Eenoudervakantiegids.nl

Eenoudervakantie Gezellig en Actief in huurtent in Remouchamps

Op Camping Olympia is het goed vertoeven. In de ruime bar/restaurant van de camping kun je (disco)bowlen, airhockeyen, biljarten of gezellig aan de bar wat drinken met andere gasten. Ons (veelal) Nederlands sprekend team staat je graag te woord en heeft uitgebreide tips over de prachtige omgeving. De grotten van Remouchamps liggen bijvoorbeeld slechst op enkele kilometers.

Ook staan onze outdoorinstructeurs voor je klaar om samen de natuur in te gaan op de mountainbikes, of het water op met een kajak. Een volleybal en voetbalveld, speeltuin en kampvuurplek zijn op de camping te vinden en zo leren de kids elkaar al snel kennen tijdens een potje volleybal.




Eenoudervakantie Gezellig en Actief in huurtent in Remouchamps
Eenoudervakantie Gezellig en Actief in huurtent in Remouchamps

Ouder & Kids

Voordeelpakket Ardennen
Over 4 dagdelen verdeeld ga je allemaal spannende activiteiten ondernemen:
Bezoek Carriënta Outdoordome met o.a. klettersteig, plankenbrug, touwbrug, bushwalk, apenbrug, tokkelen, lussenbrug etc. Op de 2e dag gaan we ATB /kids atb parcours fietsen.
Op dag 3 staat er een gezellige kajaktocht op het programma en de laatste dag geo-coaching: schatzoeken met een gps.

Voordeelpakket Ardennen (4 dagdelen)
6 t/m 12 jaar € 59,- p.p.
vanaf 13 jaar € 69,- p.p
.

Het voordeelpakket Ardennen is ook uitermate geschikt om samen met je kinderen te ondernemen!!

Meer activiteiten ter plaatse:
Kajakken € 19,- pp
Atb(mountainbike)tocht € 19,- pp
Speleologie € 29,- pp
Challenge parcours € 39,- 
Boog- en blaaspijpschieten € 9 pp
Vlotvaren € 7,50 pp
Fotospeurtocht Ninglingspoo € 1,- pp
GPS wandeling € 5,- pp
Bierproefavond € 15,-
Pannenkoeken met bowlen € 7,50 pp
Kinderkookcafé € 3,- pp
Outdoorsteppen: € 15 pp
Kids ATB € 15 pp

De volgende activiteiten zijn inbegrepen in de reissom:
Kampvuur met marshmallows, bingo-avond (gratis bij 1 consumptie), muziekquiz, kinderdisco en een fakkeltocht.

Indien je op deze locatie activiteiten gaat doen zoals challange parcours, mountainbiken, klettersteig etc. dan dien je in het bezit te zijn van een verzekering met bergsportdekking.

Eenoudervakantie Gezellig en Actief in huurtent in Remouchamps
Eenoudervakantie Gezellig en Actief in huurtent in Remouchamps

Verblijf

Verblijf Camping Olympia huurtent

Beschrijving

Omgeving
In het hart van de Belgische Ardennen, net onder Luik ligt Remouchamps.

Ligging
Camping Olympia is gelegen in het hart van de Ardennen op ca. 2 km van het stadje Remouchamps. De camping ligt aan de rivier Ambleve. Op ongeveer 6 km van de camping ligt de tot outdoorome omgebouwde steengroeve Carriënta.

Faciliteiten
Receptie met Nederlands sprekend personeel, een vernieuwd sanitairblok met meerdere toiletten en gratis warme douches, wasmachine, professionele bowling, chil-lounge, bar, dartroom, tafelvoetbal, speeltuin (omheind door een hek), tafeltennistafels, air hockey, 2 poolbiljarts, jeu de boules veld, snackbar, bar met restaurant, barbequeplek, terras, kampvuurplek en eigen discotheek.

Huurtent
Compleet ingerichte tent voor 4 personen. Er zijn een 2-persoonsbed en 2 1-persoonsbedden aanwezig. Je maakt gebruik van het sanitair van de camping.

Inventaris
1x 2-persoonsbed (190 x 140 cm), 2x 1-persoons bed, 4x dekbed, 4x kussen, 4x luxe standenstoel, 1x tafel, 1  keukenkast,  1x stekkerblok +  CE stroomkabel, 1x koelkast, 1x houten terras binnen, 4x bord glas, 4x dessertschaaltje glas, 4x koffie-/theemok glas, 4x limonadeglas, 4x multifunctioneel mes, 4x vork,  4x lepel, 1x bestekbak, 1x thermosfles,  1x filterhouder, 1x kooktoestel, 1x fluitketel, 2x pan, 1x koekenpan, 3x onderzetter, 1x snijplank, 1x spatel-roerset, 1x blikopener, 1x kurkentrekker, 1x meng-slakom, 1x verlichting, 1x afwasteil, 1x asbak, 1x bezem, 1x blik en veger, 1x vuilnisemmer, 1x jerrycan, 1x gasfles, 1x gasslang, 1x gasdrukregelaar, 1x curverbox en 1x emmer (deze lijst kan in de praktijk licht afwijken, mist u iets, vraag het bij de receptie).

Aan bovenstaande informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Camping Olympia huurtent
Camping Olympia huurtent

Belangrijk

Boek nu, betaal later!
Bij ons kun je boeken zónder direct te betalen. Je ontvangt een definitieve bevestiging/factuur per mail waarop staat welk bedrag je wanneer moet betalen.

Belangrijke info over deze reis

Tent
Je overnacht in een 2 persoons Karstentent op indeling met echte bedden. Je overnacht met een medereisgenoot in een tent (heren bij heren en dames bij dames). Liever een tent voor jezelf? Dat kan tegen betaling van €100,- per week heb jij je eigen Karsten tent. Je kan dit bij de boeking aangeven. De tent is voorzien van een vast bed, stroom en verlichting. Tijdens je verblijf kan er gebruik worden gemaakt van een compleet ingerichte, gezamenlijke kooktent. Ter plaatse kun je eventueel met de medereiziger(s), een eigen koelkast huren voor €30,- per week. Op de vertrek dag hebben we een aparte koelkast voor alle vertrekkende gasten zodat zij hun eten en/of drinken gekoeld kunnen bewaren. 

Verzekeringen
We raden je aan om een reisverzekering (met bergsportendekking voor de outdoorlocaties) én een annuleringsverzekering af te sluiten. Het kan iedereen gebeuren dat je eerder naar huis moet door bijvorbeeld omstandigheden in je naaste familie of jij of één van je kinderen moet ter plaatse naar een ziekenhuis. Vervelende dingen die extra vervelend worden als je niet verzekerd bent, want dan kost het je namelijk veel geld.Voor € 15,00 per boeking heb je een reisverzekering inclusief bergsportdekking. De annuleringsverzekering kost € 17,50 per boeking. De poliskosten bedragen éénmalig € 4,50.

Lakenpakket verplicht
Bij het verblijf in deze accommodatie is het huren van lakenpakketten via ons verplicht. De kosten voor het lakenpakket (€9,50 per persoon) zijn inbegrepen in de reissom. Er is per persoon een kussen, kussensloop, dekbed, dekbedovertrek en een hoeslaken aanwezig.  

Kosten ter plaatse le Confluent
De toeristenbelasting bedraagt € 1,18 p.p.p.n. en de milieuheffing bedraagt € 3,65 p.n. Dit zijn verplichte kosten en zijn inbegrepen in de reissom, deze bedragen staan los op de factuur vermeld. Ter plaatse betaal je alleen de waarborg.

Wel inbegrepen

Niet inbegrepen

Eenoudervakantie Gezellig en Actief in huurtent in Remouchamps
Eenoudervakantie Gezellig en Actief in huurtent in Remouchamps

Data & prijzen

Vertrek Terugkomst Dgn Prijs Verblijf Vervoer Verzorging

NB de genoemde prijs is een indicatie, check de website voor jouw gezinssamenstelling

c