Eenoudervakantiegids.nl

Eenoudervakantie Zon en Outdoor op Campingplek in Saint Crepin

De Franse Alpen bieden de ideale omgeving voor spectaculaire (water)sportactiviteiten. Een prachtige wandeling door de bergen, raften over de rivier de Durance, canyoningen of klettersteigen. Het behoort allemaal tot de mogelijkheden deze week.

Bij aankomst op zaterdag worden jullie verwelkom geheten door onze reisleiding. 's Avonds organiseren zij een welkomstbarbeque (ter plaatse bij te boeken) waarbij je, onder het genot van een hapje en een drankje, kunt kennis maken met de andere gezinnen en onze reisleiders en instructeurs. Onze reisleiding informeert jullie graag over alle activiteiten. Na inventarisatie van de activiteiten zullen zij het weekprogramma samenstellen zodat je samen met de andere ouders en kinderen een te gekke week te wachten staat.

Wil je een dagje wat minder actief of zin in een verfrissende duik na een activiteit dan kun je terecht in het zwembad op de camping. Even lekker relaxen met een boekje terwijl de kinderen een duik nemen, heerlijk! 's Avonds steken we het kampvuur aan, gezellig!

Eenoudervakantie Zon en Outdoor op Campingplek in Saint Crepin
Eenoudervakantie Zon en Outdoor op Campingplek in Saint Crepin

Ouder & Kids

Op vakantie samen met je kind of kinderen spannende dingen ondernemen is het leukste dat er is. Er valt bij ons voor jullie allemaal wat te beleven. Reken maar dat jullie een vakantie zullen hebben om nooit te vergeten!

Wil je voordelig een aantal activiteiten gaan doen gedurende deze week? Boek dan vooraf voordelig het Voordeelpakket St. Crépin. Dit is een pakket van € 75,- p.p. (kinderen t/m 12 jaar betalen € 65,- p.p.) dat bestaat uit de volgende activiteiten:
Klimmen en abseilen: Eerst leren we de benodigde technieken. Daarna beetje voor beetje proberen we steeds steilere bergwanden te beklimmen en vervolgens gaan we abseilen.
Ducky raften: De rivier de Durance bedwingen in een 1 of 2 persoons raft. Onder begeleiding met onze instructeur bevaren we een stuk van de rivier en krijgen uitleg over de technieken van het ducky raften.
Bergwandelen: Samen de bergen in en een prachtige route wandelen met mooie vergezichten. 

Bovenstaande activiteiten zijn ook ter plaatse los te boeken, net als de volgende activiteiten:
Raften: vanaf € 38,- p.p.
Canyoning: vanaf € 45,- p.p.
Hydrospeed: vanaf € 40,- p.p.
Klettersteig: vanaf € 39,- p.p.
Rotsklimmen en abseilen: vanaf € 35,- p.p.
Bergwandeling: € 19,- p.p.
Welkomst BBQ : € 15- p.p. (kinderen € 10,-)
Bivak: € 19,- p.p.
Ducky raften: € 38,- p.p.

Indien je op deze locatie activiteiten gaat doen dien je in het bezit te zijn van een reisverzekering met gevaarlijke sportendekking (bergsportdekking). Deze verzekering is via ons af te sluiten voor € 2 p.p.p.d. en éénmalig € 5,95 poliskosten. Heb je een doorlopende reisverzekering informeer dan bij de verzekeringsmaatschappij of gevaarlijke sporten gedekt zijn.

Eenoudervakantie Zon en Outdoor op Campingplek in Saint Crepin
Eenoudervakantie Zon en Outdoor op Campingplek in Saint Crepin

Verblijf

Verblijf Camping de l'Ile

Beschrijving

Omgeving
Deze camping ligt midden in de prachtige natuur van het Nationaal Park Parc des Ecrins.

Ligging
Een gezellige, rustige en schaduwrijke camping direct gelegen aan de rivier de Durance. Het dichtstbijzijnde dorpje is Saint Crepin. In Guillestre kun je terecht voor leuke restaurantjes, barretjes en grote winkelketens, afstand is 6 kilometer.

Faciliteiten
Receptie, goede sanitaire voorzieningen, ruim zwembad (strakke zwembroek verplicht voor heren), wasmachines, restaurant met pizzeria en bar, jeu de boules baan, volleybalveld, tennisbaan, kampvuur faciliteit, Wifi.

Campingplek
Camping de I'Ile beschikt over ruime plekken waar je kunt verblijven met je eigen tent, caravan of camper. Graag horen we bij boeking met welk onderkomen jullie komen, zodat we hier, met de indeling van de plaatsen, rekening mee kunnen houden. Er is een algemene tent met banken, tafels en stoelen waar we gezellig bij elkaar kunnen zitten.

Verzorging
Het verblijf is op basis van logies.

Aan bovenstaande informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Camping de l'Ile
Camping de l'Ile

Belangrijk

Boek nu, betaal later!
Bij ons kun je boeken zónder direct te betalen. Je ontvangt een definitieve bevestiging/factuur per mail waarop staat welk bedrag je wanneer moet betalen.

Belangrijke info over deze reis


Verzekeringen
We raden je aan om een reisverzekering (met bergsportendekking voor de outdoorlocaties) én een annuleringsverzekering af te sluiten. Het kan iedereen gebeuren dat je eerder naar huis moet door bijvorbeeld omstandigheden in je naaste familie of jij of één van je kinderen moet ter plaatse naar een ziekenhuis. Vervelende dingen die extra vervelend worden als je niet verzekerd bent, want dan kost het je namelijk veel geld.Voor € 15,00 per boeking heb je een reisverzekering inclusief bergsportdekking. De annuleringsverzekering kost € 17,50 per boeking. De poliskosten bedragen éénmalig € 4,50.


Wel inbegrepen

Niet inbegrepen

Eenoudervakantie Zon en Outdoor op Campingplek in Saint Crepin
Eenoudervakantie Zon en Outdoor op Campingplek in Saint Crepin

Data & prijzen

Vertrek Terugkomst Dgn Prijs Verblijf Vervoer Verzorging

NB de genoemde prijs is een indicatie, check de website voor jouw gezinssamenstelling

c