Eenoudervakantiegids.nl

Eenoudervakantie Strand en Cultuur Kamperen in Istrie

Zon en water: wat wil je nog meer om het naar je zin te hebben? De rust die hier nog heerst maakt duidelijk dat Pore? een van de best bewaarde geheimen van Istrië is.

Een onbekende parel dus, maar toch is camping Bijela Uvala inmiddels een van de topcampings van de ANWB, met z'n ideale ligging aan het kristalheldere water. Voor de waterliefhebber is het gebied rond Pore? en onze camping met zijn vele baaien en eilandjes een waar eldorado. Het is het ideale decor voor wateractiviteiten zoals banaanvaren, waterskiën en snorkelen. De camping beschikt over een eigen kiezel- en rotsstrand waar het heerlijk vertoeven is. En als je van natuur en cultuur houdt is in Pore? en omgeving ook genoeg te beleven. Zo'n vakantie heb je in geen jaren gehad...


Eenoudervakantie Strand en Cultuur Kamperen in Istrie
Eenoudervakantie Strand en Cultuur Kamperen in Istrie

Ouder & Kids

De week van Porec
In Porec kun je genieten van het strand en het zonnige weer. We organiseren allerlei leuke, spannende en gezellige activiteiten. Voor de kinderen, voor de ouders en voor het hele gezin. De kinderen worden vermaakt door ons enthousiaste activiteitenteam, dus heb je alle tijd om zelf ook te genieten. Lekker relaxen op het strand? Of gezellig een dagje mee naar Venetië? Natuurlijk ben je helemaal vrij om te kiezen aan welke activiteiten je wilt meedoen.

Activiteitenprogramma
Het activiteiten programma voor de kinderen is bij de reis inbegrepen. 

Met zoveel leuke activiteiten is er hier altijd iets te doen. Een kleine greep uit het programma: een groot ruilspel, het bakken van cupcakes, maken een bamboetoren en natuurlijk organiseren we volop wateractiviteiten. En ter plekke verzinnen de enthousiaste begeleiders van het activiteitenteam vast nog meer leuke activiteiten. Of het nu in het zwembad is of op het strand: jullie gaan de tijd van je leven hebben. 

Met de oudere kinderen gaan we op ontdekkingsreis: stap op één van de waterfietsen en ga mee naar de kleine eilandjes voor de kust! In het heldere water is het ook geweldig snorkelen. 's Avonds doen we een spannend avondspel of drinken we een drankje in één van de leuke barretjes. In Porec mag een avondje stappen met de jeugd (15+) natuurlijk niet ontbreken. Wie zei daar dat op vakantie gaan met je ouders saai is?

Activiteiten voor iedereen
Op zondag weet je meteen met wie je nog meer op vakantie bent, want dan nodigen we je uit voor een kennismakingswandeling. Bestemming: het gezellige centrum van Porec. Een leuk en ontspannen moment om elkaar te leren kennen, met een lekker ijsje in de hand. Een Kroatische avond staat ook op het programma: even testen hoe goed jij je vakantieland al kent. Doe mee met het volleybaltoernooi op het strand of ga met je kinderen de strijd aan in de befaamde familiezeskamp. Aan het strand kun je dolfijnen spotten of genieten van de ondergaande zon, of varend genieten van de invallende schemering met een wijntje. En een tip: Venetië is maar een paar uurtjes varen vanuit Porec!

Deze activiteiten kun je bijboeken
Wil je nog meer doen? Zoals de voorbeelden hieronder, de definitieve prijzen en dagindeling kun je bekijken op de locatie.

- Boottocht; langs de kust van Kroatië 
Geniet van het lekkere avondbriesje, de zonsondergang en het prachtige uitzicht tijdens een avond boottocht die je langs de kust van Porec voert.
90 Kuna p.p. (circa €13,-)

- Boottocht incl. Fish Picknick naar Vrsar en Rovinj
De Fish Picknick boot is dé hit in Porec om ook wat van de omgeving te zien. Zo krijg je in Rovinj de tijd om te slenteren door het gezellige historische centrum, waaronder de kerk met een prachtig uitzicht. In Vrsar kun je een heerlijke zwemstop maken of een ijsje eten bij een van de beste ijssalons van Istrië, La Rosa. Onderweg lunchen we natuurlijk op de boot! Een heerlijke vis-barbeque zorgt voor een culiniair hoogtepunt. Wat een fijne dag!
0 t/m 4 jaar: gratis
5 t/m 12 jaar: 130 Kuna (circa € 18,-)
Vanaf 13 jaar: 230 Kuna (circa € 31,-)

- UIT avond
Eventjes een avond zonder de kinderen op stap. Gezellig met andere ouders genieten van een lekker avondje uit inclusief diner en een paar lekkere wijntjes. Het team organiseert in de tussentijd ook een leuke avond inclusief eten voor de kinderen. Even tijd voor jezelf, dat is de UIT avond!
Varieert per restaurant

- Stapavond (15+)
Wanneer je houdt van een feestje, of een avondje lekker met de voetjes van de vloer, dan zit je goed in Porec! We nemen de jeugd van 15 jaar of ouder mee voor een avond stappen in een van de leukste kroegen en discotheken van Kroatië. Dit wordt een (stap)vakantie om nooit te vergeten!
Vanaf 15 jaar: 50 Kuna (circa €7,-)

- Venetië
Venetië is al eeuwenlang een bron van inspiratie voor kunstenaars en dichters. Niet voor niets wordt Venetië de meest romantische stad van Italië genoemd. Venetië is één groot openluchtmuseum met eeuwenoude gebouwen, honderden kanalen, smalle steegjes, grote pleinen en prachtige palazzi. Bezoek de prachtige San Marcobasiliek, de beroemde ‘brug der zuchten’ en wandel in verwondering langs de mooie grachten. Ook het Peggy Guggenheim Museum voor hedendaagse kunst in de leukste stadswijk Dorsoduro is de moeite van een bezoekje waard.
0 t/m 5 jaar: gratis
6 t/m 12 jaar: 250 Kuna (circa €35,-)
Vanaf 13 jaar: 520 Kuna (circa €73,-)

 

Eenoudervakantie Strand en Cultuur Kamperen in Istrie
Eenoudervakantie Strand en Cultuur Kamperen in Istrie

Verblijf

Verblijf Hotel Turquoise

Beschrijving

Dit middelgrote 4-sterren hotel is ideaal gelegen aan de rand van het centrum van Ölüdeniz, de plaats langs de Turkse kust die vooral bekend is vanwege zijn beroemde strand en ook wel de Blue Lagoon wordt genoemd.

In het levendige centrum van Ölüdeniz vind je volop leuke winkeltjes, gezellige bars en restaurants. Het fijne kiezelstrand ligt op ongeveer 500 meter van het hotel en daar vind je ook een bushalte, waar je de bus kunt nemen naar de dorpen Hisarönü, Ovacik en de grotere plaats Fethiye (ong. 20 tot 30 minuten).

Het hotel heeft 133 kamers, verspreid over meerdere gebouwen van maximaal twee verdiepingen. Alle kamers beschikken over een eigen terras of balkon met zitje. De groene tuin is mooi aangelegd en heeft twee zwembaden, waarvan één enkel voor volwassenen en een apart kinderbad, en een groot zonneterras met voldoende ligstoelen en parasols.
Voor het ontbijt, lunch en diner ga je naar het buffetrestaurant en verder kun je voor snacks en drankjes terecht in één van de twee (snack)bars.

In het Wellness center kun je gebruik maken van de sauna en het Turks bad of tegen betaling diverse schoonheidsbehandelingen en massages boeken. Ook kun je sportief bezig zijn in de diverse sportgelegenheden die het hotel biedt.

Hotelvoorzieningen
• 24-Uurs receptie
• Lobby met bagageruimte en zitje
• Gratis WiFi
• Buffetrestaurant
• 2 Bars
• Mooie tuin met 2 zwembaden (één adult only en één apart kinderbad)
• Groot zonneterras met gratis ligstoelen en parasols
• Gratis badhanddoekenservice
• Strand met gratis ligstoelen en parasols
• Wellness center met Turks bad en sauna. Diverse massages en schoonheidsbehandelingen zijn tegen betaling te boeken.
• Fitness
• Biljart, tafeltennis, minigolf en gameroom
• Minimarkt, winkeltje, kapper, wasservice en doktersservice (tegen betaling)
• Professioneel animatieteam met een gevarieerd programma (6 dagen per week) voor jong en oud

Kamers
• Airconditioning
• Badkamer met bad/douche, wastafel, toilet en föhn
• Televisie
• Telefoon
• Kluisje (tegen betaling)
• Minibar
• Koffie-/theezetfaciliteiten
• Terras of balkon met zitje

All-inclusive formule
Je verblijft in dit hotel op basis van all-inclusive:
Ontbijt (07.30-10.00 uur)
Laat ontbijt (10.00-10.30 uur)
Lunch (12.30-14.00 uur)
Diner (19.00-21.00 uur)
Alle zijn in buffetvorm.

Snacks (11.00-16.30 uur)
Koffie/thee en koekjes (10.00-00.00 uur)
IJs (14.00-15.00 uur)
Middernacht-snack (22.30-23.00 uur)
Alle door het hotel geselecteerde lokale alcoholische en alcoholvrije drankjes van 10.00 tot 00.00 uur.
Tegen betaling: import drankjes.

Aan bovenstaande informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Hotel Turquoise
Hotel Turquoise

Belangrijk

Boek nu, betaal later!
Bij ons kun je boeken zónder direct te betalen. Je ontvangt een definitieve bevestiging/factuur per mail waarop staat welk bedrag je wanneer moet betalen.

Belangrijke info over deze reis

Wil je de vakantie wijzigen?
Het kan gebeuren dat je je reservering door omstandigheden wilt wijzigen. Je wilt bijvoorbeeld je tenttype veranderen of alsnog kiezen voor eindschoonmaak of een beddengoedpakket. Dat kan tot 4 weken voor vertrek (indien beschikbaar). Per wijziging wordt altijd een bedrag van € 35,- in rekening gebracht.  Het veranderen van je vertrekdatum, je vervoerskeuze of je bestemming is géén wijziging. Dit is officieel een ‘(deel)annulering’. Dat kan, maar houd dan rekening met eventuele annuleringskosten. Wij proberen de kosten daarvoor zo laag mogelijk te houden. Het kan echter dat de verhuurder van de accommodatie of de vervoersmaatschappij ons kosten doorberekent. Die moeten wij dan ook weer doorberekenen.

Flexpakket:
Weet je nog niet zeker welke week je vrij kunt krijgen op je werk? Twijfel je nog over de bestemming omdat je wilt weten welke leeftijden de andere kinderen hebben? Of heb je het geld nog niet om de aanbetaling binnen 2 weken te voldoen? Dan is het flexpakket ideaal voor jou! De vier voordelen van het flexpakket op een rij:1. Uitgestelde aanbetaling tot 6 weken na reservering (normaal is de aanbetaling binnen 2 weken na reservering)2. Gratis omboeken/wijzigen van je vakantie (normaal €35,-) 3. Prijsgarantie - geen (brandstof en andere) toeslagen achterafHet flexpakket kost slechts €17,50 en geeft je volop zekerheid en flexibiliteit. Heb je net een vakantie gereserveerd, maar geen flexpakket bijgeboekt? Dan kun je binnen 15 werkdagen na reservering alsnog je flexpakket reserveren. 

Wel inbegrepen

Niet inbegrepen

Eenoudervakantie Strand en Cultuur Kamperen in Istrie
Eenoudervakantie Strand en Cultuur Kamperen in Istrie

Data & prijzen

Vertrek Terugkomst Dgn Prijs Verblijf Vervoer Verzorging

NB de genoemde prijs is een indicatie, check de website voor jouw gezinssamenstelling

c