Eenoudervakantiegids.nl

Eenoudervakantie Zon en Strand Mobile Home in Canyelles

Als je op zoek bent naar een combinatie van strand, watersporten en cultuur dan is dit de ideale bestemming voor jouw eenoudervakantie! Lekker zwemmen, zonnen, een marktje bezoeken en af en toe een excursie. Als je een bezoek brengt aan de Costa Brava mag een dagje Barcelona eigenlijk niet ontbreken. Onze reisleiding neemt jullie mee naar de Ramblas, je kan een bezoek brengen aan Camp Nou en we sluiten de dag af bij de verlichte fonteinenshow. Je kunt een catamarancruise maken, een dag naar een waterpretpark of de onderwaterwereld al duikend verkennen.

Camping Canyelles is een terrassencamping die gelegen is vlakbij een prachtige baai en die omgeven is door rotsen. De camping is rustig gelegen tussen de bruisende badplaatsen Lloret en Tossa de Mar. Deze plaatsen kun je lopend over een hellende weg of per bus bereiken. Je kunt hier in alle rust genieten van het heerlijke weer, de lekkere tapas en het prachtige zandstrand. Er is een gezamenlijke partytent waar activiteiten voor de kinderen worden georganiseerd en waar we 's avonds gezellig samen een drankje kunnen drinken met alle eenoudergezinnen.

Eenoudervakantie Zon en Strand Mobile Home in Canyelles
Eenoudervakantie Zon en Strand Mobile Home in Canyelles

Ouder & Kids

Op de camping maken je kids snel contact tijdens het voetballen of volleyballen. 
En daarna even heerlijk afkoelen? Dat kan door een verfrissende duik te nemen in het zwembad van de camping, of ga heerlijk zonnen op het zandstrand aan de camping en neem een duik in zee!! Als de avond valt; wordt het tijd voor een heerlijk drankje, samen met andere ouders, voor je mobile home genieten van de ondergaande zon. Dit is het ultieme relaxen!!

Voordeelpakket
We bieden je de mogelijkheid om vooraf een leuk en afwisselend voordeelpakket te boeken voor € 79 p.p. (kinderen t/m 12 jaar betalen € 69 p.p.). De volgende activiteiten en excursies zijn dan inbegrepen:

Catamaran cruise: Heerlijk dobberen op een grote catamaran. Vanaf de catamaran heb je een prachtig uitzicht op de baai en onderweg stoppen we nog even om te gaan zwemmen in een mooie baai.
Beachday: Een gezellige middag op het strand met vele strand- en waterspelen.
Bezoek Barcelona: We brengen met zijn allen een bezoek aan de wereldstad met zijn schitterende gebouwen, fantastisch centrum de Ramblas en als afsluiting een prachtige fonteinenshow.
Het voordeelpakket is uitermate geschikt om samen met je kids te ondernemen.

Ter plaatse kan je ondermeer de volgende activiteiten en excursies boeken:

- Welkomstdiner € 12,50
- Excursie Barcelona € 30
- Samen paella eten € 20
- Waterworld € 30
- Bezoek aan markt in Blanes € 15
- Barbeque ter afsluiting van de vakantie € 13 (kinderen krijgen € 2,50 korting)
- World of Dali € 51
- Camp Nou en fonteinshow € 55
- Catamarancruise € 42 

We raden je aan om een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten. Je kunt dit bij boeking doen. De reisverzekering bedraagt € 2,- p.p.p.d. en de annuleringsverzekering is een percentage van 7% van de reissom.

Eenoudervakantie Zon en Strand Mobile Home in Canyelles
Eenoudervakantie Zon en Strand Mobile Home in Canyelles

Verblijf

Verblijf Camping Canyelles

Beschrijving

Ligging
De camping ligt direct aan zee met een langgerekt zandstrand in Canyelles. Canyelles ligt in een rustige bosrijke omgeving tussen Tossa de Mar en Lloret de Mar. Beide plaatsen zijn per openbaar vervoer te bereiken. Er is veel hoogteverschil op zowel de camping als in de omgeving dus minder geschikt voor mensen die moeilijk ter been zijn.

Faciliteiten
Receptie, een zwembad met zonneterras, ligstoelen en parasols, prima sanitaire voorzieningen, een bar, restaurant en een kleine supermarkt.

Mobile Home
Je overnacht in een mini mobile home die geschikt is voor 4 personen. Er is geen douche/toilet in je mobile home, het sanitairgebouw bevindt zich op loopafstand van jouw mobile home.

Inventaris
Tweepersoonsbed, stapelbed en een kleine keuken uitgerust met keukengerei, koelkast, 2 kookplaten, gootsteen met stromend water en een kledingkast. Buiten is er een klein terras met een tafel, stoelen en parasol.

Aan bovenstaande informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Camping Canyelles
Camping Canyelles

Belangrijk

Boek nu, betaal later!
Bij ons kun je boeken zónder direct te betalen. Je ontvangt een definitieve bevestiging/factuur per mail waarop staat welk bedrag je wanneer moet betalen.

Belangrijke info over deze reis


Kosten ter plaatse Huurtent
Ter plaatse betaal je de volgende kosten:€2,25 toeristenbelasting per persoon per nacht €1,25 milieuheffing per persoon per nacht €3,50 gasbijdrage per persoon per weekstroom €0,50 per persoon per nacht. Buiten deze verplichte kosten, is ook een borg van € 100. Deze dien je bij aankomst contact te betalen bij de reisleiding.

Eindschoonmaak en eindcontrole
Op de dag van vertrek dien je je accommodatie om 10.00 uur te hebben verlaten. Wil je heel vroeg vertrekken, maak daar dan eerder in de week een afspraak over met de reisleiding (ook i.v.m. het kunnen vertrekken met de auto vanaf de camping). Uiteraard dien je je accommodatie veegschoon, heel en compleet achter te laten, zodat de volgende gasten er weer met plezier gebruik van kunnen maken. Geef je de eindschoonmaak liever uit handen? Boek dan vooraf de eindschoonmaak bij voor € 29,50-. Ben je klaar voor vertrek, neem dan contact op met de reisleiding en doe samen de eindcontrole. Is alles in orde, dan ontvang je direct de borg terug. Is iets niet compleet of defect, dan moet je dit artikel helaas vergoeden. De prijzen van de artikelen staan op de checklist die je bij aankomst krijgt. Reis je met de touringcar, dan kun je jouw bagage bij de reisleiding achterlaten tot de bus vertrekt.

Verzekeringen
We raden je aan om een reisverzekering (met bergsportendekking voor de outdoorlocaties) én een annuleringsverzekering af te sluiten. Het kan iedereen gebeuren dat je eerder naar huis moet door bijvorbeeld omstandigheden in je naaste familie of jij of één van je kinderen moet ter plaatse naar een ziekenhuis. Vervelende dingen die extra vervelend worden als je niet verzekerd bent, want dan kost het je namelijk veel geld.Voor € 15,00 per boeking heb je een reisverzekering inclusief bergsportdekking. De annuleringsverzekering kost € 17,50 per boeking. De poliskosten bedragen éénmalig € 4,50.

Verblijf op basis van Volpension
De gehele week worden alle maaltijden voor jullie verzorgd. Van een compleet verzorgd ontbijt buffet tot en met de de avondmaaltijden, bereid door onze kok.  

....

Wel inbegrepen

Niet inbegrepen

Eenoudervakantie Zon en Strand Mobile Home in Canyelles
Eenoudervakantie Zon en Strand Mobile Home in Canyelles

Data & prijzen

Vertrek Terugkomst Dgn Prijs Verblijf Vervoer Verzorging

NB de genoemde prijs is een indicatie, check de website voor jouw gezinssamenstelling

c