Eenoudervakantiegids.nl

Eenoudervakantie Zon en Actief Kamperen in Torbole

In Torbole kun je lekker bijkomen op het strand of leuke activiteiten ondernemen op het meer of in de bergen. De camping in Torbole ligt direct aan het Gardameer. Er is een boulevard met vele winkeltjes, verkoopmarktjes, restaurantjes en barretjes. Het heerlijke klimaat en de fijne ijsjes en cappuccino's op het terras maken een relaxte vakantie compleet.

Maar wil je lekker actief bezig zijn in een prachtige, zonnige, bergachtige omgeving dan zit je in Torbole ook helemaal goed. Geniet op een actieve manier van het mooie berglandschap en doe mee met canyoning, waarbij je glijdend, springend en abseilend door de vele watervallen gaat. Onze reisleiding organiseert ontzettend veel te gekke outdooractiviteiten. Deze bestemming heeft een perfecte combi van de bergen en het meer. In de bergen kun je klimmen, abseilen, canyoningen en klettersteigen en op het meer kun je windsurfen en kajakken.

Tijdens het kajakken doen we verschillende plaatsen aan langs het Gardameer. We meren aan om een ijsje te eten of om even over een boulevard te slenteren. Ook zijn er veerverbindingen tussen de verschillende plaatsen langs het Gardameer. Leuk om met de kinderen een keer een boottripje te maken naar een marktje bijvoorbeeld. 

Wil je meer cultuur snuiven? We organiseren een excursie naar Verona, de stad van Romeo en Julia. Ook kun je vanuit Torbole een bezoek brengen aan Venetië. Kortom dit wordt een heerlijke eenoudervakantie in Italië!

Eenoudervakantie Zon en Actief Kamperen in Torbole
Eenoudervakantie Zon en Actief Kamperen in Torbole

Ouder & Kids

Op vakantie samen met je kind of kinderen spannende dingen ondernemen is het leukste dat er is. Er valt bij ons voor jullie allemaal wat te beleven. Reken maar dat jullie een vakantie zullen hebben om nooit te vergeten! Wil je tijdens deze week voordelig activiteiten gaan doen? Boek dan vooraf het Voordeelpakket Torbole voor: € 65 p.p. (kinderen t/m 12 jaar € 55.00 p.p.) Inbegrepen zijn dan zeekajakken, klimmen en een avondwandeling, leuk!

Ter plaatse kun je onder andere de volgende activiteiten bijboeken:
Canyoningen € 60 pp
Verona € 40 pp
Mountainbiken € 45 pp
Klettersteigen € 40 pp
Zeekajakken € 35 pp
Tweedaagse via ferrata tocht € 99 pp
Barbecue € 15 pp
Pastaparty € 10 pp
Rivierwandeling € 30
Parapente € 130 pp
Klimmen en abseilen € 35 pp
3-daagse windsurfcursus € 120 pp voor 3x3 uur

Indien je op deze locatie activiteiten gaat doen dien je in het bezit te zijn van een reisverzekering met bergsport-(of gevaarlijke sporten-)dekking. Informeer bij jouw reisvezekering of dit gedekt is. Nog geen verzekering? Sluit dan via ons een reisverzekering met deze dekking (comfortdekking is inclusief bergsportdekking) af voor € 2,- p.p.p.d. en éénmalig € 5,95 poliskosten.

Eenoudervakantie Zon en Actief Kamperen in Torbole
Eenoudervakantie Zon en Actief Kamperen in Torbole

Verblijf

Verblijf Camping Maroadi

Beschrijving

Omgeving
Het centrum van Torbole ligt aan het eind van het toegangsstraatje op ongeveer 10 min. lopen van de camping. Het centrum van Torbole biedt gezellige restaurantjes en terrasjes en er zijn talloze surfwinkels, surfscholen en verhuurcentra's. Het gezellige plaatsje Riva del Garda is wat bekender en ligt op slechts een kwartier lopen. Er is volop leven in en langs het gezellige wandelpad dat langs het water loopt van Torbole naar Riva del Garda. Het heeft ook een sfeervolle haven waar je leuke en betaalbare restaurantjes en winkels vindt.

Ligging
De camping ligt direct aan het Gardameer op 500 meter van Torbole en 2 kilometer van Riva del Garda. De camping wordt omgeven door olijfbomen en cipressen.

Faciliteiten
De camping heeft een receptie met 24-uurs bewaking, modern sanitair, eigen bar met kleine (warme) maaltijden en een campingwinkel.

Huurtent
Je overnacht in een compleet uitgeruste huurtent die geschikt is voor 4 personen. Er zijn 2 1-persoonsbedden en daarnaast zijn er voor de kinderen 2 luchtbedden. Heb je meer kinderen dan kun je voor € 59 per kind per week een bijzettentje met luchtbed bijboeken. De compleet ingerichte tenten voor 1-ouders staan gezellig bij elkaar.

Aan bovenstaande informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Camping Maroadi
Camping Maroadi

Belangrijk

Boek nu, betaal later!
Bij ons kun je boeken zónder direct te betalen. Je ontvangt een definitieve bevestiging/factuur per mail waarop staat welk bedrag je wanneer moet betalen.

Belangrijke info over deze reis

Activiteiten en excursies inclusief
De volgende activiteiten zijn al inclusief in de reissom.  Excursie naar Florence Florence is te beschrijven als een van de meest veelzijdige steden van Italië. De stad leent zich voor een uitgebreide wandeling langs de vele mooie bezienswaardigheden. Tevens kan je er heel goed winkelen of een van de vele musea bezoeken.. Excursie Rome: Eén van de mooiste steden van Europa, met een grote historische waarde. Hier moet je zijn geweest! Pasta Party: Om elkaar beter te leren kennen organiseert de reisleiding een gezellige pastaparty,pasta, diverse sauzen en een drankje erbij.


Kosten ter plaatse Huurtent
Ter plaatse betaal je de volgende kosten:€2,25 toeristenbelasting per persoon per nacht €1,25 milieuheffing per persoon per nacht €3,50 gasbijdrage per persoon per weekstroom €0,50 per persoon per nacht. Buiten deze verplichte kosten, is ook een borg van € 100. Deze dien je bij aankomst contact te betalen bij de reisleiding.

Eindschoonmaak en eindcontrole
Op de dag van vertrek dien je je accommodatie om 10.00 uur te hebben verlaten. Wil je heel vroeg vertrekken, maak daar dan eerder in de week een afspraak over met de reisleiding (ook i.v.m. het kunnen vertrekken met de auto vanaf de camping). Uiteraard dien je je accommodatie veegschoon, heel en compleet achter te laten, zodat de volgende gasten er weer met plezier gebruik van kunnen maken. Geef je de eindschoonmaak liever uit handen? Boek dan vooraf de eindschoonmaak bij voor € 29,50-. Ben je klaar voor vertrek, neem dan contact op met de reisleiding en doe samen de eindcontrole. Is alles in orde, dan ontvang je direct de borg terug. Is iets niet compleet of defect, dan moet je dit artikel helaas vergoeden. De prijzen van de artikelen staan op de checklist die je bij aankomst krijgt. Reis je met de touringcar, dan kun je jouw bagage bij de reisleiding achterlaten tot de bus vertrekt.

Verzekeringen
We raden je aan om een reisverzekering (met bergsportendekking voor de outdoorlocaties) én een annuleringsverzekering af te sluiten. Het kan iedereen gebeuren dat je eerder naar huis moet door bijvorbeeld omstandigheden in je naaste familie of jij of één van je kinderen moet ter plaatse naar een ziekenhuis. Vervelende dingen die extra vervelend worden als je niet verzekerd bent, want dan kost het je namelijk veel geld.Voor € 15,00 per boeking heb je een reisverzekering inclusief bergsportdekking. De annuleringsverzekering kost € 17,50 per boeking. De poliskosten bedragen éénmalig € 4,50.

Bijzettentje bij Huurtent
De huurtent is geschikt voor 4 personen en heeft 2 1-persoonsbedden en 2 luchtbedden. Heb je een gezin met meer dan 3 kinderen? Dan staat er voor de 5e en eventueel 6e persoon een bijzettentje met luchtbed naast de huurtent.

Verblijf op basis van Volpension
De gehele week worden alle maaltijden voor jullie verzorgd. Van een compleet verzorgd ontbijt buffet tot en met de de avondmaaltijden, bereid door onze kok.  

Wel inbegrepen

Niet inbegrepen

Eenoudervakantie Zon en Actief Kamperen in Torbole
Eenoudervakantie Zon en Actief Kamperen in Torbole

Data & prijzen

Vertrek Terugkomst Dgn Prijs Verblijf Vervoer Verzorging

NB de genoemde prijs is een indicatie, check de website voor jouw gezinssamenstelling

c