Eenoudervakantiegids.nl

Eenoudervakantie Kamperen in Friesland op campingplek

Onze camping ’t Strandheem staat garant voor een gezellige vakantie voor jong en oud. 

Bij aankomst worden jullie ontvangen door onze reisbegeleiding. Zij zorgt voor de kennismaking met de andere eenoudergezinnen. Onze reisbegeleiding zal ook de activiteiten bespreken die op het programma staan waaronder een gezellige BBQ, fietstocht, een wandeling over het blotenvoetenpad. Er zijn activiteiten die je samen met de kinderen kunt ondernemen maar er zijn natuurlijk ook activiteiten alleen voor de kinderen. Want als de kinderen genieten, dan geniet jij toch ook?! 

Het animatie team van camping 't Strandheem organiseert  allemaal leuke activiteiten waardoor de kinderen elkaar snel zullen leren kennen en een geweldig tijd hebben. Er is bovendien ook een speciaal tiener programma. 

Het enthousiaste animatieteam organiseert dagelijks vele activiteiten. Zijn jouw kinderen sportief of juist creatief of houdt jouw zoon of dochter van de natuur? Voor alle kinderen en alle leeftijden is er wel wat te doen op de camping. 

Er wordt geknutseld, er worden verschillende spelletjes gedaan, sport, shows, theater, musicals, themaweken en nog heel veel meer. Bij aankomst word je een programma overzicht met alle activiteiten overhandigd.

Deze camping is dan ook echt voor iedere leeftijd geschikt. Uiteraard zijn de meeste activiteiten gratis of er wordt een kleine vergoeding gevraagd. 

Kies je voor een eenoudervakantie op Camping ‘t Strandheem, dan kies je voor een groepsreis waarbij je volledige vrijheid hebt. Het woord “moeten” bestaat bij ons niet, jij bepaalt altijd de invulling van je eigen vakantie. En er is ook echt tijd voor jezelf! 

Eenoudervakantie Kamperen in Friesland op campingplek
Eenoudervakantie Kamperen in Friesland op campingplek

Ouder & Kids

Als de kinderen genieten, dan geniet jij ook! Het animatie team van camping 't Strandheem organiseert allemaal leuke activiteiten waardoor de kinderen elkaar snel zullen leren kennen en een geweldig tijd hebben. Er is bovendien ook een speciaal tiener programma, dus heb je tieners dan is deze camping een goede keus!

Elk jaar staat het recreatieteam klaar om er een onvergetelijke vakantie van te maken voor jou en jouw kind(eren). Dit enthousiaste team organiseert in de vakantie dagelijks vele activiteiten: knutselen, spelletjes, sport, shows, theater, musicals, themaweken en nog veel meer. Bij aankomst krijg je een programma overzicht met alle activiteiten overhandigd.

Programma tieners
Op 't Strandheem krijgen jongeren alle ruimte en is er een speciaal recreatieteam voor hen. Tieners kunnen bijvoorbeeld naar de (camping) disco, chillen in het jeugdhonk, sporten op het sportveld, meedoen aan een spokentocht, acteren in een film, uit hun dak gaan op een beachparty of aanschuiven rond het kampvuur. En dit zijn slechts enkele voorbeelden van wat er allemaal te beleven is!

Eenoudervakantie Kamperen in Friesland op campingplek
Eenoudervakantie Kamperen in Friesland op campingplek

Verblijf

Verblijf Camping 't Strandheem

Beschrijving

Je kan er voor kiezen om alleen een staplek te nemen op deze camping. Je dient dan zelf een tent, camper of caravan mee te nemen en dan sta je natuurlijk ook op ons gezellige veld!

Je kunt je auto parkeren naast je tent en er is een serviceplaats voor het laden en lossen van water. Er zijn goede verhard wegen met terreinverlichting en overal zijn er watertappunten. De sanitaire voorzieningen zijn ruim opgezet, hygiënisch en voorzien van een babyroom en een gezinsdouche. Onder een vaste overkappingstaan gezellige picknick tafels zodat we met z’n allen bij elkaar kunnen zitten.

Ligging: Camping 't Strandheem
De camping ligt centraal in Noord Nederland waardoor er veel mogelijkheden zijn in de omgeving.

Faciliteiten:

 

Aan bovenstaande informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Camping 't Strandheem
Camping 't Strandheem

Belangrijk

Boek nu, betaal later!
Bij ons kun je boeken zónder direct te betalen. Je ontvangt een definitieve bevestiging/factuur per mail waarop staat welk bedrag je wanneer moet betalen.

Belangrijke info over deze reis

Prijzen onder voorbehoud
De prijzen op de website zijn onder voorbehoud van wijzigingen. Indien er een vluchttoeslag van toepassing is communiceren we deze eerst met jou. Je hebt vervolgens 3 dagen de tijd om te beslissen of je hiermee akkoord gaat. Zonder reactie van jouw kant is de boeking definitief.

Reisleiding
De reisleiding staat 24/7 voor je klaar, zodat het je aan niks zal ontbreken tijdens de vakantie. De reisleiding kent de bestemmingen als geen ander en kan jou de leukste tips geven. Bovendien organiseert de reisleiding leuke activiteiten tijdens de vakantie: van speurtocht tot jeepsafari! Natuurlijk kan er altijd iets gebeuren tijdens je vakantie, dus mocht je onverhoopt een arts nodig hebben, dan is de reisleiding er voor jou.

Sfeer
Elke bestemming is anders, maar één ding is overal gelijk: de sfeer is ontspannen en relaxt, niets moet en alles mag! Terwijl de kids lekker aan het spelen zijn, heb jij even een moment voor jezelf. Je kan lekker op je gemak een boek lezen, een mooie strandwandeling maken of gezellig een borrel drinken met andere eenouders.

Baby
Reis je met een baby (0 t/m 1 jaar)? Neem dan contact met ons op en dan laten we je onze speciale baby-tarieven weten!

Onze garantie
Kies je voor deze alleenstaande ouder vakantie dan kies je voor een groepsreis waarbij je de volledige vrijheid hebt. Het woord “moeten” bestaat niet en jij bepaalt de invulling van jouw vakantie. Kids maken snel nieuwe vriendjes en omdat de kinderen genieten, geniet jij ook. Je hebt gezelligheid met andere ouders maar onthoud; niets moet, alles mag. Meedoen aan activiteiten of excursies is vrije keuze want het is per slot van rekening jouw vakantie! Bovendien zijn er nooit extra toeslagen: onze prijs is onze prijs! Dus je kan met een gerust hart direct boeken!

Speciaal voor deze eenoudervakantie!
- De aanbetaling is maar 30% en de rest betaal je pas 6 weken voor je vakantie! - Andere vakantieplannen of wil je graag naar een andere bestemming? Je kunt tot 6 weken voor vertrek gratis omboeken naar een aantal andere bestemmingen. Neem contact met ons op als je dit graag wilt.

Wel inbegrepen

Niet inbegrepen

Eenoudervakantie Kamperen in Friesland op campingplek
Eenoudervakantie Kamperen in Friesland op campingplek

Data & prijzen

Vertrek Terugkomst Dgn Prijs Verblijf Vervoer Verzorging

NB de genoemde prijs is een indicatie, check de website voor jouw gezinssamenstelling

c