Eenoudervakantiegids.nl

Eenoudervakantie Strand en Cultuur Mobile Home Adriatische kust

Genieten en ontspannen is hier het levensmotto. Ook tijdens jouw vakantie dus. Genieten van de zon en het strand doe je op het strand dat direct naast de camping ligt. En in Lido vermaak je je prima op een van de terrasjes, in de vele winkeltjes of – voor de dansers onder ons – in de disco’s.

Op dit stukje strand vind je geen massa’s andere zonaanbidders of ellenlange rijen parasols en ligbedden. Hier kun je nog gewoon lekker van de zon genieten. Je kind(eren) halen in de tussentijd even een ijsje bij dat leuke strandtentje. En wil je even wat afwisseling? Struin over de boulevard waar je leuke barretjes, winkeltjes en restaurantjes vindt. Ook ’s avonds is hier voldoende te beleven; voor jong en oud!

Natuurlijk mag een bezoek aan het historische centrum van Venetië niet ontbreken, met het San Marcoplein, de gondels, de vele wateren natuurlijk en de diverse kerken, bruggen en paleizen. Sinds 1987 staan Venetië en zijn lagune al op de Werelderfgoedlijst van de UNESCO. En als je de smaak van het sightseeing te pakken hebt: bezoek dan ook de bijzondere eilandjes Burano en Murano.

Eenoudervakantie Strand en Cultuur Mobile Home Adriatische kust
Eenoudervakantie Strand en Cultuur Mobile Home Adriatische kust

Ouder & Kids

De week van Lido di Jesolo
Wat is er te doen in Lido di Jesolo? Een bezoek aan de historische stad Venetië of een excursie naar het eiland Burano, met zijn gekleurde huizen en 16de eeuwse kerk. Het heerlijke weer nodigt ook uit om het water in te gaan. Dat komt goed uit. Ga met ons mee naar Aqualandia, hét aquapark van Italië. Natuurlijk ben je helemaal vrij om te kiezen aan welke activiteiten je wilt meedoen.

Activiteiten programma
Het activiteiten programma is bij de reis inbegrepen. 

Het is hier eindeloos spelen voor de kinderen, dus het team organiseert de ene na de andere leuke activiteit. Een tipje van de sluier: voor heel veel leuke spelletjes en spannende avonturen zoeken we het strand op! Ook organiseren we een speurtocht en om even af te koelen duiken we natuurlijk lekker de zee in.

Voor de 12+ groep is Lido di Jesolo ook al één groot feest. Omdat het vakantie is, zoeken we regelmatig de loungehoek en het strand op om te chillen. Zorg je er wel voor dat je 's avonds een beetje in vorm bent voor de avondspellen? We doen onze versie van 'Wie is de mol?', we gaan krabben vangen, je mag je talent laten zien tijdens de fotowedstrijd en we doen Stratego, maar dan levend én op het strand. Benieuwd aan welke activiteiten je mee kunt doen? Het exacte programma maken we op de bestemming bekend, dus die verrassing heb je nog tegoed!

Activiteiten voor iedereen
De prachtige omgeving nodigt uit om nader te ontdekken. Inspannende momenten zijn er ook: we gaan het strand op, voor een spectaculair sporttoernooi. Ben jij samen met je kinderen sterk en slim genoeg om de overwinning op te eisen?

Deze activiteiten kun je bijboeken
Wil je nog meer doen? Zoals de voorbeelden hieronder, de definitieve prijzen en dagindeling kun je bekijken op de locatie.

- Aqualandia 
Aqualandia is veel meer dan een traditioneel waterpark. Het is namelijk hét waterpark van Italië. Waarom zul je denken? Aqualandia heeft bijna 30 verschillende attracties, zowel in het water als op het droge. Het heeft de hoogste glijbaan ter wereld en de hoogste bungeejump vanaf een toren in Europa! Daarnaast vind je er gave live shows, sporten, spellen en 's avonds is er zelfs een disco! En natuurlijk vind je er ook de bekende attracties zoals ieder ander aquapark heeft. Aqualandia belooft een dag vol waterplezier!
We gaan met onze eigen bus naar het waterpark (15 min.). Bij het waterpark gaan we door de groepsingang waardoor we niet hoeven te wachten bij de kassa en dus eerder in het park zijn. In het park is de tijd natuurlijk vrij te besteden. Er is altijd iemand van het team aanwezig en om 18.00 uur gaat de bus weer terug naar de camping. Wil je eerder terug? Ook geen probleem, dan halen wij je op.
T/m 12 jaar: circa €25,-
Vanaf 13 jaar: circa €29,-

- Venetië 
Een bezoek aan deze prachtige stad mag natuurlijk niet ontbreken als je er zó dichtbij bent. Venetië is leuk voor jong en oud, je kinderen zullen hier ook hun ogen uitkijken door alle mooie vondels. Vanwege de drukte gaan we niet met het openbaar vervoer maar met onze eigen bus naar de haven, vanwaar we een privéboot hebben naar het San Marcoplein. Ter plaatse kun je zelf beslissen wat je gaat doen. Je krijgt van ons een informatieboekje over Venetië mee en uiteraard is er een team ter plaatse om je vragen te beantwoorden. Je kunt zelf beslissen wanneer je teruggaat, zodat je alle vrijheid hebt in Venetië.
T/m 12 jaar: circa €17,50
Vanaf 13 jaar: circa €25,-

 - Boulevard Experience
De naam zegt het al; met Boulevard Experience gaan we de boulevard op! Zowel jong als oud, Boulevard Experience is voor iedereen. We gaan met de bus naar de boulevard van Lido di Jesolo. Voor de kinderen is er een avondactiviteit op de boulevard. Ouders kunnen uiteten, winkelen of een terrasje pakken. Voor iedereen is het vervoer een een drankje inbegrepen. Je kunt zelf beslissen wanneer je met de bus terug gaat.
T/m 12 jaar:circa €5,-
Vanaf 13 jaar:circa €6,-

- BBQ
De BBQ is ieder jaar weer populair! Gezellig met iedereen genieten van het lekkerste eten. Wij zorgen voor een ruime keuze aan eten en drinken, met voor iedereen wat wils. Geef aan ons je wensen door en wij houden er rekening mee.
2-12 jaar: circa €7,50
Vanaf 13 jaar: circa €15,-

- Banaanvaren 
Banaanvaren is een leuke activiteit voor jong en oud. Wie blijft er het langst zitten terwijl de banaan alle kanten op gaat, en wie haalt er een nat pak? Heb je je zwemdiploma? Ga dan mee!
Alle leeftijden: circa €12,-

- UIT avond
Eventjes een avond zonder de kinderen op stap. Gezellig met andere ouders genieten van een lekker avondje uit inclusief een diner en een paar lekkere wijntjes. Het team organiseert in de tussentijd een frietjesfeest voor de kinderen. Even tijd voor jezelf, dat is de UIT avond!
A la carte bestellen

- Piratencruise voor de kinderen
Ga mee met de piratencruise! De zeilen van het reusachtige zeilschip zijn al gehesen en iedereen is verkleed en klaar voor een spannende avondtocht op zee. We worden opgehaald op het strand en gaan daarna 1,5 uur varen met onderweg een battle met een andere piratenboot. Dit mag je niet missen!
Circa €15,-

- Pizza/Pasta party op het strand
Italië is het land van de pizza en pasta, dus waar kun je beter genieten van deze heerlijk gerechten dan in Italië? Juist. In Lido bijvoorbeeld. Wij organiseren een pizza/pasta party op het strand tijdens zonsondergang. We zorgen voor partytenten, een speelveld, kampvuur en bijpassende muziek. Heerlijk onbeperkt allerlei soorten pizza en pasta eten, een goed wijntje, aangenaam gezelschap en een schitterende zonsondergang.
T/m 12 jaar: circa € 5,-
Vanaf 13 jaar: circa €10,-

- Stappakket 14+
Wanneer je houdt van een feestje, of een avondje lekker met de voetjes van de vloer, dan zit je goed in Lido di Jesolo! We nemen de jeugd van 14 jaar en ouder mee om te stappen in de leukste kroegen en discotheken van Lido di Jesolo. In het stappakket zit 2 keer stappen inbegrepen. Dit wordt een vakantie om nooit meer te vergeten!
Vanaf 14 jaar: circa €20,-

- Italiaanse avond
Maak tijdens deze Italiaanse avond kennis met de heerlijke Italiaanse keuken. Een aanrader voor iedereen die het echte Italië wil proeven! Natuurlijk zorgen wij voor allerlei lekkere Italiaanse hapjes, drank en bijpassende muziek!
T/m 12 jaar: circa €5,-
Vanaf 13 jaar: circa €10,-

Eenoudervakantie Strand en Cultuur Mobile Home Adriatische kust
Eenoudervakantie Strand en Cultuur Mobile Home Adriatische kust

Verblijf

Verblijf Camping Klaus

Beschrijving

Genieten en ontspannen is hier het levensmotto. Ook tijdens jouw vakantie dus. Genieten van de zon en het strand doe je op het strand dat direct naast de camping ligt. En in Lido vermaak je je prima op een van de terrasjes, in de vele winkeltjes of – voor de dansers onder ons – in de disco’s.

Op dit stukje strand vind je geen massa’s andere zonaanbidders of ellenlange rijen parasols en ligbedden. Hier kun je nog gewoon lekker van de zon genieten. Je kind(eren) halen in de tussentijd even een ijsje bij dat leuke strandtentje. En wil je even wat afwisseling? Struin over de boulevard waar je leuke barretjes, winkeltjes en restaurantjes vindt. Ook ’s avonds is hier voldoende te beleven; voor jong en oud!

De camping
Als je houdt van de gezelligheid van een eigen veld, dan zit je helemaal goed in Lido di Jesolo. Wij hebben een eigen eenouderveld bij de camping ingekocht. Vanaf je tent loop je in een paar minuten via een rustig weggetje naar het brede strand. Je hoeft geen drukke wegen over te steken, dus ook voor kinderen ideaal.

Camping Klaus ligt in Cavallino dat is 8 kilometer van Lido di Jesolo. Met de bus die regelmatig gaat ben je vanaf de camping in ongeveer 10 minuten in Lido di Jesolo. Fijn als je 's avonds in het dorp een pizza wilt gaan eten of uit wilt gaan. Maar proef zeker ook eens het eten op de camping! De Italiaanse avond en Pasta Party zijn aanraders waar alle gasten jaar op jaar weer over te spreken zijn. Italië staat natuurlijk bekend om het lekkere eten en daar laten we je graag van proeven! 

Wil je snel wat boodschappen halen? Geen probleem, want ook de winkels zitten om de hoek. Daarnaast hebben wij ook een gratis boodschappenservice, handig voor als je zonder eigen vervoer bent. Tevens bieden we een broodservice aan en halen we elke ochtend voor ieder die wil graag verse broodjes. Geen stress hier, in Lido di Jesolo is het simpelweg genieten!

Ligging
De mobile homes staan samen met onze bungelowtenten op één veld. Tussen de tenten is speelruimte voor de kinderen. Aan de overzijde van ons veld, op het andere deel van de camping ligt een groot eenvoudig sanitairblok.

Mobile home
De mobile homes zijn circa 24 m2 groot met een verhoogd en overdekt houten terras van circa 15 m2 'voor de deur'. Ze zijn gebaseerd op gebruik door 4 personen. Voor de 5e of 6e personen is er een bijzettentje voor de kinderen of een slaapbank in de woonkamer. 

Inrichting: 
- Woonkamer met zithoek en extra slaapbank
- volledig ingerichte keuken
- badkamer
- toilet
- 3 slaapkamers
- airco

Extra bijzettentje (meer dan 4 personen)
Alle mobile homes zijn gebaseerd op gebruik door 4 personen. Voor reserveringen van 5 of 6 personen is er een bijzettentje voor de kinderen. Ook kun je er voor kiezen om de 5e en 6e persoon op de slaapbank in de woonkamer te laten slapen. De toeslag is € 85 voor de 5e persoon en € 45 voor de 6e persoon. 

N.B. Een mobile home is geschikt voor maximaal 6 personen (eventueel met bijzettentje) waarvan maximaal 2 volwassenen. 

Eindschoonmaak
We laten jullie graag uitgerust naar huis gaan. Daarom maken wij de Mobile Home voor je schoon. Voor de eindschoonmaak betaal je €50. (verplicht)

Borg
Bij aankomst vragen we een borg van € 50,- (verplicht) voor de mobile home.

Verzorging
Het verblijf is op basis van logies. Onze mobile homes beschikken over een ingerichte keuken. Heb je even geen zin om te koken? De pizzeria bevindt zich op 100 meter lopen, vlakbij het strand. En aan de boulevard vind je natuurlijk een grote keuze aan gezellige restaurantjes. Dat wordt nog moeilijk kiezen! Zoals je van ons gewend bent organiseren we op de laatste avond een gezellige barbecue voor iedereen. Gezellig, lekker en betaalbaar!

Vervoer op bestemming
Op circa 100 meter van de camping vertrekt de bus naar Punta Sabbioni. Vanaf hier is het heel eenvoudig om met de boot naar Venetië te gaan. Ook kun je vanaf deze bushalte in circa 10 minuten met de bus naar het centrum van Lido di Jesolo.

Aan bovenstaande informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Camping Klaus
Camping Klaus

Belangrijk

Boek nu, betaal later!
Bij ons kun je boeken zónder direct te betalen. Je ontvangt een definitieve bevestiging/factuur per mail waarop staat welk bedrag je wanneer moet betalen.

Belangrijke info over deze reis

Wil je de vakantie wijzigen?
Het kan gebeuren dat je je reservering door omstandigheden wilt wijzigen. Je wilt bijvoorbeeld je tenttype veranderen of alsnog kiezen voor eindschoonmaak of een beddengoedpakket. Dat kan tot 4 weken voor vertrek (indien beschikbaar). Per wijziging wordt altijd een bedrag van € 35,- in rekening gebracht.  Het veranderen van je vertrekdatum, je vervoerskeuze of je bestemming is géén wijziging. Dit is officieel een ‘(deel)annulering’. Dat kan, maar houd dan rekening met eventuele annuleringskosten. Wij proberen de kosten daarvoor zo laag mogelijk te houden. Het kan echter dat de verhuurder van de accommodatie of de vervoersmaatschappij ons kosten doorberekent. Die moeten wij dan ook weer doorberekenen.

Flexpakket:
Weet je nog niet zeker welke week je vrij kunt krijgen op je werk? Twijfel je nog over de bestemming omdat je wilt weten welke leeftijden de andere kinderen hebben? Of heb je het geld nog niet om de aanbetaling binnen 2 weken te voldoen? Dan is het flexpakket ideaal voor jou! De vier voordelen van het flexpakket op een rij:1. Uitgestelde aanbetaling tot 6 weken na reservering (normaal is de aanbetaling binnen 2 weken na reservering)2. Gratis omboeken/wijzigen van je vakantie (normaal €35,-) 3. Prijsgarantie - geen (brandstof en andere) toeslagen achterafHet flexpakket kost slechts €17,50 en geeft je volop zekerheid en flexibiliteit. Heb je net een vakantie gereserveerd, maar geen flexpakket bijgeboekt? Dan kun je binnen 15 werkdagen na reservering alsnog je flexpakket reserveren. 

Wel inbegrepen

Niet inbegrepen

Eenoudervakantie Strand en Cultuur Mobile Home Adriatische kust
Eenoudervakantie Strand en Cultuur Mobile Home Adriatische kust

Data & prijzen

Vertrek Terugkomst Dgn Prijs Verblijf Vervoer Verzorging

NB de genoemde prijs is een indicatie, check de website voor jouw gezinssamenstelling

c