Eenoudervakantiegids.nl

Eenoudervakantie Strandvakantie Kamperen aan het Gardameer

Nee, in Italië hoef je nooit lang te zoeken naar bijzondere bestemmingen voor onze eenoudervakanties. Maar het Gardameer is wel héél erg verleidelijk. Zie jij je kinderen al volop genieten met hun vele vriendjes en vriendinnetjes aan het strand, in het water op al die zonovergoten dagen?

De reisafstand is Hollander-vriendelijk, de temperatuur aangenaam. Je volledig ingerichte tent staat bij aankomst voor je klaar, dus het genieten kan al snel beginnen. Op en rond het meer is van alles te doen voor iedereen. En de taliaanse keuken is een meerwaarde bij elke Italië-vakantie. Al die ingrediënten vind je terug in Pacengo, onze nieuwe eenouder vakantie bestemming voor 2017.

Wat het Gardameer vooral zo aantrekkelijk maakt is dat je er alles vindt wat Italië kenmerkt. Om te beginnen: het luie leventje onder de zon, met alleen maar water om je heen. Maar met een menu van water en zon doe je Pacengo tekort. In de buurt vind je allemaal dromerige stadjes, waar het ene terras er nog gezelliger uitziet als het andere. Ook cultuur-paradijs Verona is niet ver weg. Leuk om een keer te plannen met andere ouders. En vergeet niet om ook met de kinderen wat van de omgeving te zien.

Eenoudervakantie Strandvakantie Kamperen aan het Gardameer
Eenoudervakantie Strandvakantie Kamperen aan het Gardameer

Ouder & Kids

Activiteiten programma
Het activiteiten programma is bij de reis inbegrepen. 

Het team in Pacengo di Lazise heeft met het Gardameer naast de camping natuurlijk meer dan genoeg inspiratie. Met het strand in de achtertuin weet je één ding zeker: kinderen gaan zich geen moment vervelen. Het team maakt er een sport van om elke dag weer een originele activiteit te bedenken. Het Gardameer is dé ideale vakantiebestemming voor waterratten. Wat denk je van onze splash estafette? Of ga de strijd aan met elkaar tijdens de Crazy Esti Games! Ons team is natuurlijk altijd in de buurt om een oogje in het zeil te houden.

Iets ouder? Dan kan je meedoen aan onze 12+ activiteiten. We beginnen met een stevig potje kwalleballen, gevolgd door Crazy 88. Trek gekregen? Dan sluiten we de dag af met onze gezellige pizza party op het strand! Op vakantie met je ouders is alles behalve saai!

Activiteiten voor iedereen
Zaterdag kan je mee met onze kennismakingswandeling langs het Gardameer. Zin in wat meer actie? Doe dan mee aan onze frisse ochtendduik in het Gardameer, daag elkaar uit tijdens een potje hints of ga mee naar het aquapark.

Deze activiteiten kun je bijboeken
Achter de schermen werken we op dit moment hard aan het samenstellen van een volledig nieuw programma. Een programma dat past bij het Gardameer. Zoals je van ons mag verwachten zorgen we voor een compleet en gevarieerd weekprogramma waardoor je je geen moment hoeft te vervelen. Gegarandeerd.

Eenoudervakantie Strandvakantie Kamperen aan het Gardameer
Eenoudervakantie Strandvakantie Kamperen aan het Gardameer

Verblijf

Verblijf Camping Eurocamping Pacengo

Beschrijving

Onze camping heeft letterlijk het Gardameer als buurman: de camping grenst over de gehele lengte aan het strand! Het is een driesterrencamping met moderne faciliteiten. Je vindt er onder meer een heel groot zwembad met fonteinen en een jacuzzi. Gaan er kleintjes mee? Die vinden er alle mogelijkheden om veilig te studeren voor waterrat. Het restaurant van de camping heeft een uitzicht over het meer. Natuurlijk is er ook een goed gesorteerd winkeltje voor je dagelijkse boodschappen. En heb je een wasje te draaien, dan staat er een wasserette voor je klaar. Je tent staat heerlijk beschut. De camping staat bezaaid met bomen, zodat je er de luxe van een natuurlijke airco hebt die het ook op de warmste zomerdagen aangenaam houdt.

Verzorging
Je verblijft op basis van logies. De tent is van alle gemakken voorzien, zodat je zelf kunt koken. Maar je kunt ook een pizza afhalen of lekker eten in het restaurant van de camping. In een van de gezellige restaurantjes in de omgeving kun je genieten van de wereldberoemde Italiaanse keuken.

Ligging tenten
Onze tenten tegenover elkaar in een straatje. Negen type Comfort tenten (4 x 4.20 meter) en negen type Espace tenten (5 x 5 meter). De Espace tent is optioneel bij te boeken. Tussen de tenten staan veel bomen wat zorgt voor schaduw. Eurocamping Pacengo is een rustige familiecamping en daarom is er geen exclusief terras bij de tenten.

Bijzettent
Onze luxe bungalowtenten zijn geschikt voor maximaal 1 volwassene en 3 kinderen. Als je met meerdere personen bent dan kun je voor € 40,- per week een bijzettent huren (indien beschikbaar). De bijzettentjes zijn voorzien van luchtbedden en er kunnen maximaal 2 kinderen in slapen.

Aan bovenstaande informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Camping Eurocamping Pacengo
Camping Eurocamping Pacengo

Belangrijk

Boek nu, betaal later!
Bij ons kun je boeken zónder direct te betalen. Je ontvangt een definitieve bevestiging/factuur per mail waarop staat welk bedrag je wanneer moet betalen.

Belangrijke info over deze reis

Wil je de vakantie wijzigen?
Het kan gebeuren dat je je reservering door omstandigheden wilt wijzigen. Je wilt bijvoorbeeld je tenttype veranderen of alsnog kiezen voor eindschoonmaak of een beddengoedpakket. Dat kan tot 4 weken voor vertrek (indien beschikbaar). Per wijziging wordt altijd een bedrag van € 35,- in rekening gebracht.  Het veranderen van je vertrekdatum, je vervoerskeuze of je bestemming is géén wijziging. Dit is officieel een ‘(deel)annulering’. Dat kan, maar houd dan rekening met eventuele annuleringskosten. Wij proberen de kosten daarvoor zo laag mogelijk te houden. Het kan echter dat de verhuurder van de accommodatie of de vervoersmaatschappij ons kosten doorberekent. Die moeten wij dan ook weer doorberekenen.

Flexpakket:
Weet je nog niet zeker welke week je vrij kunt krijgen op je werk? Twijfel je nog over de bestemming omdat je wilt weten welke leeftijden de andere kinderen hebben? Of heb je het geld nog niet om de aanbetaling binnen 2 weken te voldoen? Dan is het flexpakket ideaal voor jou! De vier voordelen van het flexpakket op een rij:1. Uitgestelde aanbetaling tot 6 weken na reservering (normaal is de aanbetaling binnen 2 weken na reservering)2. Gratis omboeken/wijzigen van je vakantie (normaal €35,-) 3. Prijsgarantie - geen (brandstof en andere) toeslagen achterafHet flexpakket kost slechts €17,50 en geeft je volop zekerheid en flexibiliteit. Heb je net een vakantie gereserveerd, maar geen flexpakket bijgeboekt? Dan kun je binnen 15 werkdagen na reservering alsnog je flexpakket reserveren. 

Wel inbegrepen

Niet inbegrepen

Eenoudervakantie Strandvakantie Kamperen aan het Gardameer
Eenoudervakantie Strandvakantie Kamperen aan het Gardameer

Data & prijzen

Vertrek Terugkomst Dgn Prijs Verblijf Vervoer Verzorging

NB de genoemde prijs is een indicatie, check de website voor jouw gezinssamenstelling

c