Eenoudervakantiegids.nl

Eenoudervakantie Zomerplezier Kamperen in safaritent

Op dit vakantiepark gelegen tussen Breda en Tilburg zijn jij en je kids meer dan welkom. Temidden van de Brabantse bossen ligt het speciale eenouder veld. Hier kun je met je eigen tent of caravan komen. Maar je kunt ook een tunneltent of safaritent huren. Met Brabantse gastvrijheid wordt je in de centrale gemeenschappelijke "een-ouder-tent" begroet door onze eigen hostess, die jullie gedurende de week ook kan informeren over alle leuke activiteiten die op het park georganiseerd worden.

De tenten en kampeerplaatsen vormen samen een terrein voor de eenoudervakanties. Dit terrein ligt tegen het toeristische kampeerveld waar de overige kampeerders verblijven.

Op Recreatiepark ’t Zand is voor kinderen van alle leeftijden van alles te doen: Je kunt heerlijk zwemmen en varen in je rubberboot in de mooie recreatieplas direct aan de camping, kastelen bouwen op het strand, huttenbouwen in het bos, spelen in onze grote speeltuin, tafeltennissen of een potje jeu de boules spelen. Tijdens de Kids Club in de ochtend worden de mooiste knutsels gemaakt door de kinderen tot 12 jaar.

's Middags gaan de kinderen op stap met het recreatieteam voor een leuke sport of spelactiviteit zoals bijv. een speurtocht of een voetbaltoernooitje. Aan het begin van de avond kom je Josje 't Vosje, Lotje Lijm, Bibi Bos, Bella Blaas, Noortje, Bennie Gek, Madelon Ballon of Tante Suiker tegen tijdens het meeleeftheater.

Trek met de kids de bossen in en wandel langs één van de gemarkeerde wandelroutes.
Ben je een beetje sportief dan kun je je zinnen verzetten tijdens een actieve tocht in het bos met je mountainbike. We organiseren wekelijks mountainbike clinics voor actieve tieners en volwassenen.

Ook aan de innerlijke mens wordt gedacht. Bij onze gezellige horeca 'Bij Ons Thuis' kun je terecht voor een hapje en een drankje, maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor een gemakkelijke afhaalmaaltijd bij de cafetaria of zelf koken in je volledig ingerichte safaritent.

De supermarkt bevindt zich in het dorp Alphen op ongeveer 1,5 km afstand. De steden in de omgeving zoals Breda, Tilburg, Antwerpen lenen zich perfect voor een dagje shoppen. En ook een bezoekje aan de pretparken in de buurt zoals bijvoorbeeld de Efteling of Beekse Bergen behoren tot de mogelijkheden. 

Bij de groepsinformatie vindt je een overzicht van de groepssamenstelling in alle huuraccommodaties en kampeerplaatsen van het gehele eenouderveld 

Eenoudervakantie Zomerplezier Kamperen in safaritent
Eenoudervakantie Zomerplezier Kamperen in safaritent

Ouder & Kids

Beleef samen met je kinderen een heerlijke vakantie waarin niets moet en alles mag. Bij aankomst worden jullie ontvangen door onze gastvrouw en zij zal tijdens de eerste kennismaking met de andere eenoudergezinnen aangeven wat er in die week aan activiteiten op het programma staat. Het programma is zoveel mogelijk zo samengesteld dat papa of mama kunnen gaan mountainbiken of bloemschikken, en dat de kinderen ondertussen naar het meeleeftheater kunnen of in de kidsclub vermaakt worden: ”oppas” meteen geregeld?

Uiteraard zijn er ook activiteiten in het recreatieprogramma opgenomen waar papa of mama samen met de kids aan kunnen deelnemen. Even relaxen voor de tent? Dan vermaken de kids zich prima in de speeltuin of in de Kidsclub.

In de centraal gelegen gemeenschappelijke een-ouder-tent vind je een hele krat gevuld met speelgoed voor de kids. Tennisrackets, voetbal, badminton, jeu de boules. Je hoeft het allemaal niet van thuis mee te nemen maar mag het gezellig in de een-ouder-tent komen lenen. We hebben zelfs gedacht aan opblaas speelgoed om mee te spelen in het meer. Ook hebben we leuke spelletjes voorhanden. Kaarten, schaken of ganzenborden: gezellig samen met jouw kind(eren) of met andere eenouders. Het kan allemaal.

Het recreatieprogramma bevat voor elke leeftijdscategorie leuke activiteiten:

Speciaal voor de ouders worden er ook diverse activiteiten in de horeca georganiseerd, zoals bijvoorbeeld:

Eenoudervakantie Zomerplezier Kamperen in safaritent
Eenoudervakantie Zomerplezier Kamperen in safaritent

Verblijf

Verblijf Recreatiepark 't Zand

Beschrijving

Faciliteiten van de camping:

Over de safaritent:
Wil je kamperen in luxe en heb je graag de ruimte dan is deze accommodatie echt ideaal. De safaritent is 5.00 meter bij 7.00 meter.

Er zijn twee slaapvertrekken: in de eerste vind je een fijne 2 persoons boxspring en in het tweede slaapvertrek staat een stapelbed. Als extra verrassing vind je in deze safaritent ook nog een leuke bedstee waar je boven kunt slapen en beneden kunt spelen. In totaal is de safaritent dus geschikt voor 6 personen; maar is er maar 1 broertje of zusje dan kunnen jullie iedere nacht ergens anders slapen :)

Ook is de safaritent voorzien van een vaste keuken met (koud) stromend water en is er ook een gastoestel.

Verder is het heel leuk dat de safaritent aan de voorzijde beschikt over een mooie overdekte veranda en dat je de tent aan de voorzijde ook helemaal open kunt maken.

De safaritent is compleet ingericht. Dekbedden en kussens zijn standaard aanwezig; Het huren van bedlinnen is verplicht, de kosten hiervoor bedragen € 11,50 per persoon.

Servies, bestek, keukengerei, tuinmeubelen (voor binnen en buiten), droogrekje, handveger en blik en een bezem, stekkerblok; het is allemaal voorzien.

Op het eenouderveld staat een gezamenlijke tent waar ook een waterkoker en koffiezetapparaat aanwezig is. Ook voor koffie, koffiefilters en thee zorgen wij.

Verder zorgen we voor luchtbedden en opblaasdieren om mee te nemen naar het water; ze liggen opgeblazen voor je klaar.

Hieronder vind je de  complete inventaris van de safaritent:

Aan bovenstaande informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Recreatiepark 't Zand
Recreatiepark 't Zand

Belangrijk

Boek nu, betaal later!
Bij ons kun je boeken zónder direct te betalen. Je ontvangt een definitieve bevestiging/factuur per mail waarop staat welk bedrag je wanneer moet betalen.

Belangrijke info over deze reis

Betaling
Na de resservering dient de eerste 50% binnen twee weken te worden betaald. De tweede termijn van 50% dient uiterlijk tien weken voor aankomst te worden betaald. 

Aankomst
Op zaterdagen tussen 15.00 en 17.00 uur kun je inchecken in de receptie. Op de aankomstdag zal er om 16:30 uur een welkomstpraatje worden gehouden in de gezamenlijke eenoudertent waar je met de andere gezinnen kunt kennismaken. Mocht je na 17.00 uur willen aankomen, dan horen wij dit graag eventjes van te voren.

Vertrek
Op zaterdag dient u voor 10.00 uur uw accommodatie te verlaten. Meld je nog even af bij de receptie. 

Wel inbegrepen

Niet inbegrepen

Eenoudervakantie Zomerplezier Kamperen in safaritent
Eenoudervakantie Zomerplezier Kamperen in safaritent

Data & prijzen

Vertrek Terugkomst Dgn Prijs Verblijf Vervoer Verzorging

NB de genoemde prijs is een indicatie, check de website voor jouw gezinssamenstelling

c