Eenoudervakantiegids.nl

Eenoudervakantie Zomerplezier Kamperen op caravanplek

Op dit vakantiepark gelegen tussen Breda en Tilburg zijn jij en je kids meer dan welkom. Temidden van de Brabantse bossen ligt het speciale eenouder veld. Hier kun je met je eigen tent of caravan komen. Maar je kunt ook een tentlodge of safaritent huren. Met Brabantse gastvrijheid wordt je in de centrale gemeenschappelijke een-ouder-tent begroet door een eigen hostess, die jullie gedurende de week ook kan informeren over alle leuke activiteiten die op het park georganiseerd worden. De tenten en kampeerplaatsen vormen samen een terrein voor de eenoudervakanties. Dit terrein ligt tegen het toeristische kampeerveld waar de overige kampeerders verblijven.

Op het recreatiepark is voor kinderen van alle leeftijden van alles te doen: Je kunt heerlijk zwemmen en varen in je rubberboot in de mooie recreatieplas direct aan de camping, kastelen bouwen op het strand, huttenbouwen in het bos, spelen in onze grote speeltuin, tafeltennissen of een potje jeu de boules spelen. Tijdens de Kids Club in de ochtend worden de mooiste knutsels gemaakt door de kinderen tot 12 jaar. 's Middags gaan de kinderen op stap met het recreatieteam voor een leuke sport of spelactiviteit zoals bijv. een speurtocht, paintbal (8+) of een voetbaltoernooitje. Aan het begin van de avond kom je Josje 't Vosje, Lotje Lijm, Bibi Bos, Bella Blaas, Noorjte, Bennie Gek of Tante Suiker tegen tijdens het meeleeftheater.

Trek met de kids de bossen in en wandel langs één van de gemarkeerde wandelroutes. Ben je een beetje sportief dan kun je je zinnen verzetten tijdens een actieve tocht in het bos met je mountainbike. We organiseren wekelijks mountainbike clinics voor actieve tieners en volwassenen.

Ook aan de innerlijke mens wordt gedacht. Bij onze gezellige horeca 'Bij Ons Thuis' kun je terecht voor een hapje en een drankje, maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor een gemakkelijke afhaalmaaltijd bij de cafetaria of je kunt natuurlijk ook zelf koken. De supermarkt bevindt zich in het dorp Alphen op ongeveer 1,5 km afstand. De steden in de omgeving zoals Breda, Tilburg, Antwerpen lenen zich perfect voor een dagje shoppen. En ook een bezoekje aan de pretparken in de buurt zoals bijvoorbeeld de Efteling of Beekse Bergen behoren tot de mogelijkheden. 

Bij de groepsinformatie vindt je een overzicht van de groepssamenstelling van alle huuraccommodaties en kampeerplaatsen op het eenouderveld

Eenoudervakantie Zomerplezier Kamperen op caravanplek
Eenoudervakantie Zomerplezier Kamperen op caravanplek

Ouder & Kids

Op onze camping worden er diverse activiteiten georganiseerd waar je samen met de andere campinggasten aan deel kunt nemen. Maar ook zal de gastvrouw, in overleg met jullie, speciaal activiteiten organiseren voor de eenoudergezinnen. De meeste activiteiten zijn gratis, voor enkele activiteiten vragen we een kleine vergoeding.

Op de tweede dag van de vakantie kunnen jullie heerlijk pannenkoeken eten tijdens het pannenkoekenfeest op ons eenouderveld. Eventuele andere gezamenlijke activiteiten worden in overleg met de gastvrouw georganiseerd. 

Het recreatieprogramma bevat voor elke leeftijdscategorie leuke activiteiten. 

· Bij de Kids Club in de ochtend kunnen de kinderen tot 12 jaar terecht om leuke knutsels te maken. En natuurlijk mogen papa of mama ook mee om te helpen.

· Tijdens het sport en spel in de middag kunnen de kinderen tot 12 jaar zich uitleven tijdens diverse activiteiten zoals bijv. een spannende speurtocht of een voetbaltoernooitje. 

· Aan het begin van de avond hebben we meeleeftheater en komen de vriendjes van de camping langs om te vertellen wat ze nu toch allemaal weer beleefd hebben.

· We hebben een speciaal stuk bos waar we met de kinderen gaan huttenbouwen, en de ouders mogen natuurlijk meehelpen

· Op woensdag en zaterdag hebben we kinderbingo (€2 per kaartje voor drie ronden)

· Op vrijdag is er voor de kleintjes een kinderdisco in het honk. 

· Een aantal avonden in de week wordt er voor de jeugd vanaf 10 jaar een avondspel georganiseerd. 

· Voor de jeugd vanaf 12 hebben we een tweetal game consoles waarop op bepaalde dagen ze in competitie vorm mogen spelen.

· Eenmaal in de week organiseren we een filmavond voor de kids. Bij slecht weer organiseren we dit vaker.

· Ook voor de jeugd vanaf 12 jaar hebben we een filmavond.

Speciaal voor de ouders worden er ook diverse activiteiten in de taverne georganiseerd, zoals bijvoorbeeld quiz avonden, kaartavondjes en mountainbike clinics.

Eenoudervakantie Zomerplezier Kamperen op caravanplek
Eenoudervakantie Zomerplezier Kamperen op caravanplek

Verblijf

Verblijf Recreatiepark 't Zand

Beschrijving

Faciliteiten van de camping:

De caravanplaats is voorzien van elektra en ligt aan het eenouderveld.

De tentplaats is ook voorzien van elektra maar is doorgaans wat kleiner. Heb je een hele grote tent geeft dit dan even door bij het boeken via het invoerveld "bijzonderheden".

Let goed op bij het boeken of je de reis met de caravanplaats of de tentplaats hebt geselecteerd. Kom je met een caravan, camper of vouwwagen dan is het de bedoeling dat je een caravanplaats boekt; reis je met de tent dan kun je een tentplaats boeken. Kom je er bij het boeken niet aan uit; geen probleem, meld dan even via het invoerveld "bijzonderheden" of je met de tent of caravan komt.

Op het eenouderveld staat een gezamenlijke tent waar ook een waterkoker en koffiezetapparaat aanwezig is. Ook voor koffie, koffiefilters en thee zorgen wij. In de gezamenlijke tent is ook een koelkastje aanwezig waarin je tijdelijk wat extra boodschappen kunt leggen als de koelkast in de caravan even te klein is.

Verder zorgen we voor luchtbedden en opblaasdieren om mee te nemen naar het water;

Aan bovenstaande informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Recreatiepark 't Zand
Recreatiepark 't Zand

Belangrijk

Boek nu, betaal later!
Bij ons kun je boeken zónder direct te betalen. Je ontvangt een definitieve bevestiging/factuur per mail waarop staat welk bedrag je wanneer moet betalen.

Belangrijke info over deze reis

Betaling
Na de resservering dient de eerste 50% binnen twee weken te worden betaald. De tweede termijn van 50% dient uiterlijk tien weken voor aankomst te worden betaald. 

Aankomst
Op zaterdagen tussen 15.00 en 17.00 uur kun je inchecken in de receptie. Op de aankomstdag zal er om 16:30 uur een welkomstpraatje worden gehouden in de gezamenlijke eenoudertent waar je met de andere gezinnen kunt kennismaken. Mocht je na 17.00 uur willen aankomen, dan horen wij dit graag eventjes van te voren.

Vertrek
Op zaterdag dient u voor 10.00 uur uw accommodatie te verlaten. Meld je nog even af bij de receptie. 

Wel inbegrepen

Niet inbegrepen

Eenoudervakantie Zomerplezier Kamperen op caravanplek
Eenoudervakantie Zomerplezier Kamperen op caravanplek

Data & prijzen

Vertrek Terugkomst Dgn Prijs Verblijf Vervoer Verzorging

NB de genoemde prijs is een indicatie, check de website voor jouw gezinssamenstelling

c