Ontdek onze vakanties en beleef Macedonië met elkaar

Boek nú, betaal later

Eenoudervakantie Macedonië

De eenoudervakanties naar Macedonië zijn een aanrader voor avontuurlijke ouders en kinderen. Macedonië is nog authenthiek met pittoreske dorpjes en historische ruïnes, die de tand des tijds uitstekend hebben doorstaan. Een vakantieland voor avonturiers dus! Alleenstaande ouder vakanties naar Macedonië zijn helemaal ingericht op zowel dit unieke land als op jullie wensen. Het meer van Ohrid laat je genieten van zon, zee en strand, zodat het na alle indrukken van de mooie natuur en bijzondere cultuur, hier goed vertoeven is. Eten en drinken in Macedonië is goedkoop en van uitstekende kwaliteit. Dat wordt genieten met elkaar en de andere gezellige eenoudergezinnen. Ook tijdens deze groepsvakantie bepaal je, net zoals bij al onze eenoudervakanties, zelf wat jij en je kind(eren) willen doen; het is jullie vakantie. Volop gezelschap dus en toch de tijd en de vrijheid voor je eigen gezin. Ontmoet nieuwe vrienden en vriendinnen op deze fantastische vakanties en proef het échte avontuur in Macedonië!

Sorteren op

Eenoudervakantie Zonnig Genieten in Macedonie

7.5
Hotel Drim

Macedonië is een land vol historie met sporen uit het verleden, vele culturele bezienswaardigheden, maar ook een land met prachtige meren, bossen en gebergten. Een vakantie naar Macedonië heeft je dus genoeg te bieden. Dit gastvrije land, gelegen in het hart van Europa, vind je op slechts 2,5 uur vliegen van Amsterdam.

  • Vertrekgarantie
  • Last minute
Voeg toe aan favorieten
vanaf € 1466,00
Macedonië - Struga - Struga
Reisthema's:
Verblijf:
Hotel
Verzorging:
All Inclusive
Kinderen:
2 - 21 jaar
Vervoer:
  • 17 vertrekdata
  • Eerste vertrekdatum: 13-07-2018
  • Laatste vertrekdatum: 17-08-2018
Waardering door ouders: 8.0

Eenoudervakantie Avontuurlijk Genieten in Macedonië

7.8
Hotel Metropol

Met je kinderen kun je in Macedonië gegarandeerd genieten van een heerlijke eenoudervakantie! Naast zon, zee en strand zijn er genoeg (watersport) activiteiten te beleven. Hou je van cultuur en natuur? Ook dan zitten jullie met deze vakantie goed! Ohrid is rijk aan cultuur, maar heeft ook een prachtige natuur.

  • Vertrekgarantie
  • Last minute
Voeg toe aan favorieten
vanaf € 1499,00
Macedonië - Ohrid - Ohrid
Reisthema's:
Verblijf:
Hotel
Verzorging:
Logies en Ontbijt
Kinderen:
5 - 18 jaar
Vervoer:
  • 2 vertrekdata
  • Eerste vertrekdatum: 22-07-2018
  • Laatste vertrekdatum: 19-08-2018
Nog geen waardering
Sorteren op
Moment geduld...
0

Favoriete vakanties

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete vakanties
0 Mijn favoriete reizen