Eenoudervakantiegids.nl

Eenoudervakantie Strandvakantie kamperen aan de Costa Brava

Natuurlijk ken je de Costa Brava. Bekend van badplaatsen als Lloret de Mar. Beroemd door de magie van Barcelona. Maar er is veel meer te ontdekken langs de 200 kilometer lange kustlijn. Wist je dat ‘Brava’ het Spaanse woord voor ruig is? Die bijnaam dankt-ie aan z’n grillige vorm, met rotsen en baaien. Precies zo’n baaitje hebben we voor je uitgekozen in Platja de Pals. Echt een stukje Spanje dat erom vraagt om ontdekt te worden!

Interpals is een camping waar jonge én oudere kinderen het naar hun zin hebben. Extra leuk: de speelplaats die ook een echt klimparadijs telt. Natuurlijk heb je er ook een heerlijke strandvakantie. Het strand is er breed, het water altijd verrukkelijk. En zin om een keer wat anders te ondernemen? Steden als Gerona en Barcelona zijn vanaf de camping goed te bereiken.

Eenoudervakantie Strandvakantie kamperen aan de Costa Brava
Eenoudervakantie Strandvakantie kamperen aan de Costa Brava

Ouder & Kids

De week van Pals
Platja de Pals is een uitstekende bestemming voor iedereen. Een strand onder de Spaanse zon bij de hand, dus veel meer heb je eigenlijk al niet nodig. Maar je kunt hier niet alleen lekker luieren, Pals is ook de plek voor tal van activiteiten. Natuurlijk ben je helemaal vrij om te kiezen of en aan welke activiteiten je wilt meedoen.

Deze activiteiten kun je bijboeken
Wil je nog meer doen? Kijk dan even naar de activiteiten die je kunt bijboeken. Het programma en de prijzen zijn onder voorbehoud. Houd er rekening mee dat er op de locatie nog iets kan zijn gewijzigd. De onderstaande prijzen zijn daarom indicaties.

Even afkoelen in het waterpark
Voor de waterratten onder ons is het waterpark één groot speelparadijs. Met een flink aantal spectaculaire glijbanen, een golfslagbad en snelle rivieren. Je bent verzekerd van een dag non-stop waterplezier.

0.80m t/m 1.19m: € 19,-
vanaf 1.20m: € 33,-

Watersportmiddag
Ben je een liefhebber van water? Doe dan mee met de leukste activiteiten op en in zee tijdens onze watersportmiddag. Je kunt kiezen uit diverse watersportactiviteiten.

Girona
Barcelona? Het is tijd voor Girona! Als je door de smalle straatjes van de stad loopt waan je jezelf ver terug in de tijd. Het historische centrum van Girona is prachtig met de vele kleine straatjes en ontelbare trappen. Aan de kade van de rivier de Onyar vind je een kleurrijk geheel van kleine huisjes. Slenter door de prachtige oude winkelstraten, neem een verkoelend drankje op één van de terrassen terwijl je geniet van de Spaanse zon, maak een mooie wandeling over de oude stadsmuren, bewonder het prachtige plein Plaça de la Independència en de kathedraal van Girona.
t/m 11 jaar: € 27,50
vanaf 12 jaar: € 32,50

Boottocht Medes Eilanden
Vaar je met ons mee? Op nog geen zeemijl uit de kust van L´Estartit liggen de Medes Eilanden, een groep van zeven kleine eilanden die een natuurpark vormen. In 1932 werd de vuurtoren geautomatiseerd en het eiland verlaten. Sindsdien is de natuur hier weer de baas. De flora en fauna worden tegenwoordig gezien als de belangrijkste in de middellandse zee. Wat de eilanden echt bijzonder maakt is het leven onder het wateroppervlak. Dus trek je zwembroek of bikini aan, zet je snorkel op en bewonder het onderwaterleven.

Proef & Beleef Spanje
Graag nemen we je mee naar een aantal bijzondere plekjes. Zodat je het echte Spanje proeft en beleefd. We beginnen de dag op een lokale markt in Palafrugell. Vervolgens gaan we naar Calella de Palafrugell. Dit witte kustplaatsje kenmerkt zich door de mooie boulevard en de vele typische strandwoningen die hier in de rotsen gebouwd zijn. De perfecte plek voor tapas. Na de lunch rijden we snel door naar Pals. Hier lopen we door de prachtige straatjes van het middeleeuwse centrum. Tot slot rijden we via de nabijgelegen rijstvelden terug naar de camping.

UIT avond
Ga mee voor een culinaire en gezellige avond samen met de andere ouders. Even een avond zonder de kinderen op stap. Want het is ook jouw vakantie. Dat is de UIT avond van ons. Het team bouwt in de tussentijd een groot feest met de kinderen.
€ 25,-

Pannenkoekenfeest
Psst. Zin in een feestje? Mooi. Dan kan het pannenkoekenfeest beginnen! Gezellig samen met je vriendjes lekker pannenkoeken eten. Borden en bestek? Die heb je vandaag niet nodig. Een heerlijke pannenkoek met stroop of suiker of wat dacht je van Nutella of vers fruit?
€ 5,-

Pizza Party
Zwaai alle ouders maar even uit. Let's go party... Pizza Party, on the beach! Dat wordt een avond lang genieten van heerlijke pizza’s, veel gezelligheid en hopelijk een schitterende zonsondergang in zee.
€ 8,50

Genieten tijdens de BBQ
Hoe leuk en lekker is het om de week met een heerlijke barbecue af te sluiten. Geen vakantie zonder een BBQ. Zeker niet bij ons. Hamburgers, saté of een lekker stokbroodje met kruidenboter: wat wil jij? Natuurlijk staan ook de lekkerste salades voor je klaar. Drankje erbij? Regelen we voor je.
t/m 4 jaar: gratis
5 t/m 12 jaar: € 7,50
vanaf 13 jaar: € 15,-
Eenoudervakantie Strandvakantie kamperen aan de Costa Brava
Eenoudervakantie Strandvakantie kamperen aan de Costa Brava

Verblijf

Verblijf Camping Interpals

Beschrijving

Camping Interpals verdient z’n vier sterren voor 100%. Een heerlijke camping is het. Al was het maar omdat het strand op 5 minuutjes slenteren is. Ook op de camping kun je die duik nemen, in het grote zwembad. Zin om wat te doen? Op de speelplaats vinden de kleintjes een glijbaan en schommels en nog veel meer. Je kunt er tennissen, tafeltennissen of er met een gehuurde mountainbike op uit trekken. Een eigen klimparadijs maakt het extra leuk voor de wat ouderen. In het restaurant staat altijd een lekkere hap klaar. Ook is er een supermarkt en een bar voor een lekker drankje. En elke avond wordt er wel iets georganiseerd - maar geen zorgen, het blijft altijd rustig.

De accommodatie
Op camping Interpals staat bungalowtent ‘Red’ voor je klaar. Het is een tent die even luxe als praktisch is. Zelfs met 6 personen heb je alle ruimte op 25 m². Ook als je langer bent dan de gemiddelde Spanjaard kun je er probleemloos staan. De tent is ingedeeld met een woongedeelte en drie afsluitbare slaapruimten: één met een tweepersoonsbed, de andere met twee eenpersoonsbedden. Ben je bijvoorbeeld met vieren? Dan rol je gewoon een van de tussenwanden op en heb je een ‘XL masterbedroom’! Slapen doe je op comfortabele spiraalmatrassen die siësta-proof zijn. 

De camping ligt nabij het zandstrand. Deze kun je vanaf de receptie zeer makkelijk bereiken door een geleidelijk aflopende weg.

De omgeving
De Costa Brava is een van de meest bekende gebieden van Spanje. Natuurlijk kent iedereen er de hotspots, zoals Barcelona en Lloret de Mar. Maar dan doe je deze costa te kort. Het is een kustlijn die goed past bij het eigenzinnige karakter van de Catalanen: grillig en eigenwijs. Je komt er stoere rotsformaties tegen, maar ook van die baaitjes die zó van een ansichtkaart lijken te zijn weggelopen. Natuurlijk is de Costa Brava ook een echte strandbestemming. Die stranden zijn het opvallend breed. En langs de brede kustlijn vind je nog veel meer leuke badplaatsjes, die niet worden overlopen door toeristen in de zomer. En wil je toch iets meer drukte? Barcelona nodigt je uit!

Aan bovenstaande informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Camping Interpals
Camping Interpals

Belangrijk

Boek nu, betaal later!
Bij ons kun je boeken zónder direct te betalen. Je ontvangt een definitieve bevestiging/factuur per mail waarop staat welk bedrag je wanneer moet betalen.

Belangrijke info over deze reis

Flexpakket:
Weet je nog niet zeker welke week je vrij kunt krijgen op je werk? Twijfel je nog over de bestemming omdat je wilt weten welke leeftijden de andere kinderen hebben? Of heb je het geld nog niet om de aanbetaling binnen 2 weken te voldoen? Dan is het flexpakket ideaal voor jou! De vier voordelen van het flexpakket op een rij:1. Uitgestelde aanbetaling tot 6 weken na reservering (normaal is de aanbetaling binnen 2 weken na reservering)2. Gratis omboeken/wijzigen van je vakantie (normaal €35,-) 3. Prijsgarantie - geen (brandstof en andere) toeslagen achterafHet flexpakket kost slechts €17,50 en geeft je volop zekerheid en flexibiliteit. Heb je net een vakantie gereserveerd, maar geen flexpakket bijgeboekt? Dan kun je binnen 15 werkdagen na reservering alsnog je flexpakket reserveren. 

Wel inbegrepen

Niet inbegrepen

Eenoudervakantie Strandvakantie kamperen aan de Costa Brava
Eenoudervakantie Strandvakantie kamperen aan de Costa Brava

Data & prijzen

Vertrek Terugkomst Dgn Prijs Verblijf Vervoer Verzorging

NB de genoemde prijs is een indicatie, check de website voor jouw gezinssamenstelling

c