Eenoudervakantiegids.nl

Eenoudervakantie Strandvakantie aan de Zeeuwse kust

Je kinderen doe je geen groter plezier dan met een strandvakantie. Zoveel zand en zee in de buurt, dat móet wel leuk worden. Het is hier niet alleen lekker zonnen op het strand en zandkastelen bouwen, maar je kunt hier ook blokarten, zwemmen, vliegeren of wind- en kitesurfen. Of ga een potje beachvolley spelen of maak een strandwandeling en pak daarna een terrasje. Vergeet niet; Zeeland heeft de meeste zonuren van Nederland, dus dat wordt genieten!

Burgh-Haamstede ligt aan de zuidzijde van Schouwen-Duiveland, vlakbij de brede stranden en niet heel ver van de befaamde Brouwersdam. Het eiland Schouwen-Duiveland betovert je met alle mooie vergezichten. Je kijkt je ogen uit, zo uitgestrekt als het Zeeuwse land eigenlijk is. En je vakantieadres op familiecamping De Duinhoeve ligt ook nog eens ideaal, tussen het dorp en het strand in. Je kunt dus volop van de rust en het strand genieten, maar je zit ook zó in de gezelligheid!

Eenoudervakantie Strandvakantie aan de Zeeuwse kust
Eenoudervakantie Strandvakantie aan de Zeeuwse kust

Ouder & Kids

De week van Burgh-Haamstede
Burgh-Haamstede: dat ruikt naar zon, zee en strand. Oftewel een stoere strandvakantie aan de Noordzeekust! En reken ook maar op een strandvakantie: volgens de kenners is de Zeeuwse kust het zonnigste stukje van Nederland. Kun je mooi even uitrusten van die veelheid aan activiteiten die je hier kunt doen. Gaan we powerkiten of blokarten? Zin om te golfsurfen of nemen we het klimbos? Dit wordt de leukste vakantie voor iedereen die graag lekker bezig is!

Activiteitenprgramma
Een activiteiten programma voor kinderen op de basis- en middelbareschool is bij de reis inbegrepen. 

Zet kleinere kinderen aan het strand neer en je hebt de hele dag letterlijk geen kind meer aan ze. Zeker niet als het activiteiten team erbij is. Die hebben spannende spelletjes bedacht op en rond het strand. Kun jij een beetje hutten bouwen? Ben je slim genoeg om mee op jacht te gaan naar Mr. X? Enne… wie heeft zeeroversbloed en weet als eerste de verloren schat te vinden? Dat beloven eindeloze dagen te worden voor de jongsten!

Het strand is ook voor de oudere jeugd een eldorado. Natuurlijk heb je hier de time of your life als je komt om te chillen. Af en toe even uit je luie stoel of van je lome handdoek af? Het activiteiten team staat al voor je klaar. Doen we Crazy 88 of verzinnen we een ander spannend avondspel? Durf je in het pikkedonker mee met de dropping of hou je het bij een letterlijk adembenemende bootcamp? Nooit geweten dat vakantie vieren in eigen land zó geweldig kon zijn!

Activiteiten voor iedereen
Burgh-Haamstede is vooral een ideale vakantie voor iedereen. Daarom hebben we ook leuke activiteiten voor jong én oud. Kijken wie de slimste is tijdens de Beach Challenge. Dubbel van het lachen liggen tijdens de Hollandse Avond. Alles te weten komen over Zeeland op Neeltje Jans. Aanschuiven tijdens het familieontbijt. Smullen van het allerlaatste sateetje op de afsluitende barbecue. Was het maar elke dag zomervakantie...

Deze activiteiten kun je bijboeken
Wil je nog meer doen? Zoals de voorbeelden hieronder, de definitieve prijzen en dagindeling kun je bekijken op de locatie.

- Activiteit voor de basisschool leerlingen, Pannenkoekenfeest
Wat is er lekkerder dan een pannenkoekenfeest? Natuurlijk met stroop of suiker, maar wat dacht je van slagroom, hagelslag en andere gekke ingrediënten? Lekker kliederen en smikkelen met je vriendjes.
Circa € 5,-

- Activiteit voor de basisschool leerlingen, Pizza party
Let's go party... Pizza Party, on the beach! Dat wordt een avond lang genieten van heerlijke pizza’s, veel gezelligheid en hopelijk een schitterende zonsondergang!
Circa € 8,50

- UIT avond
Eventjes een avond zonder de kinderen op stap. Gezellig met andere ouders genieten van een lekker avondje uit. Ondertussen organiseert het team een pannenkoekenfeest voor de kinderen en stopt ze in bed.
Circa € 25,-

- Familieontbijt 
Vers brood. Allerlei fruit. Vers geperste sapjes. En bijna te veel beleg om uit te kiezen. Krijg je al trek in het Familieontbijt? Natuurlijk! Wij zorgen voor een verrukkelijk begin van de dag.
t/m 4 jaar: gratis
vanaf 5 jaar: € 5,50

Strandsportdag: Blokarten, Powerkiten of Suppen (8+)
Een heerlijke dag vol met activiteiten op het strand! Tijdens het blokarten (ook wel strandzeilen) race je in een driewieler met vast zeil erop over het zand. Stand Up Padding (suppen) is niet voor niets zo populair: dit is nog eens een leuke manier om je 'zeebenen' uit te proberen! Of ga je liever de lucht in met een powerkite, een bestuurbare vlieger? Uitdagend en spannend! 
Suppen vanaf 8 jaar: € 20,-
Powerkiten vanaf 8 jaar: € 20,-
Blokarten (>140cm): € 35,-
Powerkiten & Buggy rijden (>140cm): € 35,- 

- Bivak 
Even lekker zonder je ouders, slapen op een andere locatie tijdens de Bivak. Eenmaal op onze plek aangekomen, bouwen we ons eigen kamp op. Daarna gaan we met elkaar eten maken, leuke spellen doen en natuurlijk slapen in de natuur!
Incl. eten en drinken € 7,50

- Golfsurfen
Leer golfsurfen onder begeleiding van een professionele instructeur. Golfsurfen is niet alleen superleuk voor de jongeren, ook sportieve ouders raken hieraan verslaafd! Na de introductieles weet je zeker of dit iets voor je is. Kan jij aan het eind van je vakantie blijven staan op de plank?
€ 37,50

- Genieten tijdens de BBQ 
We gaan een avondje heerlijk smullen met elkaar. Hamburgers, saté of een lekker stokbroodje met kruidenboter: wat lust jij het liefst? Natuurlijk staan ook de lekkerste salades voor je klaar. Drankje erbij?
0 t/m 4 jaar: gratis
5 t/m 12 jaar: circa € 7,50
Vanaf 13 jaar: circa € 15,-

Eenoudervakantie Strandvakantie aan de Zeeuwse kust
Eenoudervakantie Strandvakantie aan de Zeeuwse kust

Verblijf

Verblijf Camping De Duinhoeve

Beschrijving

De camping
De Duinhoeve is een ideaal gelegen familiecamping, tussen het brede strand en het gezellige Burgh-Haamstede in. Je kunt er onbekommerd genieten van het duinlandschap en de rust. De camping ligt op circa 1500 meter van het mooie, rustige Schouwse strand. 

De camping heeft een nieuw sanitairgebouw dat van alle gemakken is voorzien. Rondom verschillende sanitair gebouwen op de camping kun je gebruik maken van wifi (tegen betaling). Ook kun je bij de receptie terecht voor alle informatie over de omgeving en vertellen ze je daar graag alles over de nieuwe wellness faciliteiten van de camping. Camping De Duinhoeve doet er alles aan om jullie die gezellige Zeeuwse sfeer te laten beleven. 

Een keer iets minder mooi weer? Geen nood, er is in de omgeving veel te doen voor jong en oud. En de camping zelf heeft dan wel geen zwembad, maar op een kwartiertje rijden vind je het subtropisch zwemparadijs van Port Zélande waar kinderen ook met wat minder weer hun hart op kunnen halen. Om de hoek bij de camping tref je een kleine supermarkt aan waar je terecht kunt voor verse broodjes en een krantje in de ochtend. Wanneer je een keert geen zin hebt om te koken, kun je gezellig in Burgh-Haamstede onbeperkt mosselen eten. Zeeuwser kan het niet!

De accommodatie
Je verblijft in een luxe bungalowtent Comfort of Espace. De tent Comfort is ruim 16 vierkante meter en de ruimere tent Espace is 25 vierkante meter groot. Beide tenten hebben grote slaapcabines met echte bedden van 2 meter lengte. De voortent is ruim genoeg om binnen te eten en met het 4-pits gasfornuis in de keuken zet je een lekkere maaltijd op tafel. De tenten kun je boeken met minimaal 2 en maximaal 4 personen. Wanneer je met 5 of 6 personen komt, krijg je een bijzettentje bij de tent. 

Onze tenten staan gezellig tegenover elkaar in een laantje op een eigen veldje van de camping.

Verzorging
Jullie luxe tent heeft een uitgebreid keukenblok met allerlei kookspullen. Kook je liever niet op vakantie, dan eet je met je kids lekker in het restaurant van de camping of je haalt iets lekkers in de snackbar. Ook in Zierikzee, Scharendijke en natuurlijk Burgh-Haamstede kun je lekker aanschuiven. Met z'n allen eten hoort natuurlijk bij een eenoudervakantie. Daarom organiseren we een gezellige UIT avond speciaal voor de ouders. Tijdens de UIT avond kunnen je kinderen meedoen aan het pannenkoekenfeest. Een keer per week kun je meedoen met het familieontbijt. Lekker en gezellig met elkaar wakker worden tijdens een uitgebreid ontbijt. We sluiten de week af met een heerlijke barbecue. Voor je ontbijt haal je verse broodjes (en een krantje) uit de supermarkt om de hoek.

Bijzettent
Onze luxe bungalowtenten zijn geschikt voor maximaal 1 volwassene en 3 kinderen. Wanneer je met meerdere personen bent dan kun je voor € 40,- per week een bijzettent huren (indien beschikbaar). De bijzettentjes zijn voorzien van luchtbedden en er kunnen maximaal twee kinderen in slapen.   

Aan bovenstaande informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Camping De Duinhoeve
Camping De Duinhoeve

Belangrijk

Boek nu, betaal later!
Bij ons kun je boeken zónder direct te betalen. Je ontvangt een definitieve bevestiging/factuur per mail waarop staat welk bedrag je wanneer moet betalen.

Belangrijke info over deze reis

Wil je de vakantie wijzigen?
Het kan gebeuren dat je je reservering door omstandigheden wilt wijzigen. Je wilt bijvoorbeeld je tenttype veranderen of alsnog kiezen voor eindschoonmaak of een beddengoedpakket. Dat kan tot 4 weken voor vertrek (indien beschikbaar). Per wijziging wordt altijd een bedrag van € 35,- in rekening gebracht.  Het veranderen van je vertrekdatum, je vervoerskeuze of je bestemming is géén wijziging. Dit is officieel een ‘(deel)annulering’. Dat kan, maar houd dan rekening met eventuele annuleringskosten. Wij proberen de kosten daarvoor zo laag mogelijk te houden. Het kan echter dat de verhuurder van de accommodatie of de vervoersmaatschappij ons kosten doorberekent. Die moeten wij dan ook weer doorberekenen.

Flexpakket:
Weet je nog niet zeker welke week je vrij kunt krijgen op je werk? Twijfel je nog over de bestemming omdat je wilt weten welke leeftijden de andere kinderen hebben? Of heb je het geld nog niet om de aanbetaling binnen 2 weken te voldoen? Dan is het flexpakket ideaal voor jou! De vier voordelen van het flexpakket op een rij:1. Uitgestelde aanbetaling tot 6 weken na reservering (normaal is de aanbetaling binnen 2 weken na reservering)2. Gratis omboeken/wijzigen van je vakantie (normaal €35,-) 3. Prijsgarantie - geen (brandstof en andere) toeslagen achterafHet flexpakket kost slechts €17,50 en geeft je volop zekerheid en flexibiliteit. Heb je net een vakantie gereserveerd, maar geen flexpakket bijgeboekt? Dan kun je binnen 15 werkdagen na reservering alsnog je flexpakket reserveren. 

Wel inbegrepen

Niet inbegrepen

Eenoudervakantie Strandvakantie aan de Zeeuwse kust
Eenoudervakantie Strandvakantie aan de Zeeuwse kust

Data & prijzen

Vertrek Terugkomst Dgn Prijs Verblijf Vervoer Verzorging

NB de genoemde prijs is een indicatie, check de website voor jouw gezinssamenstelling

c