Eenoudervakantiegids.nl

Eenoudervakantie Zonnig Genieten op Kos

Ben je op zoek naar natuurschoon, een heerlijk klimaat, prachtige stranden, leuke dorpjes en een interessante cultuur, dan is een vakantie op het Griekse eiland Kos echt iets voor jou! Kos staat bekend als het Griekse fietseiland en is een ideale bestemming voor jou en je kinderen. In zo’n 3,5 uur vlieg je naar één van de mooiste eilanden van Griekenland en maak je kennis met de gastvrijheid, traditionele specialiteiten, de prachtige omgeving en natuurlijk het heerlijke weer. 

Met gemiddelde temperaturen van zo’n 30 graden in juli en augustus is het hier prima vertoeven! In het centrum van Kos-stad kan je langs de vele winkeltjes en parken struinen of bezoek één van de mooie archeologische opgravingen. Aan het einde van de dag plof je met je kids neer op een gezellige terras om later op de avond in een knus restaurantje van de Griekse keuken te genieten.

Verzorging: Apollon Windmill Hotel
Je verblijft op basis van All Inclusive. Voor de maaltijden kun je terecht in het naastgelegen Apollon Hotel. Ontbijt (07.00-10.00), Lunch (12.30-14.00), Diner (18.30-21.00) alle in buffetvorm. Snacks (11.00-18.00), koffie/thee met koekjes (16.00-17.00) en ijsjes (12.00-19.00). Alle lokale alcoholische en non-alcoholische drankjes zijn van 10.00-23.00 uur inbegrepen. Tegen betaling: import drankjes, verse vruchtensappen en alle consumpties na 23.00 uur. 

Eenoudervakantie Zonnig Genieten op Kos
Eenoudervakantie Zonnig Genieten op Kos

Ouder & Kids

Kids programma
Het team zorgt op deze bestemming voor één groot "vakantiefeest" voor jouw kinderen. Maar stiekem is dit natuurlijk net zo’n groot feest voor jou als vader of moeder. Want zeg nou zelf; als de kinderen de grootste lol hebben met hun nieuwe vakantievriendjes en de coole jongens en meiden van het animatieteam, dan kan jouw vakantie toch eigenlijk ook niet meer stuk? 

Ons team maakt een weekprogramma dat past bij de bestemming, de leeftijd van de kinderen en het team houdt altijd rekening met de wensen van de kinderen! Het team organiseert 6 dagen per week, 4x per dag animatie. Denk hierbij aan allerlei spelvormen in het water zoals tikspellen, de mooiste duik, waterpolo en de spartelcompetitie. Maar denk ook aan een minidisco, spelletjes middag of een gezellige chips & cola of bonte avond (dus verkleedspullen mogen mee!).

Speciaal Tiener entertainment
"Nu mijn dochter in de puberteit raakt, wil ze eigenlijk niks anders meer doen dan chillen. En chillen houdt in: continue met haar telefoon bezig zijn en dan vooral samen met leeftijdsgenootjes de nieuwste vlogs of laatste instagram post checken!" aldus veel ouders die we ontmoet hebben op onze reizen. We zijn het natuurlijk allemaal eens dat dit tot een bepaalde hoogte prima is, maar toch heb je als ouder het gevoel dat de tieners ook een deel van de vakantiepret missen. We hebben daarom besloten om vanaf zomer 2018 een speciale Tiener Entertainer mee te sturen op deze reis. Deze entertainer zal ervoor zorgen dat zelfs de aller-chillste tiener de telefoon af en toe vergeet en echt een top vakantie zal hebben met de andere leeftijdsgenootjes!"

Eenoudervakantie Zonnig Genieten op Kos
Eenoudervakantie Zonnig Genieten op Kos

Verblijf

Verblijf Apollon Windmill Hotel

Beschrijving

Ligging: Apollon Windmill Hotel nabij Kos-stad
Apollon Windmill Hotel is een fijn appartementencomplex en ligt op slechts 200m afstand van het prachtige Mylos strand. De dichtstbijzijnde bars en winkels liggen ook op loopafstand van het hotel, op ca. 100m. Je treft op slechts ca. 50m een bushalte. De prachtige omgeving vraagt bovendien om heerlijke wandelingen of fietstochten. Kos-stad ligt op ca. 2 km afstand en het vliegveld van Kos ligt op ca. 30 km.

Faciliteiten: Apollon Windmill Hotel
In Apollon Windmill Hotel vind je 70 kamers verdeeld over 3 gebouwen met 1 verdieping. Je treft een lobby en een receptie, waar je een kluisje kunt huren. Er zijn geen liften aanwezig. Voor een maaltijd kun je terecht in het restaurant van het naastgelegen Apollon Hotel (200m). Drankjes zijn te verkrijgen aan de bar in de lobby. In de tuin kun je een duik nemen in het heerlijke zwembad of je kunt genieten op de ligbedden met parasols. De kinderen kunnen zich vermaken in het kinderbad. Tegen betaling kun je gebruikmaken van de handdoekenservice. Op het strand zijn de ligbedden en parasols tegen betaling. Tevens biedt Apollon Windmill Hotel je een wasservice en een doktersservice (beide tegen betaling). Bij de bar kun je gratis gebruikmaken van wifi. Vanuit het hotel wordt er voor de kinderen is in het nabijgelegen Apollon Hotel 6 dagen per week entertainment georganiseerd en je vindt hier ook een speeltuintje.

De hotelkamer:
Jouw standaardkamer (1-3 personen) is ruim en smaakvol ingericht en is voorzien van airconditioning en een koelkastje. De badkamer is voorzien van een bad/douche en toilet. De kamer heeft een balkon of terras met zitje.

Je kunt ook kiezen voor een deluxe kamer. Deze kamers zijn iets luxer ingericht dan de gewone kamers. Informeer naar de mogelijkheden.

Ben je met 3 kinderen dan verblijf je in een appartement. Deze zijn voorzien van dezelfde faciliteiten maar bestaan uit twee ruimtes.

Sport & Ontspanning:
In het Apollon Windmill Hotel kun je gratis gebruik maken van de tennisbaan en biljarten. Voor jong en oud is er 6 keer per week een beperkt animatie programma in het Apollon hotel.

*Vanaf 01-01-2018 betaal je in Griekenland ter plaatse bij aankomst in jouw accommodatie een toeristenbelasting. De hoogte van deze toeristenbelasting is afhankelijk van het aantal sterren van de accommodatie. De kosten bij verblijf in deze accommodatie zijn tussen de €0,50 en € 3,- per kamer/appartement per nacht.

Aan bovenstaande informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Apollon Windmill Hotel
Apollon Windmill Hotel

Belangrijk

Boek nu, betaal later!
Bij ons kun je boeken zónder direct te betalen. Je ontvangt een definitieve bevestiging/factuur per mail waarop staat welk bedrag je wanneer moet betalen.

Belangrijke info over deze reis

Prijzen onder voorbehoud
De prijzen op de website zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Indien er een vluchttoeslag van toepassing is communiceren we deze eerst met jou. Je hebt vervolgens 3 dagen de tijd om te beslissen of je hiermee akkoord gaat. Zonder reactie van jouw kant is de boeking definitief.

Reisleiding
De reisleiding staat 24/7 voor je klaar, zodat het je aan niks zal ontbreken tijdens de vakantie. De reisleiding kent de bestemmingen als geen ander en kan jou de leukste tips geven. Bovendien organiseert de reisleiding leuke activiteiten tijdens de vakantie: van speurtocht tot jeepsafari! Natuurlijk kan er altijd iets gebeuren tijdens je vakantie, dus mocht je onverhoopt een arts nodig hebben, dan is de reisleiding er voor jou.

Sfeer
Elke bestemming is anders, maar één ding is overal gelijk: de sfeer is ontspannen en relaxt, niets moet en alles mag! Terwijl de kids lekker aan het spelen zijn, heb jij even een moment voor jezelf. Je kan lekker op je gemak een boek lezen, een mooie strandwandeling maken of gezellig een borrel drinken met andere eenouders.

Baby
Reis je met een baby (0 t/m 1 jaar)? Neem dan contact met ons op en dan laten we je onze speciale baby-tarieven weten!

Onze garantie
Kies je voor deze alleenstaande ouder vakantie dan kies je voor een groepsreis waarbij je de volledige vrijheid hebt. Het woord “moeten” bestaat niet en jij bepaalt de invulling van jouw vakantie. Kids maken snel nieuwe vriendjes en omdat de kinderen genieten, geniet jij ook. Je hebt gezelligheid met andere ouders maar onthoud; niets moet, alles mag. Meedoen aan activiteiten of excursies is vrije keuze want het is per slot van rekening jouw vakantie! Bovendien zijn er nooit extra toeslagen: onze prijs is onze prijs! Dus je kan met een gerust hart direct boeken!

Speciaal voor deze eenoudervakantie!
- De aanbetaling is maar 30% en de rest betaal je pas 6 weken voor je vakantie! - Andere vakantieplannen of wil je graag naar een andere bestemming? Je kunt tot 6 weken voor vertrek gratis omboeken naar een aantal andere bestemmingen. Neem contact met ons op als je dit graag wilt.

Wel inbegrepen

Niet inbegrepen

Eenoudervakantie Zonnig Genieten op Kos
Eenoudervakantie Zonnig Genieten op Kos

Data & prijzen

Vertrek Terugkomst Dgn Prijs Verblijf Vervoer Verzorging

NB de genoemde prijs is een indicatie, check de website voor jouw gezinssamenstelling

c