Eenoudervakantiegids.nl

Eenoudervakantie Strandvakantie Kamperen Argeles sur Mer

Een camping direct aan het strand en op loopafstand van het gezellige centrum, een omgeving met veel natuur en bezienswaardigheden, de mogelijkheid om een uitstapje te plannen naar Barcelona of Aqualand... Reken maar dat er hier veel te doen is. Je kinderen gaan genieten en jij hebt alle tijd om nu eens écht leuke dingen te gaan doen, alleen of samen met je kinderen.

De Middellandse Zee voor de deur, de gezelligheid van het levendige Argelès-Plage en de schitterende omgeving: het is niet verwonderlijk dat Argelès sur Mer al jaren één van onze top bestemmingen is. Achter de camping torenen de toppen van de Pyreneeën hoog de strakblauwe lucht in. Zon en een aangename temperatuur krijg je er gratis bij. Het zijn deze omstandigheden die uitnodigen om de ene dag lekker te relaxen en de andere dag eens flink in de weer te zijn. Want hier organiseren we een veelheid aan activiteiten voor je.

Eenoudervakantie Strandvakantie Kamperen Argeles sur Mer
Eenoudervakantie Strandvakantie Kamperen Argeles sur Mer

Ouder & Kids

De week van Argelès sur Mer
Wil je er een echte strandvakantie van maken? Argelès sur Mer is the place to beach bij ons! Je weet: kinderen doe je geen groter plezier dan een weekje zon, zee en zand. Wij beloven je een programma met de leukste activiteiten voor iedereen. Natuurlijk ben je helemaal vrij om te kiezen aan welke activiteiten je wilt meedoen.

Activiteiten programma
Het activiteiten programma is bij de reis inbegrepen. In Argelès sur Mer staat een heel enthousiast team voor de kinderen klaar. Het team gaat met de jongsten speurtochten houden en aangezien het strand om de hoek is zullen we hier ook veel activiteiten organiseren. De groep van 12+  gaat onder andere de spieren losmaken tijdens een volleybaltoernooi en uitblazen op het strand. En ga mee met onze spooktocht als je durft. 's Avonds kun je samen met je nieuwe vrienden een pizza eten op het strand. Op en rondom de camping is genoeg te beleven!

Activiteiten voor iedereen
Natuurlijk moet het ook voor jou als ouder een leuke vakantie worden. Zin in de UIT-avond met alle andere ouders? Je bent er een avondje helemaal uit en maak je geen zorgen over de kinderen: ons team organiseert een leuk programma en stopt ze ook in bed. Kun jij mooi de andere ouders leren kennen. Ook kun je er met je kind(eren) op uit. Spannend: de kinderen tegen de ouders tijdens onze Beach Challenge! Op zee heb je de ideale condities voor het spectaculaire banaanvaren. En de Pyreneeën liggen om de hoek: als je een keer wilt canyonen of raften, kun je je gang gaan. Ook Barcelona is niet ver weg, als je er een keer heen wilt. Op de laatste avond smul je gezellig samen met iedereen van de barbecue en sluiten we de week af.

Deze activiteiten kun je bijboeken
Wil je nog meer doen? Zoals de voorbeelden hieronder, de definitieve prijzen en dagindeling kun je bekijken op de locatie.

- Aqualand
Ontdek de Anaconda, de Black Hole of de Twister. Relax en geniet van je kinderen die spelen in het Minipark of roetsjen van één van de vele glijbanen. Een leuk dagje uit voor jou en je kind(eren).
Tot 1.40m: circa €23,50
1.40m of langer: circa €29,50

- Banaanvaren (9+)
Banaanvaren is een leuke activiteit voor jong en oud. Wie blijft er het langst zitten terwijl de banaan alle kanten op gaat, en wie haalt er een nat pak? Heb je je zwemdiploma? Ga dan mee!
vanaf 9 jaar: circa €13,-

- Barcelona Dagexcursie
Alles is mogelijk in Barcelona? (Ver-)dwalen door de steegjes van de Barri Gotic, de bouwwerken van Gaudi bekijken of gewoon lekker slenteren langs de vele winkeltjes en boetiekjes aan de Ramblas.
4-17 jaar: circa €34,
Volwassenen: circa €39,-

- Canyoning (10+)
Onze gecertificeerde instructeurs nemen je mee om te canyoningen. Ontdek samen met hen de diepe kloven van Gorges de Galamus. Canyoningen is voor wie van sportieve afwisseling, stromend water en een schitterende, vrijwel ongerepte omgeving houdt. Bij canyoning beweeg je al lopend en zwemmend door een kloof waar water doorheen stroomt. Een canyon is miljoenen jaren geleden ontstaan, doordat het water de rotsen heeft uitgesleten en zo een diepe kloof met grillige steenformaties heeft achtergelaten. Een tocht verloopt altijd stroomafwaarts en op sommige stukken van het traject kun je lekker zwemmen of vanaf hoger gelegen rotsen in het water springen. En wat dacht je van de verschillende rots glijbanen die door het stromende water zijn ontstaan?
10 t/m 17 jaar: circa €44,-
Volwassenen: circa €49,-

- Collioure
Collioure is een idyllisch en authentiek dorpje aan de prachtige en rotsige kustlijn van de Middellandse Zee. De Pyrenëen vormen het achtergrond decor en maken het plaatje compleet. Wanneer je eenmaal door Collioure rondslentert zul je geraakt worden door de smalle steegjes, indrukwekkende haven, verschillende forten en pittoreske restaurantjes. Een dag volledig terug in de tijd. Heerlijk!
4-17 jaar: circa €14,-
Volwassenen: circa €18,-

- Dali Museum in Figueras
Ga mee naar het bijzondere museum van Salvador Dali in Figueras. Het museum heeft een gevarieerde tentoonstelling van het werk van Dali. Variërend van tekeningen tot schilderijen en van sculpturen tot foto's met een totaal van 1.500 verschillende werken. Niet alleen de meest recente of populaire werken van deze beroemde kunstenaar worden tentoongesteld. Ook een aantal van zijn eerste artistieke experimenten zijn te zien.
4-8 jaar: circa €15,-
Vanaf 9 jaar: circa €25,-

- Raften (12+)
Raften doe je door met een groepje mensen in een grote rubberen boot een wild stromende rivier met verschillende stroomversnellingen af te zakken. Samen probeer je de boot in de goede richting te sturen. De rivier stroomt op sommige plaatsen sneller en wilder dan op andere. De rafttrip duurt ongeveer 2 uur inclusief de instructies.
12 t/m 17 jaar: circa €44,-
Volwassenen: circa €49,-

 

Eenoudervakantie Strandvakantie Kamperen Argeles sur Mer
Eenoudervakantie Strandvakantie Kamperen Argeles sur Mer

Verblijf

Verblijf Camping La Marende

Beschrijving

Camping
Camping La Marende ligt aan het strand aan de rand van het bruisende Argelès sur Mer. Voor de camping aan de hoofdweg stopt een treintje dat regelmatig naar het centrum rijdt. Dat maakt het tot een heerlijke familiecamping. De voorzieningen die je op de camping vindt zijn geschikt voor kinderen van 4 tot 18 jaar. Tweehonderd meter verder vind je de Middellandse Zee. De camping heeft heel veel faciliteiten: buitenzwembad met peuterbad, speeltuin, WiFi-punt (bij het restaurant, gratis), campingwinkel, snackbar, bar, tafeltennistafel, sportveld en jeu de boules baan. Sinds 2014 is het jongeren gedeelte van de camping geheel verdwenen.

Verzorging
Je verblijft op basis van logies. Je ingerichte tent beschikt over een uitgebreid keukenblok met allerlei kookspullen. In het centrum van Argelès sur Mer zijn volop leuke restaurantjes, waar je gezellig kunt eten als je even geen zin hebt om te koken. En zoals je van ons gewend bent organiseren we op de laatste avond een grootse barbecue voor iedereen. Gezellig, lekker en betaalbaar!

Ligging tenten
De camping ligt nabij het zandstrand en de zee. Het is een grote camping, maar heeft toch een intieme en gezellige sfeer, door het eigen eenoudergedeelte. De tenten staan in een laan en op veldjes. De mobile homes staan naast de tenten.

Bijzettent
Onze luxe bungalowtenten zijn geschikt voor maximaal 1 volwassene en 3 kinderen. Wanneer je met meerdere personen bent dan kun je voor € 40,- per week een bijzettent huren (indien beschikbaar). De bijzettentjes zijn voorzien van luchtbedden en er kunnen maximaal twee kinderen in slapen.  

Gezamenlijk terras
In Argelès sur Mer hebben we een gezellig overdekt terras waar iedereen altijd van harte welkom is. Het terras is het verzamelpunt voor alle activiteiten en natuurlijk een gezellige plek om elkaar te ontmoeten.

Aan bovenstaande informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Camping La Marende
Camping La Marende

Belangrijk

Boek nu, betaal later!
Bij ons kun je boeken zónder direct te betalen. Je ontvangt een definitieve bevestiging/factuur per mail waarop staat welk bedrag je wanneer moet betalen.

Belangrijke info over deze reis

Wil je de vakantie wijzigen?
Het kan gebeuren dat je je reservering door omstandigheden wilt wijzigen. Je wilt bijvoorbeeld je tenttype veranderen of alsnog kiezen voor eindschoonmaak of een beddengoedpakket. Dat kan tot 4 weken voor vertrek (indien beschikbaar). Per wijziging wordt altijd een bedrag van € 35,- in rekening gebracht.  Het veranderen van je vertrekdatum, je vervoerskeuze of je bestemming is géén wijziging. Dit is officieel een ‘(deel)annulering’. Dat kan, maar houd dan rekening met eventuele annuleringskosten. Wij proberen de kosten daarvoor zo laag mogelijk te houden. Het kan echter dat de verhuurder van de accommodatie of de vervoersmaatschappij ons kosten doorberekent. Die moeten wij dan ook weer doorberekenen.

Flexpakket:
Weet je nog niet zeker welke week je vrij kunt krijgen op je werk? Twijfel je nog over de bestemming omdat je wilt weten welke leeftijden de andere kinderen hebben? Of heb je het geld nog niet om de aanbetaling binnen 2 weken te voldoen? Dan is het flexpakket ideaal voor jou! De vier voordelen van het flexpakket op een rij:1. Uitgestelde aanbetaling tot 6 weken na reservering (normaal is de aanbetaling binnen 2 weken na reservering)2. Gratis omboeken/wijzigen van je vakantie (normaal €35,-) 3. Prijsgarantie - geen (brandstof en andere) toeslagen achterafHet flexpakket kost slechts €17,50 en geeft je volop zekerheid en flexibiliteit. Heb je net een vakantie gereserveerd, maar geen flexpakket bijgeboekt? Dan kun je binnen 15 werkdagen na reservering alsnog je flexpakket reserveren. 

Wel inbegrepen

Niet inbegrepen

Eenoudervakantie Strandvakantie Kamperen Argeles sur Mer
Eenoudervakantie Strandvakantie Kamperen Argeles sur Mer

Data & prijzen

Vertrek Terugkomst Dgn Prijs Verblijf Vervoer Verzorging

NB de genoemde prijs is een indicatie, check de website voor jouw gezinssamenstelling

c