopt een arts nodig hebben, dan is de reisleiding er voor jou.

Sfeer
Elke bestemming is anders, maar één ding is overal gelijk: de sfeer is ontspannen en relaxt, niets moet en alles mag! Terwijl de kids lekker aan het spelen zijn, heb jij even een moment voor jezelf. Je kan lekker op je gemak een boek lezen, een mooie strandwandeling maken of gezellig een borrel drinken met andere eenouders.

Baby
Reis je met een baby (0 t/m 1 jaar)? Neem dan contact met ons op en dan laten we je onze speciale baby-tarieven weten!

Onze garantie
Kies je voor deze alleenstaande ouder vakantie dan kies je voor een groepsreis waarbij je de volledige vrijheid hebt. Het woord “moeten” bestaat niet en jij bepaalt de invulling van jouw vakantie. Kids maken snel nieuwe vriendjes en omdat de kinderen genieten, geniet jij ook. Je hebt gezelligheid met andere ouders maar onthoud; niets moet, alles mag. Meedoen aan activiteiten of excursies is vrije keuze want het is per slot van rekening jouw vakantie! Bovendien zijn er nooit extra toeslagen: onze prijs is onze prijs! Dus je kan met een gerust hart direct boeken!

Speciaal voor deze eenoudervakantie!
- De aanbetaling is maar 30% en de rest betaal je pas 6 weken voor je vakantie! - Andere vakantieplannen of wil je graag naar een andere bestemming? Je kunt tot 6 weken voor vertrek gratis omboeken naar een aantal andere bestemmingen. Neem contact met ons op als je dit graag wilt.

Kreta
Let op: Als je vanaf Brussel vliegt dan kan je kiezen voor een 8-, 11- of 15-daagse vakantie.

Wel inbegrepen

Niet inbegrepen

Eenoudervakantie Zonnig Genieten op Kreta
Eenoudervakantie Zonnig Genieten op Kreta

Data & prijzen

Vertrek Terugkomst Dgn Prijs Verblijf Vervoer Verzorging

NB de genoemde prijs is een indicatie, check de website voor jouw gezinssamenstelling

c