Eenoudervakantiegids.nl

Eenoudervakantie Genieten van Zon en Strand in Bodrum

Wil je voor een leuk prijsje op vakantie met de luxe van een all inclusive hotel? Dat kan op het mooie en bekende Turkse Schiereiland Bodrum waar wij het 3-sterren plus Hotel Palm Garden Resort voor je reserveerden. Het hotel is prachtig gelegen in Gumbet op 250 meter van het (privé)strand en 250m van het centrum van Gumbet. Vanuit het hotel heb je een schitterend uitzicht over de baai van Bodrum. Het hotel heeft een mooi zwembad met een spectaculaire glijbaan voor de kids! Een gezellig luxe hotel, met verblijf op basis van all inclusive en veel activiteiten voor jong en oud in het hotel en haar omgeving. Kwaliteit gegarandeerd, zoals je dat van ons mag verwachten!

Tevens hebben we voor jou en de kids een leuke boottocht geregeld. Deze boottocht is inbegrepen in de reissom! De boottocht zal je brengen naar de leukste plekjes van Bodrum en omgeving! Lekker snorkelen en zwemmen in de mooiste baaitjes.

We verblijven in het centraal gelegen badplaatsje Gumbet, een prima uitgangsbasis om het schiereiland te verkennen. Gumbet heeft een mooi strand en is de laatste jaren uitgegroeid tot een gezellige vakantieplaats. Er zijn een paar leuke taverna’s en restaurants met heerlijke terrassen. In ons hotel en in Gumbet is voldoende gelegenheid om de avond gezellig door te brengen, het echte bruisende nachtleven vindt plaats op 250 meter loopafstand van ons hotel terwijl ons hotel wel rustig gelegen is, ideaal toch? Er zijn talloze restaurants, barretjes, discopubs en discotheken.

Verder zijn vele excursies mogelijk, waarbij je per boot, jeep of met de bus de omgeving kunt verkennen. Hier, in Gumbet op het schiereiland van Bodrum, kun je strand- en andere activiteiten perfect combineren. Gumbet is een strandbestemming met nét even dat beetje meer. Deze afwisselende kuststreek heeft alles te bieden: van cultuur tot natuur, van uitgaan tot historie.

In Gumbet kijk je je ogen uit. En voor het eerst doe je dat samen met de kinderen en onze reisbegeleiding tijdens een leuke kennismakingswandeling. Wij laten je kennismaken met het zonnetje, de gezelligheid van het sfeervolle en gezellige vakantiedorp! Zo ben je direct op de hoogte van alle hotspots waar jullie tijdens deze vakantie moeten zijn. Gumbet is veelzijdig met veel cultuur, watersporten, strand en excursies. Ons team onderneemt ook veel activiteiten met de kinderen zodat jijzelf met een boek aan het zwembad kan liggen, een terrasje pakken in Bodrum of even kunt winkelen. En blijf je toch bij het hotel? Doe dan mee met de leukste activiteiten en race bijvoorbeeld met jouw kids van de spectaculaire glijbaan het mooie zwembad in! Aan waterplezier zal het hier niet ontbreken. Zoals je leest is er heel veel te doen in Gumbet, maar altijd geldt: alles mag en niets hoeft!

Eenoudervakantie Genieten van Zon en Strand in Bodrum
Eenoudervakantie Genieten van Zon en Strand in Bodrum

Ouder & Kids

Omgeving
Gumbet is een zeer gezellige badplaats met alle mogelijke voorzieningen die je je maar kunt wensen! Het dorp ligt centraal gelegen en je kunt in ongeveer 5-10 minuten Bodrum bereiken. Het strand is perfect voor kinderen! Het strand loopt langzaam af in zee en er is de mogelijkheid om heerlijk te zonnen op het zandstrand. Langs het water zijn verschillende mogelijkheden om leuke watersporten te doen (tegen betaling).

Bodrum biedt ook voldoende mogelijkheden. Het is een pittoresk vissersdorpje en het staat voornamelijk bekend om zijn authentieke witte huisjes. In het dorp is het een wirwar van kleine straatjes met leuke winkeltjes, boetiekjes, barretjes en sfeervolle restaurantjes waar genoten kan worden van de Turkse keuken! Daarnaast staat het kasteel van Sint Petrus symbool voor de stad, de prijkt trots in de haven van Bodrum.

Excursies
De omgeving heeft ook genoeg mogelijkheden om je te vermaken. Bij het strand zijn er genoeg aanbieders van diverse watersporten. Bodrum zelf is een prachtig historisch dorpje omringd door een grote muur met in het middelpunt een enorme burcht. Erg leuk is ook om een dagje Kos te plannen, het Griekse eiland ligt vlak voor de kust van Bodrum. Ook het binnenland verkennen door middel van een jeepsafari of het zwemmen met dolfijnen behoort tot de mogelijkheden!

Ouders en kids Activiteiten
Terwijl de kinderen met hun nieuwe vriendjes spelen onder leiding van het Nederlandse animatieteam, kun jij met de andere ouders een leuke excursie of andere activiteit ondernemen. Je kunt zorgeloos even op stap! Onze reisleider zorgt voor leuke uitstapjes ter plaatse bestaande uit sportactiviteiten, excursiemogelijkheden, culturele uitstapjes, culinaire verrassingen. ‘We go with the flow’! 

Eenoudervakantie Genieten van Zon en Strand in Bodrum
Eenoudervakantie Genieten van Zon en Strand in Bodrum

Verblijf

Verblijf Hotel Palm Garden

Beschrijving

Hotel en omgeving
Dit jaar zullen we in het luxe All Inclusive hotel Palm Garden ***+ verblijven. Dit top hotel is gelegen midden het gezellige centrum van Gümbet en het zit op loopafstand van het strand! Kortom een prima uitvalbasis van onze reizen! Het hotel beschikt over een groot zwembad samen met jacuzzi en een relaxte sauna. Daarnaast kan je je heerlijk late verwennen in de Hamam die bij het hotel zit of kan je je helemaal uitleven op de tennisbaan of het basketbalveld.

Gümbet is een sfeervolle plaats in de regio Bodrum. De plaats is erg geliefd onder toeristen. Het dorp/wijk ligt 2 km van Bodrum en is in ongeveer 5 minuten te bereiken met de dolmus, dit zijn kleine busjes die tussen de verschillende dorpen in omgeving rijden. Er is een breed zandstrand waar lekker geluierd kan worden. Langs het water zijn verschillende mogelijkheden om leuke watersporten te doen (tegen betaling).

Bodrum is een pittoresk dorpje uit de middeleeuwen. Een typisch Turks dorpje met in het midden een imposante burcht. Bodrum ligt direct aan zee met een prachtige baai en behoort daarom niets voor niets tot de meest mooie vakantieplaatsen van Turkije. Jong en oud zullen zich hier vermaken.

Bodrum straalt precies de sfeer uit die voor onze reizen zo belangrijk is; een vrolijke ongedwongen sfeer. Er zijn veel terrasjes te vinden langs het water, waar je heerlijk kunt genieten van de luxe jachten die aanmeren. Het lijkt wel of het dorpje 24 uur per dag levend blijft.

Algemeen
Gezellig hotel met meerdere zwembaden een goede verzorging en een centrale ligging zodat je strand, centrum en winkelgebied te voet kunt bereiken. Dit hotel staat garant staat voor een heerlijke vakantie!
 
Ligging
42 km van de luchthaven van Bodrum, 250 meter van het prive strand en 250 meter van het centrum.
Meerdere keren per dag vertrekt er een shuttle busje naar het strand.

Faciliteiten
218 kamers , lobby met receptie , zithoek , lobbybar , snackbar , restaurant met terras , tv-ruimte , conferentiezaal , zwembad , bij het zwembad zijn ligbedden, matrassen en parasols gratis. Ook op het prive strand zijn parasols en bedjes gratis. Gratis wifi in de lobby. 

Sport/ontspanning

  • Tennisbaan
  • Tafeltennis
  • Darten
  • Biljarten
  • Sauna
  • Turks bad
  • Tegen betaling: massage en watersport op het strand
Kamers
Goed ingericht met plavuizen, telefoon, tv, minikoelkast, kluis (tegen betaling), airco, bad/wc met douche, haardroger en een balkon.

Aan bovenstaande informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Hotel Palm Garden
Hotel Palm Garden

Belangrijk

Boek nu, betaal later!
Bij ons kun je boeken zónder direct te betalen. Je ontvangt een definitieve bevestiging/factuur per mail waarop staat welk bedrag je wanneer moet betalen.

Belangrijke info over deze reis

Allergie, dieet, medicatie of beperkingen?
Heb je een allergie of volg je een dieet? Gebruik je medicatie, heb je last van gezondheidsproblemen, fysieke of mentale beperkingen? Dan is het van groot belang dat je dit in het boekingsformulier vermeld bij 'Opmerkingen', zodat wij kunnen bepalen of het invloed heeft op de uitvoering van de reis of de groep. Deze informatie zal uiteraard vertrouwelijk worden behandeld. Neem bij twijfel contact met ons op.

Verplichte SGR bijdrage
Voor deze reis wordt een verplichte 'SGR bijdrage' van €5 per persoon in rekening gebracht. Deze bijdrage wordt afgedragen aan Stichting Garantiefonds Reisgelden: de stichting die garant staat voor de door jou betaalde reissom.

Betalingsvoorwaarden
Kijk jij al uit naar uit naar jouw nieuwe vakantie? Boek je nu jouw reis, dan betaal je slechts de aanbetaling van 25% van de reissom. Het restant van de reissom betaal je pas 3 weken voor vertrek.

Reisdocumenten Turkije
Om naar Turkije te reizen, dienen alle reizigers in het bezit te zijn van een eigen paspoort of Europese identiteitskaart die nog minimaal 6 maanden geldig is na aankomst in Turkije. Een visum is niet nodig.

Luchthavenbelasting en ruimbagage
Inbegrepen in de prijs zijn luchthaven- en passagiersbelasting en bijbehorende toeslagen, voor zover van toepassing en onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen. Ook is er minimaal 20 kilo ruimbagage inbegrepen. Het precieze aantal kg's is afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij. Wil je meer bagage meenemen tegen een toeslag? Neem dan even contact met ons op.

Voorbehoud
Reisprogramma onder voorbehoud van wijzigingen.

Annulering
Mocht het voorkomen dat een reis onvoldoende deelnemers heeft, dan laten wij dit uiterlijk 21 dagen voor vertrek weten.

Het begin van jouw wintersportreis
Reis je met de bus? Dan ontmoet je jouw medereizigers bij het verzamelpunt in Maarheeze. In de meeste gevallen reist de reisleiding met je mee met de bus. Je zult hem of haar dan ontmoeten op het meetingpoint in Maarheeze. Meer informatie hierover vind je terug in de reisbescheiden, welke je een week voor vertrek ontvangt. Het kan voorkomen dat de reisleiding al op bestemming is en zal jullie dan bij de accommodatie verwelkomen. Wanneer je de reis boekt op basis van eigen vervoer, ontmoet je de reisleiding en de medereizigers bij de accommodatie.

Reisleiding Makarska
De reis staat onder begeleiding van onze Engelstalige, lokale reisleiding die de groep ter plaatse wegwijs zal maken. Hij/zij adviseert over de leukste activiteiten en excursies tijdens jouw vakantie.

Wel inbegrepen

Niet inbegrepen

Eenoudervakantie Genieten van Zon en Strand in Bodrum
Eenoudervakantie Genieten van Zon en Strand in Bodrum

Data & prijzen

Vertrek Terugkomst Dgn Prijs Verblijf Vervoer Verzorging

NB de genoemde prijs is een indicatie, check de website voor jouw gezinssamenstelling

c