Ontmoeten wij jou ook?Eenoudervakantie Familieplezier Rondreis Centraal-Zweden

Boek nú, betaal later

Eenoudervakantie Familieplezier Rondreis Centraal-Zweden

Campings in Centraal-Zweden

Tijdens dit 15-daagse avontuur trekken we per minibus met een groep eenoudergezinnen en reisleiding door de natuur van het veelzijdige Zweden. Zwemmen bij de waterval, slapen op 7 verschillende locaties en te gekke activiteiten. Annulering door Corona? Je ontvangt binnen 14 dagen je geld retour.

Wat kun je verwachten?

 • 7 diverse locaties waar we zullen overnachten
 • Vliegreis + vervoer per minibus inclusief
 • Ontdek het veelzijdige Centraal-Zweden
 • Actieve, afwisselde 15-daagse rondreis
 • Inclusief gezellige reisleiding
vanaf € 2899,00
Eenoudervakantie Familieplezier Rondreis Centraal-Zweden
Eenoudervakantie Familieplezier Rondreis Centraal-Zweden
Eenoudervakantie Familieplezier Rondreis Centraal-Zweden
Eenoudervakantie Familieplezier Rondreis Centraal-Zweden
Eenoudervakantie Familieplezier Rondreis Centraal-Zweden
Eenoudervakantie Familieplezier Rondreis Centraal-Zweden
Eenoudervakantie Familieplezier Rondreis Centraal-Zweden
Eenoudervakantie Familieplezier Rondreis Centraal-Zweden
Eenoudervakantie Familieplezier Rondreis Centraal-Zweden
Eenoudervakantie Familieplezier Rondreis Centraal-Zweden
Eenoudervakantie Familieplezier Rondreis Centraal-Zweden
Eenoudervakantie Familieplezier Rondreis Centraal-Zweden
Eenoudervakantie Familieplezier Rondreis Centraal-Zweden
Eenoudervakantie Familieplezier Rondreis Centraal-Zweden
Eenoudervakantie Familieplezier Rondreis Centraal-Zweden
Eenoudervakantie Familieplezier Rondreis Centraal-Zweden
Zweden - Dalarna - Johannisholm
 • Vertrekgarantie
 • Last minute
Kinderen:
 • 6 - 18 jaar
Verblijf:
Huurtent
Verzorging:
Vlgs programma
Vervoer:
Meer info & reserveren
 • Reisthema's:
 • Verblijf:

Eenoudervakantie Familieplezier Rondreis Centraal-Zweden

Tijdens deze te gekke 15-daagse rondreis door Centraal-Zweden maken we kennis met alles wat dit gebied te bieden heeft. We gaan onder andere kanoën en slapen op een onbewoond eiland, hiken, staan oog in oog met de eeuwenoude Muskox, klauteren in het klimpark. Samen met een gezellige groep eenoudergezinnen, reisleiding én onze mini busjes beleven we een onvergetelijk avontuur deze zomer!

We nemen jullie samen met de andere éénoudergezinnen mee op ontdekkingstocht door de uitgestrekte natuur van Zweden. Laat jullie betoveren door de prachtige meren vanuit je Canadese kano en wellicht spot je een eland! We doorkruisen de langste, met water gevulde, canyon van Noord-Europa die uitkomt bij een 43 meter hoge waterval en genieten van het waanzinnige uitzicht vanaf het hoogste punt van de Totthummeln. We brengen een bezoek aan de sneeuwluipaarden in het grootste roofdierreservaat van Europa en maak kennis met de Muskusos, de tijdgenoot van de mammoet, tijdens de Muskox tour. Een ervaring die je niet snel zult vergeten.

Tijdens deze roadtrip slapen we op maar liefst zeven verschillende locaties, zodat we niks van deze waanzinnige bestemming hoeven te missen. Zo slapen we bijvoorbeeld één nacht op het strand onder de sterrenhemel van Kälsviken en sprokkelen we takken voor ons eigen kampvuur, zodat jij in no-time de Zweedse worstjes hebt opgewarmd.

Beleef samen met de andere gezinnen deze 15-daagse vakantie vol avontuur!

 

Naar ouder & kids
 • Vervoer - Vliegtuig
 • Alle genoemde transfers
 • Chartervlucht
 • Luchthavenbelasting en vliegbelasting
 • 1 stuk handbagage en 20 kg ruimbagage p.p.
 • Verblijf
 • Gebruik van air matras en slaapzak
 • Diverse maaltijden (diner dag 1 t/m ontbijt dag 5)
 • Gebruik van campingmateriaal en servies
 • Vermaak
 • 2-daagse kanotrekking (dag 2 en 3)
 • Muskox tour (dag 6)
 • Bezoek roofdierreservaat (dag 5)
 • Storsjoödjuret museum (dag 7)
 • Dressin trip (dag 4)
 • Hike canyon + waterval (dag 10)
 • Hike Totthummelm (dag 8)
 • Nederlandse of Engelstalige reisleiding
 • Klimpark (dag 14)
 • Rotstekeningenmuseum + hike Skuleskogens NP (dag 11)
 • Verblijf
 • Overige maaltijden en drankjes
 • Vermaak
 • Optioneel: Dag 12 – White Water rafting
 • Optioneel: Dag 4 – Avond safari
 • Optioneel: Dag 5 – Quad safari
 • Overig
 • Persoonlijke uitgaven
 • Reis- en/of annuleringsverzekering
 • Administratiekosten en SGR bijdrage

Ouder & Kids

Tijdens deze vakantie maken we een rondreis door Centraal-Zweden. Er is een programma die ons langs diverse hoogtepunten van dit gebied zal voeren. Er zijn diverse activiteiten en excursies opgenomen in het programma, maar er zijn ook enkele optionele excursies mogelijk. Deze excursies staan in het programma met een * aangegeven met een richtprijs per persoon erbij. De verschillende activiteiten met een * erachter zijn niet inbegrepen in de reissom. Je kunt ter plaatse kiezen of je hier aan wilt deelnemen.

Dag 1: Yes, we gaan op vakantie!
Eindelijk, het avontuur gaat beginnen! We verzamelen met de groep op de luchthaven om gezamenlijk in te checken: de vakantie is nu écht van start. Bij aankomst in Zweden worden we hartelijk ontvangen door onze reisleiding voor de komende twee weken. We laden alle bagage in onze minibusjes en rijden door het prachtige Zweedse landschap richting Johannisholm – een idyllisch vakantiedorp diep in de Zweedse bossen. Na aankomst nemen we intrek in onze tenten: ons verblijf voor de komende dagen. Ieder gezin heeft de beschikking over een eigen 3- of 4-persoonstent.

Als we vroeg genoeg aankomen, maken we nog even een tour door Johannisholm. Aan het begin van de avond hebben we een welkomstdiner, waarbij we even kunnen bijkomen van de reisdag. We nemen het programma door voor de komende dagen, spelen eventueel nog een spelletje en duiken daarna onder de wol. Zo gaan we goed voorbereid en uitgerust van start aan onze roadtrip!

Dag 2 en 3: tweedaagse kanotour
Na onze eerste nacht in de tent en een ontbijtje, is het de hoogste tijd voor ons eerste avontuur. We pakken de Canadese kano’s en gaan op pad in deze fantastische omgeving. Na een korte instructie en een wiebelige start, maken we een tocht over de meren en peddelen we rond de eilanden. Met een beetje geluk spotten we zelfs een eland of een bever! Aangekomen op één van de prachtige eilandjes, zetten we ons kamp op en treffen we onze voorbereidingen voor een heerlijke maaltijd boven het kampvuur. In de avond is er genoeg tijd om er een leuke avond van te maken, elkaar nog beter te leren kennen en uiteraard voor een leuk spel.

De volgende ochtend worden we gewekt door het flierefluiten van de vogeltjes. We kruipen onze tent uit en genieten van een ontbijtje aan het water. We pakken de tentjes weer in en stappen in de kano’s. Een stuk peddelen en een verfrissende duik verder, komen we weer aan in Johannisholm.

Dag 4: Dressin - Cycling alond the old railway (+ optioneel: Evening Nature Safari)
Vandaag staat een sportief uitje op het programma. We rijden naar Dressin, waar we een fietstocht zullen maken langs en óver het mooiste stuk van de oude landspoorbaan. We hebben prachtig uitzicht over VanAn en de bergen. We fietsen zo ver als we kunnen tot het tijd is om terug te keren richting Johannisholm. ’s Avonds worden we getrakteerd op een typische Zweedse maaltijd: Kollbulle. Een soort dikke pannenkoek met spek en rode bessenjam waar ze in Zweden dol op zijn. Knapperig en oh zo hemels – traditioneel Zweeds eten zoals het hoort!

’s Avonds na het eten kunnen we op een natuursafari (circa €30 pp)* gaan. Rijdend door het gebied gaan we op zoek naar sporen van wilde dieren. Spot jij als eerste een vosje of een rendier? Tussendoor stoppen we bij verschillende schilderachtige uitzichtpunten.

Dag 5: Orsa Rovdjurspark (+ optineel: quad safari)
Na een lekker ontbijt rijden we richting Orsa Rovdjurspark, Europa’s grootste natuurreservaat voor roofdieren. Van ijsberen tot Siberische tijgers, van Kodiak beren tot sneeuwluipaarden: ze hebben hier allemaal hun veilige plek gevonden. Het is geen standaard dierentuin: alle dieren bevinden zich in een grote, natuurlijke (omheinde) bosomgeving. Naast lynxen, wolven en veelvraten vind je hier ook de uil-der-uilen: de Euraziatische oehoe. Wist je dat de oehoe zijn nek wel 270 graden kunnen draaien? Dat is bijna een heel rondje!

Wanneer we weer terug zijn in Johannisholm, heb je de mogelijkheid om op quadsafari (circa €55 pp)* te gaan. ’s Avonds hebben we een gezellige barbecue op het programma staan.

Dag 6: Fulufjället Nationaal Park in Sjoa (Noorwegen)
Vandaag pakken we onze spullen in, laden we de minibus vol en verlaten we Johannisholm. We zetten koers richting Fjällnäs, een route van ongeveer vier uur. Onderweg hebben we een hele imposante stop: heb jij ooit van een Muskusos gehoord? Dit dier is een tijdgenoot van de mammoet, waarvan nog maar één kudde in het wild in Zweden leeft in de hoger gelegen bergen bij Fjällnäs. Onder leiding van een gids zullen we de muskusossen in hun natuurlijke habitat ontmoeten. Dit wordt een bijzondere ontmoeting die je niet snel zult vergeten! Na ons bezoek rijden we het laatste stukje van de route naar onze camping in Fjällnäs. Zodra de tenten zijn opgezet is het tijd voor een duik in het meer of een korte wandeling. ’s Avonds bereiden we zelf een lekkere maaltijd. Wie gaat er mee hout sprokkelen voor een kampvuur?

Dag 7: Fjällnäs camping naar Åre camping
Stel je voor … je zit bij het Storsjön-meer in de schemering als je een donkere schaduw uit het water ziet opkomen. Zouden het gewoon bewegingen in het water kunnen zijn van een passerende boot? Misschien zwemmen er een paar elanden? Of is het het hoofd van Storsjöodjuret – het monster dat ergens in het donkere water van het 91 meter diepe meer leeft? Vandaag reizen we naar Åre via het Storsjoödjuret museum. Het museum is het huis van dit monster. Al eeuwenlang wordt verteld over het grote, mysterieuze monster dat in het grote meer leeft. Sommige mensen zeggen dat het monster bulten heeft en een lange puntstaart, anderen dat het een zwart, slangachtig lichaam heeft met een kattenkop heeft, en wéér anderen zeggen dat het monster groen in met witte stippen én dat het elk jaar eieren legt. Goed nieuws: iedereen is het er over eens dat het een aardig monster is. Na diverse zoektochten is het monster nog niet gevonden en weten we dus niet zeker of het monster daadwerkelijk bestaat… Vandaag gaan wij dit mysterie uitzoeken!

Eenmaal op de camping aangekomen, zetten we de tenten op en maken we een lekkere maaltijd. Zin in een avondduik na het eten? Via een korte wandeling door het bos komen we uit bij het meer van Åre. Helder water, de bosrijke omgeving en omgeven door bergen. Met deze ligging is het niet erg om hier een tijdje te dobberen. Durf jij het water nog in, na het bezoek aan het museum van vanmiddag?

Dag 8: Åre camping naar Strömsunds camping
Vandaag rijden we van Åre naar Strömsund, een rit van zo’n 2,5 uur, maar trek je bergschoenen maar vast aan! Onderweg rijden we namelijk eerst naar Totthummeln. Hier wordt ’s winters veel geskied, maar wij maken hier een prachtige hike die voor iedereen geschikt is. Het pad slingert door het bos, omhoog langs de muren van Totthummeln. Let niet alleen op het pad, maar ook op de omgeving: dit is één van de wandelingen in Åre met de meest indrukwekkendste en mooiste uitzichten. Bijna op de top is er een fijn zitje met een barbecue plaats, waar we kunnen uitrusten met een wijds uitzicht over Åre en Åresjön. Heb jij nog energie genoeg voordat we afdalen? Loop dan het extra stukje naar de top: het uitzicht is écht de moeite waard!

Na aankomst op camping zetten we onze tenten op voor de komende drie nachten. We verblijven op een camping met zwembad en op loopafstand van een meer: leg je zwemspullen maar bovenop in je tas!

Day 9: Lekker een dagje niksen in Strömsund
Lekker uitslapen, zwemmen in het zwembad of in het meer of zin in een wandeling naar het centrum met een aantal winkeltjes, cafés en restaurantjes? Een potje minigolf (optioneel) op de camping? Vandaag hebben we geen activiteiten ingepland. Lekker doen waar je zin in hebt of juist lekker luieren.

Dag 10: Hällingsåfallet 
We reizen van de camping naar de kloof van de rivier Hällingsån. Een prachtige route leidt ons tussen de muren van de langste, met water gevulde kloof van Noord-Europa, naar de 43 meter hoge waterval. De Hällingsåfallet is het Zweedse antwoord op de Canadese Niagara Falls. In de zomer verschijnen er prachtige regenbogen in de waterdamp. Je wordt hier letterlijk omringt door een bijzonder stuk natuur. Enorme watermassa’s storten zich 43 meter de diepte in en persen zich door een nauwe canyon. Na 800 meter verbreedt de waterloop zich weer en stroomt het in een rustiger tempo drie kilometer verder, tot hij uitmondt in het Hetögeln-meer. Bij de waterval gaan we lekker lunchen en vervolgens keren we weer terug richting de camping.

Dag 11: Strömsund camping naar Skuleskogens National Park
Na het ontbijt pakken we onze spullen en in verlaten we de camping. Ons eindpunt voor vandaag is Kälsviken Sandy Beach. Maar voor het zover is, maken we eerst een stop bij het Nämsorsens Rock Carving museum. Hier zijn maar liefst 2600 eeuwenoude rotstekeningen gevonden. Door dit grote aantal rotstekeningen is deze locatie één van de grootste ‘Rock Carving Locations’ van de wereld te noemen. Na ons bezoek rijden we verder naar het Skuleskogens Nationap Park, waar we een hike zullen gaan maken. We zetten onze tent op bij Kälsviken Sandy Beach. Ja, je leest het goed: we gaan slapen op het strand. Yes!

Dag 12: Sundsvall (+ optioneel: raften)
Wakker worden met de zonsopgang boven zee en een lekker ontbijtje: wat een goed begin van de dag! Alle spullen in de minibus? Let’s go! We rijden naar onze volgende kampeerspot bij Sundsvall. Voor de liefhebbers van water, actie én avontuur hebben we een leuke, optionele activiteit op het programma staan. We hebben namelijk de mogelijkheid om te gaan raften (circa €53 pp)*! Voel de stroomversnellingen onder de boot door, het water op je gezicht: een super gave en geschikte tocht voor één van de eerste keren dat je gaat raften. We paddelen, uiteraard onder leiding van een professionele instructeur, door zes waterversnellingen heen van niveau 1-2. 12 kilometer plezier waarin je gegarandeerd de natuurlijke omgeving rond de Ljungan rivier de op een geheel nieuwe manier zult beleven!

Dag 13: Reisdag
Vandaag staat er een lange reisdag op het programma richting onze laatste overnachtingsplaats nabij Stockholm. Eenmaal op de camping aangekomen, zetten we voor de laatste keer ons tentenkamp op. Nadat we zijn gesetteld, kunnen we lekker zwemmen in het meer op relaxen op het strand. Morgen is het nog één keer tijd voor avontuur!

Dag 14: Sky Park
Na een prettige nacht is het tijd ons bezoek aan het grootste avonturen park rondom Stockholm. Ben jij klaar voor een dag fun en misschien een klein beetje spanning in de lucht, tussen de bomen? Dit klimpark staat garant voor avontuur! Je beweegt je tussen platforms langs verschillende banen op verschillende hoogtes en met uitdagende obstakels, zoals balanceren, klimmen en de ziplines. Zelf beslis je hoe hoog je wilt gaan, zodat iedereen een fantastische dag heeft. Klim en klauter over het parcours en wordt de koning(in) van de jungle!

Dag 15: Het is voorbij gevlogen…
Het laatste ontbijtje, de laatste keer jullie tent afbreken. De twee weken door Zweden met jouw nieuwe vrienden is voorbij gevlogen. We stappen nog één keer het minibusje in, waarna we afscheid nemen van de reisleiding en helaas weer het vliegtuig instappen richting Nederland. Gelukkig kunnen we terugkijken op twee te gekke weken!

* Prijzen van de optionele activiteiten kunnen iets afwijken in verband met de wisselkoers.
** Het programma is onder voorbehoud en afhankelijk van weersomstandigheden.

Naar verblijf
 • Vervoer - Vliegtuig
 • Alle genoemde transfers
 • Chartervlucht
 • Luchthavenbelasting en vliegbelasting
 • 1 stuk handbagage en 20 kg ruimbagage p.p.
 • Verblijf
 • Gebruik van air matras en slaapzak
 • Diverse maaltijden (diner dag 1 t/m ontbijt dag 5)
 • Gebruik van campingmateriaal en servies
 • Vermaak
 • 2-daagse kanotrekking (dag 2 en 3)
 • Muskox tour (dag 6)
 • Bezoek roofdierreservaat (dag 5)
 • Storsjoödjuret museum (dag 7)
 • Dressin trip (dag 4)
 • Hike canyon + waterval (dag 10)
 • Hike Totthummelm (dag 8)
 • Nederlandse of Engelstalige reisleiding
 • Klimpark (dag 14)
 • Rotstekeningenmuseum + hike Skuleskogens NP (dag 11)
 • Verblijf
 • Overige maaltijden en drankjes
 • Vermaak
 • Optioneel: Dag 12 – White Water rafting
 • Optioneel: Dag 4 – Avond safari
 • Optioneel: Dag 5 – Quad safari
 • Overig
 • Persoonlijke uitgaven
 • Reis- en/of annuleringsverzekering
 • Administratiekosten en SGR bijdrage
Zweden , Dalarna , Johannisholm
Naam verblijf
Campings in Centraal-Zweden
Type verblijf
Huurtent
Aan strand

Verblijf Campings in Centraal-Zweden

Beschrijving

Tijdens de reis overnachten we op zeven verschillende locaties. De campings waar we verblijven zijn basic, maar voorzien van goede voorzieningen. Op de campings is sanitair aanwezig en op de meeste camping kun je gebruik maken van de Wi-Fi verbinding. Tijdens de kanotocht en de nacht wildkamperen op het strand verblijven we op een locatie waar enkel een simpel toilet aanwezig zal zijn. Bij de ene camping kun je lekker een plons nemen in het zwembad, bij een andere camping in het meer en soms zelfs in zee. 

Alle bagage, de tenten en de rest van de kampeerspullen worden met een busje naar de volgende camping gebracht. Tijdens de reis zelf dient iedereen zijn eigen tent af te breken en op te zetten. Natuurlijk is er wel hulp bij mogelijk van de reisleiding, wanneer dit nodig is. Er is ook een grote, gezamenlijke tent aanwezig waar extra bagage geplaatst kan worden, welke niet in de individuele tenten past.

Tent
Ieder gezin heeft de beschikking over een eigen 3- of 4-persoonstent. Zowel de tent, een thermarest matras en ondermat, slaapzak en campingmaterialen zijn aanwezig. Je hoeft dit dus niet zelf mee te nemen. Wel raden wij aan een lakenzak mee te nemen. Mocht je gebruik willen maken van een kussen, dien je deze zelf mee te nemen.

Handdoeken
Handdoeken dien je zelf mee te nemen op reis. Er bestaan speciale reishanddoeken die extra dun en sneldrogend zijn, wat erg handig is tijdens deze reis.
 
Bagage
Wij raden aan een backpack of reistas mee te nemen op vakantie, in plaats van een koffer. Dit is makkelijker met het het vervoeren van de bagage. Tijdens de kantocht (dag 2-3) neem je enkel de bagage mee die je nodig hebt tijdens deze dagen. De overige bagage kun je bij Johannisholm achterlaten. Het is handig om hiervoor een extra, kleine tas mee te nemen.


Verzorging

Bij deze reis zijn de maaltijden vanaf het diner op dag 1 tot en met het ontbijt op dag 5 inbegrepen. Van typische Scandinavische diners zoals Kollbulle en Pytt i Panne tot bacon pancakes en een gezellige barbecue.

De overige maaltijden zijn voor eigen rekening. Wij raden aan om een gezamenlijke pot te maken, zodat de maaltijden gezamenlijk kunnen worden ingekocht en we deze samen kunnen bereiden. Het is uiteindelijk aan de groep om te beslissen wat er wordt gedaan voor de maaltijden. Er is een voorbeeld menu dat aangehouden kan worden, maar dit kunnen jullie ook zelf beslissen. Onderweg zullen we boodschappen doen en ook stops maken bij pinautomaten.

De reisleiding neemt basic keukengerei mee op reis. Daarnaast zijn op veel overnachtingslocaties ook mogelijkheden voor een barbecue of is er een openbare kookplek die gebruikt kan worden. In Johannisholm is een keuken met koelkast en spullen om de maaltijden te bereiden. In de kiosk kan een ontbijt en lunch worden aangeschaft.

Aan bovenstaande informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Naar belangrijk

Belangrijk

Boek nu, betaal later!

Bij ons kun je boeken zónder direct te betalen. Je ontvangt een definitieve bevestiging/factuur per mail waarop staat welk bedrag je wanneer moet betalen.

Belangrijke info over deze reis

Corona maatregelen

Deze reis voldoet aan alle regelgevingen om een veilige en zo comfortabel mogelijke vakantie te kunnen garanderen. Wij voeren deze reis uit volgens de voorwaarden en maatregelen van het RIVM en de maatregelen die op de locatie gelden. Zo wordt er onder andere rekening gehouden met de social distancing en de extra hygiëne-maatregelen.

Meer informatie over het reisadvies van deze bestemming kun je terugvinden op de website van Nederlandwereldwijd.

Covid-19 betalingsvoorwaarden

Afwijkende voorwaarden voor reizen met vertrek vanaf 1 november 2020.

Kijk jij al uit naar uit naar jouw nieuwe vakantiebestemming maar durf je nog niet te boeken? Aarzel dan niet langer. Op het moment dat er zich een aangepast negatief reisadvies voordoet, (code oranje of rood) dan bieden wij jou een geld terug garantie. 

Boek je nu jouw reis dan betaal je slechts de aanbetaling, 25% van de reissom. Het restant van de reissom betaal je 3 weken voor vertrek.

Mochten we de reis moeten annuleren, door Corona maatregelen? Dan ontvang jij jouw complete reissom, binnen een paar dagen, retour.
Jouw reissom is bij ons in veilige handen en je loopt geen enkel risico, wel zo fijn!

Nog even alle voordelen op een rijtje...

 • Geld terug garantie
 • Financiële zekerheid via SGR
 • Altijd verzekerd van repatriëring
 • Hygiëne en veiligheid volgens Covid-19 regelgeving

Allergie, dieet, medicatie of beperkingen?

Heb je een allergie of volg je een dieet? Gebruik je medicatie, heb je last van gezondheidsproblemen, fysieke of mentale beperkingen? Dan is het van groot belang dat je dit in het boekingsformulier vermeld bij 'Opmerkingen', zodat wij kunnen bepalen of het invloed heeft op de uitvoering van de reis of de groep. Deze informatie zal uiteraard vertrouwelijk worden behandeld. Neem bij twijfel contact met ons op.

Verplichte SGR bijdrage

Per 01 februari 2021 wordt er voor deze reis een verplichte 'SGR bijdrage' van €5 per persoon in rekening gebracht. Deze bijdrage wordt afgedragen aan Stichting Garantiefonds Reisgelden: de stichting die garant staat voor de door jou betaalde reissom.

Alles mag, niet moet tijdens deze roadtrip

Graag willen wij nog eens benadrukken wanneer jullie met ons op vakantie gaan, je dan kiest voor een groepsreis waarbij jullie voor een deel een eigen invulling geven aan de vakantie. Bij deze reis ligt de route vast, maar zijn er verschillende activiteiten optioneel bij te boeken. Hierdoor kunnen jullie kiezen of jullie hieraan willen deelnemen of er voor kiezen om iets anders te doen. Meedoen is ieders vrije keuze: het is tenslotte jullie vakantie!

Wij streven ernaar om het iedereen naar de zin te maken. Ook de allerkleinste en individuele reiswensen komen hierbij aan bod. Denk hierbij aan een leuke excursie of een tip voor spelletjes.

Vertrekgarantie

Op het moment dat er voldoende deelnemers zijn voor een vertrekdatum, krijgt de reis 'Vertrekgarantie'. Je kunt dit terugvinden in het overzicht met de data en prijzen.

De vertrekgarantie staat los van de reisadviezen m.b.t. het corona-virus. Zodra het mogelijk is om naar een bestemming af te reizen, zal deze reis het label 'Veilig op vakantie' krijgen. 

Mocht het voorkomen dat een reis onvoldoende deelnemers heeft, dan laten wij dit uiterlijk 21 dagen voor vertrek weten. Voor weekendjes weg en midweken, zal dit uiterlijk 7 dagen voor vertrek het geval zijn. 


Het begin van jullie roadtrip

Jullie vakantie begint op het meetingpoint op de luchthaven. Hier ontvang je nog meer informatie over in de reisbescheiden, welke je voorafgaand aan de reis van ons ontvangt per e-mail. Bij het meetingpoint ontmoet je de overige eenoudergezinnen die mee gaan op dit avontuur, kunnen jullie inchecken en dan kan de vakantie écht beginnen!

De reisleiding is al op bestemming en zal jullie op de luchthaven van de bestemming verwelkomen. 

Groepssamenstelling

De aangegeven leeftijdscategorie informeert je over de doelgroep voor deze eenouderreis. Wanneer de inhoud van het programma jullie aanspreekt, jullie enthousiast zijn en nieuwe gezellige mensen willen leren kennen in een ongedwongen sfeer, dan verwelkomen wij jullie graag op deze eenouderreis en maken wij van deze ervaring de leukste vakantieherinnering.

Reisdocumenten

Voor deze reis is het van belang dat je in het bezit bent van een geldig legitimatiebewijs. Dit kan een paspoort of identiteitskaart zijn. Je legitimatiebewijs dient geldig te zijn tot en met het einde van je vakantie.

Luchthavenbelasting en ruimbagage

Inbegrepen in de prijs zijn luchthaven- en passagiersbelasting en bijbehorende toeslagen, voor zover van toepassing en onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen. Ook is er minimaal 20 kilo ruimbagage inbegrepen. Het precieze aantal kg's is afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij. Wil je meer bagage meenemen tegen een toeslag? Neem dan even contact met ons op.

Voorbehoud

Reisprogramma onder voorbehoud van wijzigingen.

Verzekeringen

Een meepakker is de reis- en/of annuleringsverzekering. Mocht je deze niet hebben dan is het misschien een tip deze tegelijk met het boeken af te sluiten. 

Vluchttoeslagen voorkomen?

Hoe korter voor vertrek je boekt, hoe groter de kans op duurdere vliegtickets. De kans is dan aanwezig dat er een toeslag wordt berekend. Uiteraard zullen we dit eerst met je overleggen. Om toeslagen te voorkomen verzoeken we je vroegtijdig te boeken!

 

 

Naar vervoer
 • Vervoer - Vliegtuig
 • Alle genoemde transfers
 • Chartervlucht
 • Luchthavenbelasting en vliegbelasting
 • 1 stuk handbagage en 20 kg ruimbagage p.p.
 • Verblijf
 • Gebruik van air matras en slaapzak
 • Diverse maaltijden (diner dag 1 t/m ontbijt dag 5)
 • Gebruik van campingmateriaal en servies
 • Vermaak
 • 2-daagse kanotrekking (dag 2 en 3)
 • Muskox tour (dag 6)
 • Bezoek roofdierreservaat (dag 5)
 • Storsjoödjuret museum (dag 7)
 • Dressin trip (dag 4)
 • Hike canyon + waterval (dag 10)
 • Hike Totthummelm (dag 8)
 • Nederlandse of Engelstalige reisleiding
 • Klimpark (dag 14)
 • Rotstekeningenmuseum + hike Skuleskogens NP (dag 11)
 • Verblijf
 • Overige maaltijden en drankjes
 • Vermaak
 • Optioneel: Dag 12 – White Water rafting
 • Optioneel: Dag 4 – Avond safari
 • Optioneel: Dag 5 – Quad safari
 • Overig
 • Persoonlijke uitgaven
 • Reis- en/of annuleringsverzekering
 • Administratiekosten en SGR bijdrage

Vervoer

Met het vliegtuig

Er wordt gevlogen vanaf Amsterdam Schiphol Airport naar de luchthaven van Stockholm of Oslo. 

De vluchtgegevens zijn op dit moment nog niet bekend.

De vluchttijden zijn onder voorbehoud van wijzigingen.

Transfer
Op de luchthaven worden we ontvangen door de reisleiding en rijden we richting onze eerste verblijfplaatst tijdens deze vakantie. De transfer van de luchthaven naar de accommodatie is ongeveer 3,5 uur rijden. Een lang stuk, maar de tocht brengt ons naar een prachtige plek. Tijdens de reis hebben we alvast de tijd om elkaar beter te leren kennen en een spelletje te spelen!

Vertrekdata, prijzen & groepsinfo
 • Vervoer - Vliegtuig
 • Alle genoemde transfers
 • Chartervlucht
 • Luchthavenbelasting en vliegbelasting
 • 1 stuk handbagage en 20 kg ruimbagage p.p.
 • Verblijf
 • Gebruik van air matras en slaapzak
 • Diverse maaltijden (diner dag 1 t/m ontbijt dag 5)
 • Gebruik van campingmateriaal en servies
 • Vermaak
 • 2-daagse kanotrekking (dag 2 en 3)
 • Muskox tour (dag 6)
 • Bezoek roofdierreservaat (dag 5)
 • Storsjoödjuret museum (dag 7)
 • Dressin trip (dag 4)
 • Hike canyon + waterval (dag 10)
 • Hike Totthummelm (dag 8)
 • Nederlandse of Engelstalige reisleiding
 • Klimpark (dag 14)
 • Rotstekeningenmuseum + hike Skuleskogens NP (dag 11)
 • Verblijf
 • Overige maaltijden en drankjes
 • Vermaak
 • Optioneel: Dag 12 – White Water rafting
 • Optioneel: Dag 4 – Avond safari
 • Optioneel: Dag 5 – Quad safari
 • Overig
 • Persoonlijke uitgaven
 • Reis- en/of annuleringsverzekering
 • Administratiekosten en SGR bijdrage

 • SGR

Moment geduld...
0

Favoriete vakanties

Al mijn favorieten
Laatst toegevoegde favoriete vakanties
0 Mijn favoriete reizen