Eenoudervakantiegids.nl

Eenoudervakantie Gezellig en Actief in Lodge Remouchamps

Op Camping Olympia is het goed vertoeven. In de ruime bar/restaurant van de camping kun je (disco)bowlen, airhockeyen, biljarten of gezellig aan de bar wat drinken met andere gasten. Ons (veelal) Nederlands sprekend team staat je graag te woord en heeft uitgebreide tips over de prachtige omgeving. De grotten van Remouchamps liggen bijvoorbeeld slechst op enkele kilometers.

Ook staan onze outdoorinstructeurs voor je klaar om samen de natuur in te gaan op de mountainbikes, of het water op met een kajak. Een volleybal en voetbalveld, speeltuin en kampvuurplek zijn op de camping te vinden en zo leren de kids elkaar al snel kennen tijdens een potje volleybal.

De feel good lodges, compleet met inventaris, staan dichtbij de rivier de Ambleve dus even verkoeling zoeken in het water is hier op ieder moment van de dag mogelijk. Volop genieten hier in de Ardennen dus!!

Eenoudervakantie Gezellig en Actief in Lodge Remouchamps
Eenoudervakantie Gezellig en Actief in Lodge Remouchamps

Ouder & Kids

Voordeelpakket Ardennen
Over 4 dagdelen verdeeld ga je allemaal spannende activiteiten ondernemen:
Bezoek Carriënta Outdoordome met o.a. klettersteig, plankenbrug, touwbrug, bushwalk, apenbrug, tokkelen, lussenbrug etc. Op de 2e dag gaan we ATB /kids atb parcours fietsen.
Op dag 3 staat er een gezellige kajaktocht op het programma en de laatste dag geo-coaching: schatzoeken met een gps.

Voordeelpakket Ardennen (4 dagdelen)
6 t/m 12 jaar € 59,- p.p.
vanaf 13 jaar € 69,- p.p
.

Het voordeelpakket Ardennen is ook uitermate geschikt om samen met je kinderen te ondernemen!!

Meer activiteiten ter plaatse:
Kajakken € 19,- pp
Atb(mountainbike)tocht € 19,- pp
Kidsatb, voor kids tot 12 jaar € 15,- pp
Speleologie € 29,- pp
Challenge parcours € 39,- 
Lasertag:€ 15 pp
Boog- en blaaspijpschieten € 9 pp
Vlotvaren € 7,50 pp
Fotospeurtocht Ninglingspoo € 1,- pp
GPS wandeling € 5,- pp
Mountainsteppen € 15,- pp
Bierproefavond € 15,-
Pannenkoeken met bowlen € 7,50 pp
Kinderkookcafé € 3,- pp
Outdoorsteppen: € 15 pp

De volgende activiteiten zijn inbegrepen in de reissom:
Kampvuur met marshmellows, bingo-avond (gratis bij 1 consumptie), muziekquiz, kinderdisco en een fakkeltocht.

Indien je op deze locatie activiteiten gaat doen zoals challange parcours, mountainbiken, klettersteig oid dan dien je in het bezit te zijn van een verzekering met bergsportdekking.

Eenoudervakantie Gezellig en Actief in Lodge Remouchamps
Eenoudervakantie Gezellig en Actief in Lodge Remouchamps

Verblijf

Verblijf Camping Olympia

Beschrijving

Deze veelzijdige bestemming ligt op korte afstand van Nederland, je bent dus snel op je bestemming en er toch even helemaal tussenuit. 
Kortom een perfecte plek voor een actieve en/of ontspannen eenoudervakantie.

Omgeving:
Tussen de bossen, in het hart van de Belgische Ardennen, net onder Luik ligt Remouchamps. Hier zijn supermarkten, wandelroutes, een ijssalon en natuurlijk de beroemde grotten van Remouchamps! In het dichtbij gelegen gezellige, toeristische dorpje Aywaille kun je lekker shoppen in de kleine winkeltjes met leuke kleding en snuisterijen of genieten van een drankje op een van de vele gezellige terrasjes. De omgeving biedt genoeg mogelijkheden om leuke activiteiten te doen. Je hoeft hier dus absoluut niet stil te zitten. Aan de rand van het dorpje Aywaille ligt een binnenzwembad met daarbij een grote speeltuin met moderne speeltoestellen. Hier kunnen je kinderen zich lekker een paar uur uitleven terwijl jij op een bankje in het zonnetje zit.

Ligging:
Camping Olympia ligt op één van de mooiste plekjes in de Belgische Ardennen, pal aan de kronkelende rivier de Amblève en op slechts 2 km van het plaatsje Remouchamps met winkels, supermarkt, restaurants en de grotten van Remouchamps.

Faciliteiten:
Receptie met Nederlands sprekend personeel, een sanitairblok met meerdere toiletten en gratis warme douches, wasmachine, omheinde speeltuin, voetbal- en volleybalveld, kampvuurplaats, fietsverhuur, tafeltennistafels, chill-lounge, bar, dartroom, tafelvoetbal, air hockey, 2 poolbiljarts, jeu de boules veld, bar met restaurant, BBQ terras, snackbar, centrale parkeerplaats. Aan het einde van de dag kun je gezellig op het terras zitten om van een drankje te genieten. 's Avonds wordt vaak een dvd gedraaid in de gezellige lounge waar je onderuit kunt hangen op zitzakken.

Accommodatie:
De FeelGood Lodge is een 4-persoons onderkomen met een koelkast, elektrisch fornuis en een houten buitenterras met tuinmeubilair. Je maakt gebruik van het sanitair van de camping. Bij onze eenoudervakanties kun je boeken met maximaal 1 volwassene per FeelGood Lodge met max. 3 kinderen.
Deze comfortabele lodge heeft bijvoorbeeld fijne boxspring bedden, twee stapelbedden met luxe matrassen, een living met een 3-persoonsbankje, een tafel en stoelen en een echt keukenblok. Op het deels overkapte terras staat nog een buitenset (tafel met stoelen).
Op ons eigen terrein vind je ook een centrale plaats met tafels en banken. De kinderen kunnen hier gezellig met elkaar knutselen of een spannend spel spelen en ‘s avonds is dit voor de ouders een heerlijke plek om gezellig samen koffie of een wijntje te drinken! 

Inventaris FeelGood Lodge:
1x 2-persoonsbed (200 x 140 cm), 2x stapelbed (200x70 cm), 4x dekbed en 4x kussen, 6x stoel, 1x tafel, 6x bord, 6x dessertschaaltje, 6x koffie-/theemok, 6x vork, 6x multifunctioneel mes, schaar, 6x eetlepel, 1x bestekbak, 1x thermosfles, 1x filterhouder, 1x kooktoestel, 1x koelkast, 2x pan, 1x koekenpan, 3x onderzetter, 1x snijplank, 1x jerrycan, 1x spatelset, 1x blikopener, 1x kurkentrekker, 1x sla mengkom, 1x afwasteil, 1x asbak, 1x bezem, 1x blik en veger, 1x vuilnisemmer, 1x emmer., 1x dweil, verlichting, stroompunten, deels overdekt houten buitenterras met 2x standenstoel en 1x tuintafel.
(deze lijst kan in de praktijk licht afwijken, mis je iets, vraag het bij de receptie)

Stroom:
FeelGood Lodge zonder stroom (geen bijbetaling).
FeelGood Lodge met stroom, zonder koelkast (€32,- per week).
FeelGood Lodge met stroom en met koelkast (€60,- per week).

Huisdieren:
In de FeelGood Lodges zijn huisdieren niet toegestaan.

Roken:
In de FeelGood Lodges is het niet toegestaan om te roken.

Verzorging:
Het verblijf is op basis van logies. In het restaurant kun je broodjes bestellen zodat je de volgende ochtend lekker vers brood bij het ontbijt hebt. Ook kun je in het restaurant terecht voor bijvoorbeeld een tosti als lunch en ook 's avonds kun je er een hapje eten.

Borg:
Als je een FeelGood Lodge hebt gehuurd dien je ter plaatse bij onze medewerkers een contante borg te voldoen. Deze is € 100,- per accommodatie en krijg je bij vertrek retour als de accommodatie schoon gemaakt is en de inventaris compleet en schoon is bevonden door onze medewerkers.

Schoonmaak:
Je dient de accommodatie na gebruik schoon achter te laten voor de volgende gebruikers. Liever niet poetsen op de laatste vakantiedag? Geen probleem, voor € 29,50 doen wij dit voor je en dien je de FeelGood Lodge veegschoon achter te laten.

Aan bovenstaande informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Camping Olympia
Camping Olympia

Belangrijk

Boek nu, betaal later!
Bij ons kun je boeken zónder direct te betalen. Je ontvangt een definitieve bevestiging/factuur per mail waarop staat welk bedrag je wanneer moet betalen.

Belangrijke info over deze reis

Verzekeringen
We raden je aan om een reisverzekering (met bergsportendekking voor de outdoorlocaties) én een annuleringsverzekering af te sluiten. Het kan iedereen gebeuren dat je eerder naar huis moet door bijvorbeeld omstandigheden in je naaste familie of jij of één van je kinderen moet ter plaatse naar een ziekenhuis. Vervelende dingen die extra vervelend worden als je niet verzekerd bent, want dan kost het je namelijk veel geld.Voor € 15,00 per boeking heb je een reisverzekering inclusief bergsportdekking. De annuleringsverzekering kost € 17,50 per boeking. De poliskosten bedragen éénmalig € 4,50.

Eindschoonmaak en eindcontrole FeelGood Lodge
Op de dag van vertrek dien je je accommodatie om 11.00 uur te hebben verlaten. Wil je heel vroeg vertrekken, maak daar dan eerder in de week een afspraak over met de reisleiding. De FeelGood Lodge dien je schoon, heel en compleet achter te laten, zodat de volgende gasten er weer met plezier gebruik van kunnen maken. Ben je klaar voor vertrek, neem dan contact op met de reisleiding en doe samen de eindcontrole. Is alles in orde, dan ontvang je direct de borg terug. Is iets niet compleet of defect, dan moet je dit artikel helaas vergoeden. De prijzen van de artikelen staan op de checklist die je bij aankomst krijgt.

Kosten ter plaatse le Confluent
De toeristenbelasting bedraagt € 1,18 p.p.p.n. en de milieuheffing bedraagt € 3,65 p.n. Dit zijn verplichte kosten en zijn inbegrepen in de reissom, deze bedragen staan los op de factuur vermeld. Ter plaatse betaal je alleen de waarborg.

Wel inbegrepen

Niet inbegrepen

Eenoudervakantie Gezellig en Actief in Lodge Remouchamps
Eenoudervakantie Gezellig en Actief in Lodge Remouchamps

Data & prijzen

Vertrek Terugkomst Dgn Prijs Verblijf Vervoer Verzorging

NB de genoemde prijs is een indicatie, check de website voor jouw gezinssamenstelling

c