Eenoudervakantiegids.nl

Eenoudervakantie Avontuurlijk Genieten in een Belgisch landhuis

Op vakantie naar het buitenland, maar niet te ver rijden? Op vakantie naar een echt landgoed? Dit is allemaal mogelijk net over de grens met België, hier ligt namelijk in Meerle het schitterende landgoed Den Rooy. Een stijlvol herenhuis gelegen in de bossen van een 60 hectare groot natuurgebied. Kortom, een heerlijke plek voor een gezellige eenoudervakantie. Het natuurgebied is geweldig voor leuke buitenspellen en heerlijk ravotten. Wil je af en toe de bewoonde wereld opzoeken? Breda en Antwerpen liggen op steenworp afstand, dus een uitstapje is snel gemaakt. Speciaal voor de eenoudervakantie wordt er ook een zwembad van 6x4 meter geplaatst. Ideaal om na een excursie nog even een duik te nemen. Zijn jullie al klaar voor deze stijlvolle outdoor vakantie? 

Tijdens deze eenoudervakantie België hoef jij je niet te vervelen. Op het landgoed zelf word je goed verzorgd en verblijven we op basis van volpension. Op het grote terras met prachtig uitzicht op de tuin en het achterliggende bos kunnen de ouders relaxen, terwijl de kinderen zich kunnen vermaken in het zwembad,  een potje sjoelen, voetballen, volleyballen, spelen met de telegeleide bootjes in de vijver of een filmavondje…Voor de ouders hebben we ook genoeg in petto. Doe mee aan de bootcamp of leer boogschieten, maak een lekkere wandeling of doe mee aan een cocktailworkshop. Tijdens deze eenoudervakantie maken wij het iedereen naar hun zin.

Saamhorigheid vinden wij belangrijk tijdens onze reizen. Samen met alle 1-oudergezinnen maken we er een gezellig weekje van. We bieden een gevarieerd programma voor ouder en kids en ’s avonds maken we een kampvuurtje waar we gezellig bij elkaar kunnen zitten, drinken we een borreltje in de bar of doe je mee aan de pub quiz? Als kers op de taart bieden we voor de jonge avonturiers ook nog een campnight aan op het landgoed. Neem je eigen tentje en zaklamp mee, want we gaan keten!

In Meerle ga je deze zomer een supervakantie tegemoet zonder al te ver te hoeven reizen!

Eenoudervakantie Avontuurlijk Genieten in een Belgisch landhuis
Eenoudervakantie Avontuurlijk Genieten in een Belgisch landhuis

Ouder & Kids

Tijdens deze reis hebben we een leuk programma voor jullie samengesteld, waarbij heel veel activiteiten zijn inbegrepen. Iedere dag gaan we iets leuks doen, waardoor jullie je zeker niet zullen vervelen! Naast alle activiteiten zorgt onze reisleiding voor de organisatie van voetbal- en volleybal toernooitjes en gezellige spelletjes. Je bent niet verplicht om deel te nemen aan alle activiteiten: het is tenslotte jullie vakantie, dus jullie bepalen de invulling ervan.

Inbegrepen
De inbegrepen activiteiten verschillen van een wandeling door het prachtige bos met een boswachter tot een dagje naar recreatieplas De Mosten waar we lekker kunnen zwemmen en genieten van het zonnetje. We gaan boerengolfen in het weiland, organiseren een cocktail/mocktail workshop, houden een kampvuur, zwemmen en maken een ritje in een authentieke paardentram. We stappen op de fiets voor een rit door de prachtige Noorderkempen richting een pizzeria, waar we we kunnen aanschuiven voor een heerlijke pizza. Ook ’s avonds is er van alles te doen! Wat dacht je van een bingo-avond, filmavondjes met limo en popcorn en kampvuren met marshmallows. De BBQ avond mag ook zeker niet ontbreken, net als de leukste spelletjes die we zullen spelen. We sluiten deze gezellige week af met een bonte avond en eindfeest.

Wanneer de kids een tentje en luchtbed mee nemen, kunnen ze deelnemen aan Keten in the Dark, een speciaal kinderfeestje in de avond onder leiding van onze reisleiding. Zodra het begint te schemeren, nemen we je mee voor een wandeling door het bos. Daarna gaan we keten en slapen we buiten in de tentjes in de tuin van het landgoed!

Optioneel
Naast de hierboven genoemde, inbegrepen activiteiten, bieden wij nog wat extra activiteiten aan die je kunt ondernemen. Wat dacht je van een dagje naar waterpark Splesj (ca. €12,50 pp), een dagje naar Antwerpen met de trein en eventueel met gids (ca. €10 p.p.) of een fietstocht naar Breda, inclusief fietshuur, kanotocht of boottocht (ca. €25 p.p.)? Voor de actievelingen organiseren wij een leuke bootcamp in en rond het landgoed en privé bos, waarbij we ons goed kunnen uitleven!

* Mocht het weer deze week niet meewerken tijdens de vakantie, hebben we een leuk alternatief programma. We kunnen gaan bowlen op de fluoriderende bowling banen, trampolinespringen, naar een subtropisch zwemparadijs met spannende glijbanen of naar indoor speeljungle. We gaan uit van lekker maar, maar wanneer dit niet het geval is zal één ding zeker zijn: we laten de pret niet drukken!

Eenoudervakantie Avontuurlijk Genieten in een Belgisch landhuis
Eenoudervakantie Avontuurlijk Genieten in een Belgisch landhuis

Verblijf

Verblijf Landgoed Den Rooy Eenouders

Beschrijving

Landgoed den Rooy ligt verscholen midden in de bossen van het 69 hectare grote natuurgebied van Meerle. Het 19de eeuwse manoir bevindt zich net over de grens met België, op 15 minuten afstand van de stad Breda. Je verblijft tussen de bossen en wordt dan ook wakker tussen het groen en vogel gefluit. Het landgoed is de ideale locatie voor deze eenoudervakantie tijdens een heerlijke weekje weg!

Faciliteiten
Landgoed Den Rooy beschikt over een prachtige tuin met vijver en (verwarmd) terras waar je heerlijk kunt chillen of ontbijten. Op het landgoed kun je kosteloos gebruik maken van de Wi-Fi verbinding. Tegen een kleine vergoeding kun je gebruik maken van de wasserij-, stomerij- en strijkservice. In het landgoed kun je kosteloos gebruik maken van de Wi-Fi verbinding. Tegen een kleine vergoeding kun je gebruik maken van de wasserij-, stomerij- en strijkservice.

De kids kunnen kunnen in tuin voetballen of volleyballen of lekker chillen in de TV kamer, terwijl jij kunt genieten met een fijn gezelschap, lekker drankje of goed boek op het zonneterras. Ook ’s avonds is het goed vertoeven op het verwarmde terras. De ruime tuin grenst aan het privébos, waar je mooie wandelingen kunt maken.

Bij de locatie is er mogelijkheid om gratis te parkeren en is er een afgesloten fietsenstalling en oplaadpunt voor elektrische fietsen. Als je je eigen fiets mee wilt nemen dan is dit ook mogelijk.

Kamers
De 20 kamers van Landgoed Den Rooy bevinden zich in het bijgebouw, op 25 meter van het hoofdgebouw. Alle ruime kamers beschikken over een TV en koelkastje. Ook zijn er kluisjes aanwezig. De kamers hebben een eigen badkamer met douche of bad, toilet en haardroger. Bedlinnen is aanwezig en per persoon zijn er 2 handdoeken beschikbaar tijdens het verblijf.

Kamertype
Er zijn voornamelijk 2-persoonskamers aanwezig in Landgoed Den Rooy en vier 3-persoonskamers. Kom je met z’n vieren, dan krijg je 2 naast elkaar gelegen 2-persoonskamers.

Verzorging
We verblijven deze week op basis van halfpension. Dit betekent dat het ontbijt en diner inclusief is. Er staat iedere ochtend een gezond ontbijtbuffet klaar, maar ook met eitjes en spek. ’s Avonds schuiven we aan voor een thema-avond. De heer des huizes maakt van elk diner een thema-feestje, waaronder een Mexicaanse en Italiaanse avond. Dit wordt gezellig! De drankjes zijn niet inbegrepen bij deze reis.

Aan bovenstaande informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Landgoed Den Rooy Eenouders
Landgoed Den Rooy Eenouders

Belangrijk

Boek nu, betaal later!
Bij ons kun je boeken zónder direct te betalen. Je ontvangt een definitieve bevestiging/factuur per mail waarop staat welk bedrag je wanneer moet betalen.

Belangrijke info over deze reis

Allergie, dieet, medicatie of beperkingen?
Heb je een allergie of volg je een dieet? Gebruik je medicatie, heb je last van gezondheidsproblemen, fysieke of mentale beperkingen? Dan is het van groot belang dat je dit in het boekingsformulier vermeld bij 'Opmerkingen', zodat wij kunnen bepalen of het invloed heeft op de uitvoering van de reis of de groep. Deze informatie zal uiteraard vertrouwelijk worden behandeld. Neem bij twijfel contact met ons op.

Verplichte SGR bijdrage
Voor deze reis wordt een verplichte 'SGR bijdrage' van €5 per persoon in rekening gebracht. Deze bijdrage wordt afgedragen aan Stichting Garantiefonds Reisgelden: de stichting die garant staat voor de door jou betaalde reissom.

Betalingsvoorwaarden
Kijk jij al uit naar uit naar jouw nieuwe vakantie? Boek je nu jouw reis, dan betaal je slechts de aanbetaling van 25% van de reissom. Het restant van de reissom betaal je pas 3 weken voor vertrek.

Groepssamenstelling
De aangegeven leeftijdscategorie informeert je over de doelgroep voor deze eenouderreis. Wanneer de inhoud van het programma jullie aanspreekt, jullie enthousiast zijn en nieuwe gezellige mensen willen leren kennen in een ongedwongen sfeer, dan verwelkomen wij jullie graag op deze eenouderreis en maken wij van deze ervaring de leukste vakantieherinnering.

Reisdocumenten
Voor deze reis is het van belang dat je in het bezit bent van een geldig legitimatiebewijs. Dit kan een paspoort of identiteitskaart zijn. Je legitimatiebewijs dient geldig te zijn tot en met het einde van je vakantie.

Voorbehoud
Reisprogramma onder voorbehoud van wijzigingen.

Annulering
Mocht het voorkomen dat een reis onvoldoende deelnemers heeft, dan laten wij dit uiterlijk 21 dagen voor vertrek weten.

Verzekering
Een meepakker is de reis- en/of annuleringsverzekering. Mocht je deze niet hebben dan is het misschien een tip deze tegelijk met het boeken af te sluiten. Mocht je van plan zijn excursies bij te boeken, wellicht dat je dan een bijzondere sporten dekking nodig dient te hebben.

Alles mag, niets moet
Graag willen wij nog eens benadrukken wanneer je met ons op vakantie gaat, je dan kiest voor een groepsreis waarbij jij je eigen invulling aan jouw vakantie geeft. Ook als het programma grotendeels vastligt of wanneer er optionele excursies worden aangeboden. De ervaring leert dat de groep – of een deel ervan – kiest voor het ene of andere uitstapje.  Meedoen is ieders vrije keuze. ‘Alles mag, niets hoeft’. Het is tenslotte jullie vakantie! Wij streven ernaar om het iedereen naar de zin te maken. Ook de allerkleinste en individuele reiswensen komen hierbij aan bod. Denk hierbij aan een leuke excursie, een tip voor spelletjes of activiteiten.

Tijd voor en met elkaar
Geniet van de quality time met je kid(s) tijdens deze eenoudervakantie. Tijdens onze reizen vinden wij het belangrijk dat ouders en kinderen samen kunnen genieten. We maken van jou  en je kids onze hoofdzaak en zorgen ervoor dat alle organisatorische zaken uit handen zullen worden genomen.De reisleiding informeert je over de  leukste uitstapjes, organiseert verrassende activiteiten en gezellige spelletjes. Tijdens onze eenoudervakanties worden er activiteiten georganiseerd welke veelal door ouder én kind samen ondernomen zullen worden. Je bent natuurlijk ook vrij om samen met je kid(s) wat te ondernemen of gewoon lekker een boekje te lezen en te relaxen. Terwijl de kinderen zich met hun nieuwe vakantie vrienden vermaken, kun jij je met de andere ouders even lekker ontspannen en genieten.  ‘We go with the flow!’

Wel inbegrepen

Niet inbegrepen

Eenoudervakantie Avontuurlijk Genieten in een Belgisch landhuis
Eenoudervakantie Avontuurlijk Genieten in een Belgisch landhuis

Data & prijzen

Vertrek Terugkomst Dgn Prijs Verblijf Vervoer Verzorging

NB de genoemde prijs is een indicatie, check de website voor jouw gezinssamenstelling

c